איזה חתימה
I is258 love shiri New member 23/6/06 #18 איזה חתימה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif
R Rachel47 New member 23/6/06 #29 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifזה לא כזה חדש../images/Emo15.gif |פרצוף-מלאכי|
P polo03 New member 23/6/06 #21 הזמנתי ../images/Emo70.gif פעם רביעית ../images/Emo45.gif מתרגשת כאילו זו פעם ראשונה
ה הציורים של יובל New member 23/6/06 #22 אבל למה לשרשר אלי../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif כדי להגיב להודעה אליה את רוצה להגיב, לחצי על "הוספת תגובה/הוספת תגובה מהירה" בחלון ההודעה של אותה הודעה אליה את רוצה להגיב, ולא אל ההודעה האחרונה בשרשור.
אבל למה לשרשר אלי../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif כדי להגיב להודעה אליה את רוצה להגיב, לחצי על "הוספת תגובה/הוספת תגובה מהירה" בחלון ההודעה של אותה הודעה אליה את רוצה להגיב, ולא אל ההודעה האחרונה בשרשור.
מ מתה על קובנה New member 23/6/06 #24 אוף..אינלי עם מי ללכת:| אני עדיין מחפשתת בעעעעעעע כי אני דתיה, וזה יוצא בשלושתת השבועות, ואסור.. אז אפ'חד לא יכול... אבל אני תמניה אז לפינו מותר:|
אוף..אינלי עם מי ללכת:| אני עדיין מחפשתת בעעעעעעע כי אני דתיה, וזה יוצא בשלושתת השבועות, ואסור.. אז אפ'חד לא יכול... אבל אני תמניה אז לפינו מותר:|