סקר חדש בפורום

../images/Emo62.gifסקר חדש בפורום../images/Emo41.gif

מה אתם מתכוונים לעשות בשבוע הקרוב כשהדיסק יוצא. שאר הסקרים נשארים פתוחים אתם תמיד יכולים לענות עליהם גם. *ותודה למוטי על הרעיון לסקר

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאיזה שאלה מפגרת../images/Emo15.gif

כאילוווו..ברור שלחפש בתוכנות השיתוף ולהוריד..למה מי זו קרן פלס שאני אקנה את הדיסק שלה
ואחרי שצחקנו..או שלא
ברור שלרוץ לקנות..באופן עקרוני אני עוברת מהקניון לסניף החדש..אז יש מצב שאני אסע באותו יום בבוקר לקנות את הדיסק האפשרות השנייה היא שאני אחכה עד יום שני..שאני גם ככה בעזריאלי..ואז אקנה אבל לא בטוח שאני אוכל לחכות כל כך הרבה זמן
אקיצר לקנות בהקדם האפשרי

אל תקראי לשאלות שלי מפגרות../images/Emo46.gif

וזה מאוד הגיוני שאת עובדת בקניון ותחכי עד יום שני.. מאוד הגיוני...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifזה היה בצחוק../images/Emo23.gif../images/Emo15.gif

ו..."וזה מאוד הגיוני שאת עובדת בקניון ותחכי עד יום שני.. מאוד הגיוני...
" אני מבינה שהמשפט הזה: "באופן עקרוני אני עוברת מהקניון לסניף החדש" לא עונה על השאלה הזאת.. איך להגיד לך את זה
בסינית
להגיש לך את זה עם סנדוויץ'

אם זה עם חלומי אז כן... חלומי../images/Emo2.gif

תרגיעי
את הרי יודעת שאת לא הגיונית.. הסניף החדש זה ליד לא?

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifזה שאני לאהגיונית../images/Emo15.gif

זה בלי קשר אמממ כן זה די קרוב (תחנת אוטובוס אחת לפני הקניון) אבל..ולמרות שאני עובדת שם ולמרות הקולנוע המהמם שהרימו שם לתפארת מדינת ישארל (כבר שמעתי אנשים מכנים אותו "תחליף לסינמה סיטי") אני לא ממש סובלת את הקניון הזה כאילו..הוא חמוווד יש שם הכל אני מכירה אותו בע"פ והוא פשוט כזה ועדיין..עזריאלי..יותר..נו לא יודעעעעעעעעת
ואם לומר את האמת לא התעמקתי אפפעם בנושא הזה (מוזיקה..דיסקים) אז.. אינלישמצשלמושג איפה יש חנות דיסקים באיילון ובעזריאלי..וול..הטאוור
(טוב פה את כבר יכולה לטעון שאני לא הגיונית
)

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifקרובה לרינת../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

הההא

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifהיבנתי שזה משו ../images/Emo15.gif

כזה אבל שוב..מה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאתמול גיליתי../images/Emo15.gif

ידעתי שזה קרוב אבל לא עד כדי כך

I מ י ר ב I

New member
מי הצביע?

את התשובה הזו? לחפש בתוכנות שיתוף אם כבר יש את הדיסק להורדה...יש 1 כזה והוא בפורום? אני בשוק!!! התשובה שלי היא כמובן הראשונה... שבוע טוב!!!

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחחח כן גמני../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

דייי נו מי זה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifלא..הצבעתי לראשון../images/Emo15.gif

שגעוגי

New member
אולי טל ליהיא יכולה לראות..../images/Emo8.gif

אני מהמר שהיא היחידה שתצרוב את הדיסק, דה
. סתם

אי אפשר לראות וברור רק אני

לא צורבת ישראלי בכלל, אפילו לו שלמה ארצי וכבר הזמנו במשפחה 4 דיסקים של קרן!!!! כך שלא נראה לי שנצטרך לצרוב... ומשום מה סימנתי בטעות את התשובה הראשונה..חחחח

למעלה