לא לוקחת... אבל צריך קצת טקט...
כ כלה להשגה New member 21/8/06 #23 גם אם השאלות לא מלאות באהדה עדיין מהצפיה בתשובות קרןו לא השתנתה היא מלאה בהומור ובכנות וגם בציניות פשוט מקסימה
גם אם השאלות לא מלאות באהדה עדיין מהצפיה בתשובות קרןו לא השתנתה היא מלאה בהומור ובכנות וגם בציניות פשוט מקסימה
כ כלה להשגה New member 21/8/06 #25 אבל עדי אני לא חושבת שזה קשור לאם השאלות שוות או לא אין מצב שבשעה שהיא היתה בראיון היא יכלה לענות על כל השאלות אל תקחי את זה באופן אישי
אבל עדי אני לא חושבת שזה קשור לאם השאלות שוות או לא אין מצב שבשעה שהיא היתה בראיון היא יכלה לענות על כל השאלות אל תקחי את זה באופן אישי
H hilali1 New member 21/8/06 #27 בטח יהיו עוד הזדמנויות... את באה להופעה מחר אם יש משהו מיוחד שאת רוצה לשאול אני מוכנה לשאול בשמך.
כ כלה להשגה New member 22/8/06 #32 אפשר תרגום לשאלה שלך?../images/Emo2.gif אם הכוונה אם יהיה עוד צ'ט אז אין לי מושג כי פה בתפוז היה כבר צ'ט- אירוח בוידאו אולי יהיה אירוח כתוב, כמו שהיה עם איה כורם את יכולה לשאול אותה גם במסר ואולי היא תענה לך
אפשר תרגום לשאלה שלך?../images/Emo2.gif אם הכוונה אם יהיה עוד צ'ט אז אין לי מושג כי פה בתפוז היה כבר צ'ט- אירוח בוידאו אולי יהיה אירוח כתוב, כמו שהיה עם איה כורם את יכולה לשאול אותה גם במסר ואולי היא תענה לך
ל ליזי33 New member 22/8/06 #34 פיפסתי את הראיון אבל לא הבנתי משהו. קרן הייתה באולפנים של yent ופשוט ענתה על שאלות בפורום בכתב בלבד? או שהופיעה בחי? או שדרך הבית שלה פשוט ענתה?
פיפסתי את הראיון אבל לא הבנתי משהו. קרן הייתה באולפנים של yent ופשוט ענתה על שאלות בפורום בכתב בלבד? או שהופיעה בחי? או שדרך הבית שלה פשוט ענתה?
מ מתה על קובנה New member 22/8/06 #35 חחחחחחחח ענק מ=ל=כ=ה חחחחחחח סגדתי לכל תשובה ותשובה ואיך שהיא קטלה הרבה אנשים חיחי די הבנאדם פשוט שולט אין מה לדבר
חחחחחחחח ענק מ=ל=כ=ה חחחחחחח סגדתי לכל תשובה ותשובה ואיך שהיא קטלה הרבה אנשים חיחי די הבנאדם פשוט שולט אין מה לדבר