סקר חדש בפורום

אני פשוט לא יכולה לסבול אותו

יש לי טראומה מלפני 11 שנה מההופעה הכי נוראית שראיתי בחיים שלי בערד 95 יש דברים שלא שוכחים... אולי אני צריכה חוויה מתקנת לא יודעת.. פשוט היה הדבר הכי הזוי, משעמם ומרגיז שראיתי בחיים שלי. כל שיר הוא שר מינימום 10 דקות..(לשיר קצר).. זה היה פשוט סיוטי.. איך הוא מושך כל שיר.. 11 שנה ואני אשכרה זוכרת את זה כאילו זה היה אתמול.. הייתי שורה ראשונה ולא הצלחתי לצאת החוצה...
זה הזמר היחיד בארץ שעד היום כשיש שיר שלו ברדיו, אני אוטומטית מעבירה תחנה וכך גם כל מי שמכיר אותי.. שאני לא אתעצבן..חחח

שגעוגי

New member
../images/Emo6.gif"שר"? התכוונת "מדבר", אני חושב.

את כל השירים שלו הוא מעביר בדיבורים, חוץ מהפזמון..כמובן (במקרה הטוב
). והוא באמת מורח שירים, אבל נורא כיף לנגן שירים שלו בגיטרה ('שניים','האהבה הישנה').

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif..../images/Emo201.gif../images/Emo15.gif

כן, את יכולה לראות כמה הודעות למטה

שרשמתי על צאת הדיסק אז רשמתי את התאריך. אני מניחה שיש חנויות שיקבלו את זה יום קודם.. תמיד זה ככה. אבל ב-13-7 זה יוצא.. וב-12.7 מצלמים את הקליפ... איזה כיף

עניתי, נחשו מה... חחחח

זה ממש מצחיק אותי מה שקורה פה. הופעת הבכורה של הסינגל הייתה מתנת יום הולדת מאחיותיי, והדיסק יהיה מתנת סיום הלימודים סופית מההורים שלי או מאחי (זה יוצא יום אחרי הבגרות האחרונה שלי). ממש נחמד, לא? בכל אופן אני מתארת לעצמי שהבנתם שאני רצה לקנות באותו יום!

למעלה