פרויקט: שנה לתשוקות!

python 4

New member
לפחות היא לא יורדת על לואיס כמוך...

שזה יותר חמור מבן לאדן בניו יורק. זה כמו להיכנס למאחז "גבעת אלון ג'" עם חולצה של שלום עכשיו. אבל היא חדשה, היא לא יודעת שבפורום זה אנחנו סוגדים לטימי, ולכן ניתן לסלוח לה, אבל רק אם היא תגיד חמש פעמים "טימי אבינו שבשמים".

dorininlove

New member
עכשיו אני באמת מתנצלת רשמית.

טימי אבינו שבשמיים טימי אבינו שבשמיים טימי אבינו שבשמיים טימי אבינו שבשמיים טימי אבינו שבשמיים. אמן.

LauraLF

New member
היי זה כמעט כמו המנטרה

שפייטון כתב על שרידן השרי היא יפה. השרי היא חכמה. השרי היא יפה. השרי היא חכמה. וחוזר חלילה

python 4

New member
שימי לב - ../images/Emo12.gif

זה ששנינו נזכרנו בתפילת ה- 'שרי היא יפה' בדיוק באותו זמן, בשעה 17:00, זה לא מקרי. זה בדיוק הזמן לתפילת הלל לשרי בדיוק 20 דקות לאחר סיום הפרק. כל הכבוד!

python 4

New member
יפה מאוד. ועכשיו,

נשיר את מזמור כ"ג מתוך ספר לואיסים: השרי היא יפה. השרי היא חכמה. השרי שבשמיים ובארץ אמן. שימי לב לאופי המסיונרי של הפורום.

Bow Wow2004

New member
ועוד אחד לחנוכה

ברוכה את אדוני, אלוהתינו מלכת העולם, אשר קידשנו במצוויתייך וציוונו להדליק את...צ'-רי-טי א-א-מן! מעוז צור...

moran14h

New member
באותה מידה זאת יכולה להיות קיי

ואני רואה שבאת ביצאה גאונית בו וואו 2004 כאילו חסמו אותך עוד פעם אז במקום להיות בו וואו5 כתבת 2004 לכבוד 2004 יפה יפה...

Bow Wow2004

New member
את כמעט צודקת

האמת היא שנחסמתי כבר 2003 פעמים ולכן הכינוי שונה. אין לזה קשר לשנה החדשה...

moran14h

New member
חח טוב..

אתה מאוד מוכשר אם הצלחת להחסם כל כך הרבה פעמים.. אבל זה יצא מגניב כי באמת מהיום 2004 ..

tomaya

New member
אז שלי.....

הקטע שאני הכי אהבתי כמובן קשור לשואיס (!!!!) הטנגו הראשון שלהם לייק וואו!!!! אבל אני גם אוהבת את הטנגו שקיי בקשה מהם שירקדו WOW

למעלה