לא יודע... זה סודי
D dani3p New member 9/10/05 #26 שש אלעד.. אל תגלה להם.. אתה לא יודע מה "סודי" אומר??? חח שיהיה לך יום טוב!! מחר החיים מתחילים!!
E eladi88 New member 9/10/05 #27 דני דונט לעצבן אותי על הבוקר!! זה סודי! אפילו איתי לא אמר על זה כלום.... ככה שסודי...זה שגם אני לא יודע! אז ששששששששששש את!! חיים נפלאים שיהיו לך
דני דונט לעצבן אותי על הבוקר!! זה סודי! אפילו איתי לא אמר על זה כלום.... ככה שסודי...זה שגם אני לא יודע! אז ששששששששששש את!! חיים נפלאים שיהיו לך
ש שיר יצחק New member 9/10/05 #19 את בצופים? ../images/Emo2.gif מאיזה שבט את? והסמינר, זה כאילו קורסים תנועתיים או משו הנהגתי?
T talba3 New member 9/10/05 #20 שחכתי לההגיד גם ממני שלום וברוך הבא ושמתי לב לכל אלה שיש להם מבחן ביום שני חחח שיצאתי בדיוק בזמן מפסיכולוגיה חחח בהצלחה לכל הנבחנים
שחכתי לההגיד גם ממני שלום וברוך הבא ושמתי לב לכל אלה שיש להם מבחן ביום שני חחח שיצאתי בדיוק בזמן מפסיכולוגיה חחח בהצלחה לכל הנבחנים
ל לIמדת לעIף New member 9/10/05 #25 ../images/Emo62.gif אכן כן. ../images/Emo9.gif אני בצופים שבט "עוז" אריאל הנהגת דן ר"ג. והסמינר זה קורס תנועתי. כל הראשג"דים שבתנועה.
../images/Emo62.gif אכן כן. ../images/Emo9.gif אני בצופים שבט "עוז" אריאל הנהגת דן ר"ג. והסמינר זה קורס תנועתי. כל הראשג"דים שבתנועה.