Help

ADCMAN

New member
הוא לא מתנשא

היא באמת חשבה ש"דוקי" הוא האלבום הראשון של גרין דיי......

wommer

New member
בשביל זה יש פורום

שיעזור לאנשים ללמוד דברים חדשים על גרין דיי... ולא להכיר אנשים סנובים מתנשאים כמוהו

ד ו ק י

New member
קודם כל,

טעיתי, סליחה אני מעריצה יחסית חדשה שלהם, ואני נוטה לשכוח את האלבומים הקודמים, תמיד היה ניראה לי שדוקי הוא הראשון עד שהתחלתי לחפש עליהם מידע. ועוד דבר, הוא לא מתנשא, הוא פשוט לא אוהב את הלהקה, ואני לא מבינה מה הוא עושה פה עם כל מה שהוא עושה זה לבקר אותם ולרדת עליהם, על זה הוויכוח, שכעת הופסק בגלל שאני "ילדה קטנה"

wommer

New member
זה שאת קטנה ממנו

בכמה שנים(לא יודע כמה) זה לא אומר שהוא מבין ויודע טוב יותר ממך... קורה הרבה פעמים שאנשים יותר צעירים יותר טוב ממבוגרים בקטעים מסויימים, ולכן הוא סתם מתנשא על זה שהוא חושב שהוא יודע הכל על גרין דיי...

ד ו ק י

New member
המפ.. ../images/Emo4.gif

אתה מנסה לחמם את העיניינים?
חח לא סתם אני פשוט לא ממשיכה לריב על השטות הזאת כשאני יודעת שאני צודקת, זה לא כזה מסובך, מי שלא אוהב את גרי דיי לא צריך להיות בפורו גרין דיי אני צודקת?..

כדאי מאוד.../images/Emo163.gif

דיסק מעולה, את תתאהבי בשירים!^^ הכי כיף זה שבהתחלה ישר אחרי שקונים את הדיסק מנסים לפענח את המשמעות של השירים. (או שזו רק אני..
) אני כבר סיימתי, אבל נהנתי מזה מאוד.

אל תקני.

את תתמכרי ק-ש-ו-ת לאלבום:| חחח בטח שכדאי לקנות!!! (פיצול אישיות...:)) את ממש תהני ממנו וחוצמזה- זה גרין דיי אז כבר אין מה להגיד...:)

למעלה