Help

Jeni14

New member
../images/Emo62.gif Help

אתמול ראיתי כמה קליפים של גרין דיי והתאהבתי. כמה פעמים כבר ראיתי אבל תמיד שכחתי להתסכל על השם של הלהקה...חח קיצר תמליצו לי על כמה שירים שאתם הכי אוהבים ואם כדאי לקנות איזה דיסק.. היום נכנסתי לחנות דיסקים וראיתי את הדיסק השחור+לבן+אדום.. לקנות? שווה? כדאי? הצילווווווו...

Billy4

New member
ברור ששווה!

את ראית את הדיסק החדש אמריקן אידיוט. תקני מומלץ!

Jeni14

New member
../images/Emo9.gif תודההה

יש למישהו עוד משו להגיד לפני שאני מבזבזת את ה75 שקל האומללים שבקופה שלי? זה עניין של חיים או מוות! אם אני קונה את הדיסק אני נשארת עניה עד שאמא שלי תהיה שוב נחמדה ותביא לי כסף...חיחיחי

ALMIGHTY

New member
אל תקני

זה לא שווה 75 ש"ח בחיים. עד כמה שהאלבום הזה "חתרני" ו"משובח" ו"בעל אמירה עמוקה" ו"אלבום שמעצב דור שלם", זה לא שווה תכלס.

אל תקשיבי לו...

הדיסק הזה שווה כל שקל! הדיסק הזה יספק לך שעות של הנאה עד שאמא שלך שוב תהיה נחמדה... הצעתי: תקני!!!!

BlueBeIl

New member
את יכולה במקום לקנות את דוקי,

הוא כבר בן עשר שנים ועולה בסביבות ה40-50 שקל ברוב המקומות... זה הדיסק הראשון שפרסם את גרין דיי והוא מצויין
Dookie

wommer

New member
סתם שאלה...

מה אתה עושה פה אם אתה מבקר כל הזמן את גרין דיי...?

ד ו ק י

New member
ראסמי

זה פורום שסוגד לגרין דיי (
לפחות אני), לא עסוק בלבקר ולרדת על הלהקה כל הזמן, אולי תספר לנו מה אתה אוהב בה מידי פעם ולא מה כ"כ לא טוב בה.

ALMIGHTY

New member
בדיוק. זה פורום גרין דיי

ולא פורום "הסוגדים לגרין דיי". אני חושב שהדיסק לא שווה 75 ש"ח. יש לך בעיה עם זה?

ד ו ק י

New member
ואו עכשיו אני מביאה לך מגילה!

1. אני בטוחה שרוב חברי הפורום יסכימו איתי שהמונח סגידה הוא נכון לגביהם, וגם אם לא, אני דיברת על עצמי בקטע הזה, אני פשוט לא מבינה מה אתה עושה פה עם כל מה שאתה עושה זה לבקר אותם! מכל ההודעות שקראתי שכתבת (2?),אני לא מבינה בכלל למה קנית את הדיסק עם הוא לא שווה 75 ש"ח, למה אתה נימצא בפורום אם הוא לא שווה את זה, וכם יש לי בעיה עם אנשים שנירשמים לפורומים של להקות שהם בכלל לא אוהבים! אתה אוהב את גרין דיי? נחמד, תירשם לפורום תדבר עליהם לטובה, תבקר אותם במידה מסוימת, לא במידה שמתאימה לפורום "שונאי ואוהבי ביקורת על גרין דיי". אם אני הייתי אתה, הייתי חושבת פעמיים לפני שאני נירשמת לפורומים שאני בכלל לא אהנה בהם. אתה אוהב בכלל את גרין דיי? יש משהו שאתה אוהב בהם? אם לא אני מציאה לך לעוף מהפורום! ואתה צודק ב100% הדיסק לא שווה 75 ש"ח הוא לא שווה שום סוכם בעולם! כבחורה בעלת 1000 דיסקים ויותר, כשכל אחד במישפחה שלה שאוהב סיגנון אחר של מוזיקה, כאחת שפתוחה לכל הסיגנונות כששמעתי את הדיסק, קראתי את המילים, לא יכולתי להשוות את זה לרמות של להקות פאנק מעולות! רמת הדיסק הזאת הגיעה לרמה של פינק פלויד, פרל ג'ם, גאנז אנד רוזס, בכלל אני לא קראתי עוד כתבה אחת ש"ירדה" על הדיסק, ואפילו ב"הארץ" שזה עיתון בעל רמה מאוד גבוה, המליץ על הדיסק, באותו זמן שאפילו ראש אחד שהוא לא העיתון בעל הרמה הכי גבוה בעולם גם המליץ עליהם, מה שאומר שכולם אוהבים את הדיסק וכולם מסכימים עם הדעה שהדיסק לא שווה 75 ש"ח הוא שווה מחיר גבוה בהרבה יותר. אז כמו שהבנת לא שיש לי בעיה עם זה שכתבת שהדיסק לא שווה 75ש"ח, יש לי בעיה עם אנשים כמוך שלא מוצאים את עצמם. יום נעים.

