פרק 58 - הלפיד

dar dahan

Member
היה פרק נהדר לדעתי...

אבל, הפרק היה לא ברור, זאת אומרת איך נשארו טיימרים (כנראה שנגלה בהמשך...) ומה הקטע עם הלפיד, זאת אומרת איך הלפיד הזה קשור לטיימריות... ומעניין איך דילן נולד...

8דושנקה8

New member
פרק מדהים!

סוף סוף ג'יני! טוב, זאת אומנם אל הגרסה המקורית אבל היא הייתה ונשארה משוגעת
ותום... (ריק?) הפסיכי... ואמה.... היחידה שנורמלית שם... וסוף סוף הם בטוחים בזה שהם טיימרים... מעניין אם זה אומר שגם לאמה ריק וג'יני יחזור הסימן.... ומה הקשר ללפיד? הטיימריות לא התחילה בגלל המחקר של דוקטור בלום? (או איך שלא קראו לו בספר "הטיימר מאטלנטיס" ואיפה צ'יף ודילן (שהבנו שג'יני בכל זאת מכירה... נקווה רק שהפעם זה לא איזה קוף או משהו...
) לעזאזל שג'יני נמצאת עם ריק המשוגע הזה? (שבעצם רק רוצה להגן על החיים שלהם אבל בכל זאת...) ואם הם טיימרים אז מאיפה ולמה הם הגיעו לשם? ומה גרם לכל מי שגר בכפר הזה למות? ואיך זה שהכוח של הלפיד הזה כול כך חזק? הפרק הזה אומנם היה מעולה אבל בעצם הוא (והפרק הקודם) פתח את העלילה הנמצאת בהיסטוריה החדשה-ישנה\העולם המקביל.... ולכן הוא גם השאיר המון שאלות שאני מניחה שיתבהרו בהמשך... ולמה משום מה יש לי תחושה שמה שיסגור את הפרקים של השבוע יהיה טומי שיחזור סוף סוף לעלילה?

noyyka XD

New member
האממ =/

פרק טוב אבל מישהו כבר אמר ובצדק שאי אפשר יותר ל"למחזר" את המנחים אמא שלי שאלה אותי תוך כדי צפייה בפרק : " נו מה עכשיו עשו ממנו, רובינזון קרוזו?"XD תכלס צודקתD:

Yarinv

New member
מגניבבב../images/Emo9.gif

עד שב-VOD החליטו להעלות את הפרק
ייבשו אותי יעל מלכה
איזה כיף שהיא חזרה. בהתחלה ממש לא זיהיתי את תום אבני כשהוא עלה מהים (גם בפרומו), הוא נראה ממש שונה ומבוגר עם הזקן הזה. אני כבר צופה איך אני לא הולך לאהוב את הריק הזה
אמה נראית דמות חמודה, תמר מצויינת
אהבתי את הרעיון של הלפיד. אגב, המחשב מהפרק הקודם הוא סימן שהחבורה הם לא הטיימרים הראשונים שהגיעו ל-1910 מ-2009, מישהו היה לפניהם. היה פרק טוב

8 תותית 8

New member
חדשה כאן ../images/Emo24.gif !

היי קוראים רז, ואני בת 12.. כמובן שאני אוהבת האי (מאודד...) מה שהכי ביאס אותי העונה זה שליבי מתה, ומעניין אותי אם היא לא תשתתף בכלל בעונה או אם היא תחזור לחיים, אבל נדע עם הזמן.. מקווה להשתלב טוב בפורום רז 3>

למעלה