ואו עכשיו אני מביאה לך מגילה!
1. אני בטוחה שרוב חברי הפורום יסכימו איתי שהמונח סגידה הוא נכון לגביהם, וגם אם לא, אני דיברת על עצמי בקטע הזה, אני פשוט לא מבינה מה אתה עושה פה עם כל מה שאתה עושה זה לבקר אותם! מכל ההודעות שקראתי שכתבת (2?),אני לא מבינה בכלל למה קנית את הדיסק עם הוא לא שווה 75 ש"ח, למה אתה נימצא בפורום אם הוא לא שווה את זה, וכם יש לי בעיה עם אנשים שנירשמים לפורומים של להקות שהם בכלל לא אוהבים! אתה אוהב את גרין דיי? נחמד, תירשם לפורום תדבר עליהם לטובה, תבקר אותם במידה מסוימת, לא במידה שמתאימה לפורום "שונאי ואוהבי ביקורת על גרין דיי". אם אני הייתי אתה, הייתי חושבת פעמיים לפני שאני נירשמת לפורומים שאני בכלל לא אהנה בהם. אתה אוהב בכלל את גרין דיי? יש משהו שאתה אוהב בהם? אם לא אני מציאה לך לעוף מהפורום! ואתה צודק ב100% הדיסק לא שווה 75 ש"ח הוא לא שווה שום סוכם בעולם! כבחורה בעלת 1000 דיסקים ויותר, כשכל אחד במישפחה שלה שאוהב סיגנון אחר של מוזיקה, כאחת שפתוחה לכל הסיגנונות כששמעתי את הדיסק, קראתי את המילים, לא יכולתי להשוות את זה לרמות של להקות פאנק מעולות! רמת הדיסק הזאת הגיעה לרמה של פינק פלויד, פרל ג'ם, גאנז אנד רוזס, בכלל אני לא קראתי עוד כתבה אחת ש"ירדה" על הדיסק, ואפילו ב"הארץ" שזה עיתון בעל רמה מאוד גבוה, המליץ על הדיסק, באותו זמן שאפילו ראש אחד שהוא לא העיתון בעל הרמה הכי גבוה בעולם גם המליץ עליהם, מה שאומר שכולם אוהבים את הדיסק וכולם מסכימים עם הדעה שהדיסק לא שווה 75 ש"ח הוא שווה מחיר גבוה בהרבה יותר. אז כמו שהבנת לא שיש לי בעיה עם זה שכתבת שהדיסק לא שווה 75ש"ח, יש לי בעיה עם אנשים כמוך שלא מוצאים את עצמם. יום נעים.