ALMIGHTY

New member
כככככככככככככככככככככככככ

1. יותר קל לי לבקר מאשר לשבח. לא יודע, יכול להיות שזה משהו יהודי. 2. לא קניתי את הדיסק. הורדתי. 3. אני מחבב את גרין דיי, רק שרמת ההתלהבות מן הדיסק היא מוגזמת ולכן הבעתי את דעתי הלגיטימית. 4. הכותבים ב"הארץ" וב"ראש אחד" הם במיינסטרים. הם לא ירדו על להקה אף פעם. רוב הביקורות יהיו רכרוכיות ולטובה עד הערצה מוחלטת. 5. שער הדולר היציג הוא 4.4680. חשבון פשוט יחשב שהדיסק "אידיוט אמריקאי" עולה קרוב ל-17 דולר. סקר שיווק שטחי יצביע על מחירים שבין 10-14 דולר מקסימום.

wommer

New member
וואו למה גרמתי .... :)

זה נכון לבקר, זה טוב מאוד אפילו... אבל משום מה באמת זה נשמע שאתה מאוד שונא אותם... כאילו מה הקטע?? ואל תקח את זה אישית בנאדם ... :)

ד ו ק י

New member
אוחחח

1. מה קשור משהו יהודי??? מה זה הסטריאוטיפים האלה???.. 2. למה הורדת? גם על החוק אתה עובר?.. 3. יופי לך שאתה "מחבב" את גרין דיי, ההתלהבות היא לא מוגזמת, ההיתלהבות היא ברמה המעולה לאנשים שנורא אוהבים את גרין ולכם הקימו לעצמם פורום גרין דיי בשביל שעוד אנשים כמוהם שנורא נורא אוהבים את גרין יוכלו לדבר ביחד עליהם, להיתלהב מדברים שהם עושים וכדומה. 4. הכותבים מ"הארץ" תאמין לי, ממש לא מהמיינסטרים, יש להם קטעים שהם יורדים חזק על זמרים זמרות להקות ועוד, ראש אחד לא סתם אמרתי שהוא עיתון באיכות ירודה אבל אפילו האיכות הירודה משבחת אותם! לא רק האיכות הגבוהה 0כמו הארץ לדוגמה). 5. אוקיי, אז מה אתה אומר בזה? שהדיסק עולה יותר ממה שכל דיסק עולה בממוצא בארה"ב?? זה רק מראה שלאנשים לא אכפת המחיר שלו, הם עדיין יקנו! ושוב, אם אתה רק "מחבב" את גרין דיי ורק נהנה לרדת ולבקר אותם, אולי אתה לא נימצא במקום הנכון.

ALMIGHTY

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאא

1. אני אגיד לך מה קשור יהודי. ציניות. את יודעת מה זה? 2. כן, אני עובר על החוק. למה לקנות מוזיקת מיינסטרים? קונים רק דיסקים נדירים ושאי אפשר למצוא באינטרנט. גם זה שגרין דיי מאשרים למעריצים לצרוב את המוזיקה שלהם! 3. אני חושב שההתלהבות היא מוגזמת, את לא. סבבה. 4. אני הבנתי את התאוריה הטיפשית שלך. (גם הארץ של האליטות וגם ראש 1 של הפרחות משבחות...). גאוני למדי. רק היית צריכה לקרוא את מה שכתבתי קודם. 5. אם לאנשים לא אכפת מה המחיר זה יכול להצביע על אחד משני דברים: א. יש להם יותר מדי כסף לבזבז. ב. הם ממש מטומטמים. יום טוב.

ד ו ק י

New member
גרררררר

1. מה קשור יהודים לציניות???? איזה גזענות! 2. למה לא??? אוחח טוב טוב לא יכולה לבקר אותך כי אני בעצמי מורידה.. :/ 3. סבבה. 4. התיאוריה הטיפשית שלי?! בכלל לא הקמתי תיאוריה! מה כתבת קודם?! 5. לא, אין להם כסף, הכלכלה בארה"ב במצוקה עכשיו, מה קשור מטומטמים?? חשבת אי פעם שאנשים משקעים בלהקות שהם אוהבים?!

ALMIGHTY

New member
Oi ! Oi ! Oi

בואי נסגור קצוות. את ילדה די קטנה בסך הכל, את עוד לא מבינה כל כך הרבה. אם את חושבת שהאלבום הראשון שלהם היה דוקי, אין לנו באמת על מה לדבר. יום טוב

למעלה