שתי הופעות לקרן בצוותא

../images/Emo62.gifשתי הופעות לקרן בצוותא../images/Emo24.gif

אז כמו שהילה כבר כתבה יש הופעה של קרן בצוותא ב-25.7 והופעה נוספת באוגוסט שעדיין אין לה תאריך סופי. כרטיסים לצוותא ניתן להזמין בקסטל 03-6045000 תהנו...

I מ י ר ב I

New member
בא לי עוד אחת...תודה,טל-ליהיא...

אבל אולי באוגוסט!!! ואני מזמינה את קרן גם להופיע בחדרה... "עיר האורות"...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

טוב כסף יהיה עד אז עכשיו רק צריך להוציא כרטיס אשראי

BLACKit

New member
ישששש

אני אגיע לפחות לאחת מהן! אני חייבת לפצות את עצמי על זה שפספסתי את ההופעה האחרונה.. נקנה כרטיסים כשנחזור מבלגיה[:

ג ב ש ו ש

New member
אני חייב להיות שם בע"ה../images/Emo88.gif

אבל הבעייה היא שלמחרת יש לי הופעה של אביב גפן[
] טוב נראה כבר
תודה על המידע..

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifתבואי../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif../images/Emo15.gif

BLACKit

New member
עלק

עם כל הכבוד, זה מגוחך להשוות את קרן אליו. עברי לא מתקרב לקרסוליים של קרן. נכון, יש לו כמה שירים עם לחנים מאוד מאוד יפים [לחנים בלבד!] אבל כל שאר השירים שלו נשמעים בדיוק אותו הדבר. שלא לדבר על המילים שלו.. אני מתערבת איתכם שהוא עצמו לא מבין מה הוא כותב, ואני יכולה להביא לכם הוכחות בניגודים האינסופיים שבשירים שלו.. השיר היחיד שלו שיש לו מילים לא הזויות-ואפילו אסתכן ואומר יפות- הוא זכיתי לאהוב. אישה לוויתן לא גאוני מבחינת ליריקה, אבל לפחות יש לו משמעות. לקרן יש מילים יפות ומרגשות ולחנים באמת אדירים ומיוחדים. ויש כמובן את נושא השירה, שמה לעשות.. עברי הוא לא הזמר הכי גדול בעולם, וגם לא מתקרב לכך. שלא תטעו.. אני מאוד מחבבת אותו אבל אין מה להשוות אותו לקרן בשום צורה *למה תמיד אני כותבת את החפירות הכי ארוכות?!*

לא מסכימה איתך.

הוא כותב שירים ככה שכל אחד יכול לקחת את השיר למקום אחר, למקום שהוא יתחבר איתו. וזה אחד הדברים הכי יפים שיש לדעתי. הוא מלחין מדהים, גם קרן. הוא כותב מקסים, גם קרן. אי אפשר להגיד שהם ממש ממש אותו הדבר וממש מזכירים אחד את השני, כי הם לא. אבל יש משהו.

ממש לא מסכימה

אני בכלל לא מבינה איך אפשר להשוות ביניהם, הסגנונות שלהם שונים לחלוטין. עיברי הוא יותר אלטרנטיבי, וקרן יותר קלאסי. עיברי כותב עם המון רמיזות ועקיצות, קרן בדר"כ כותבת בישירות או בציניות. בכתיבה עברי הרבה מאוד מביעה מחאה ופחות עוסק בחייו האישיים, בניגוד לקרן שרוב השירים שלה עוסקים בחיים הפרטיים שלה, בצרות הקטנות שלה. בקיצור אין שום קשר בין השניים. שניהם יוצרים מדהימים, פרופורמרים מעולים, וזמרים מקסימים.

למעלה