רעיונות למפגש מעריצים

אפשר להזמין אותם?

חובה להזמין אותם... לפחות את מיקי
לפחות אם אתם רוצים לעשות אותי מאושרת

hilali1

New member
ובכן -

מיקי מנגן בקונטרבס וגליה מנגנת בויולה ושניהם מלווים את קרן בהופעות יחד עם שחר חזיזה המתופף..

מי זי מיקי ורשאי?../images/Emo191.gif

מיקי ורשאי הוא האדם בעל אצבעות הפלא
שיכול להוציא מוזיקה קסומה מכל תו ותו
בעל המראה הקסום
האדם אשר גורם לנשימתי להעצר

Dark chocolate

New member
אפשר לארגן במרכז.../images/Emo211.gif

זה הכי קרוב בשבילי, מה גם שאני באמת רוצה לפגוש את קרן
..

רעיונות שלי למפגש../images/Emo41.gif

פעם אחת בחיים הייתי במפגש מעריצים... וזה היה של נוער שוליים..חח.. זה היה בבית של מי שניהלה את המועדון המעריצים שלהם.. (טוב, הייתי בת 15, תסלחו לי) בכל מקרה אני חשבתי על מפגש במקום כמו הזאפה או באיזה אולם אחר בת"א רבתי. הייתי רוצה שקרן תהיה על במה ואנשים יוכלו לשאול אותה שאלות. מאוד הייתי רוצה שהיא גם תשיר איזה שניים, שלושה שירים. אח"כ שתהיה אופציה לחתימות, מתנות, תמונות וכו' הייתי שמחה לארגן דבר כזה לרגל קבלת "הזהב".. אבל באמת שאי אפשר לדעת כמה זמן זה יקח, כי למרות שקרן במקומות הראשונים בכל מצעדי המכירות.. המכירות עכשיו בגלל המלחמה יותר נמוכות מבתקופה אחרת... כך שאם היו נותנים לי לחזות, אז הייתי אומרת שבספטמבר כבר יהיה זהב.. ואז תהיה סיבה כפולה לחגיגה

hilali1

New member
ארבעה-חמישה-שישה

אולי אפילו יותר שירים. כמה שיותר יותר טוב...

זה כבר הופעה לא מפגש. או כמו שקרן

היתה מגדירה את זה מיני-הופעה.. כפי שהיא תארה את הופעתה במגבת מול שלישיית חיטמן-זך-לידור בצאתה מהמקלחת...חחח (טוב, רק מי שהיה בפסטיבל חולון יבין)

את יודעת כמה סמויים יש בפורום?

ורק החודש כתבו בפורום מ-187 ניקים שונים.. ברור שלא כולם יגיעו, אבל הכוונה במפגש כזה היא שזה יהיה פתוח לכל מי שאוהב את קרן, לא רק לחברי הפורום.

חח פשש .. לא היה לי שמץ האמת

בכל מקרה , להפך שלא תביני לא נכון ככל המרבה-הרי זה משובח

Rachel47

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

אההה בגלל זה דווקא היום כאב לך שנעלמתי לא הגבתי להודעה הזאת
כן אמרת לי כבר ועדיין אני מסמיקה מעט כל פעם שאת שמה אותה
אממ..מקום..אצלי בבית..על הגג..יהיה פנאן
לא יודעת..מקום מרכזי..יהיה נחמד מקום שיש דרכים להגיע אליו מכל מקום (אני יכולה לתת רק כדוגמא את עזריאלי כי מין הסתם הוא לא כזה מתאים..או שאולי כן
)

למעלה