סיכום שבועי להלהלה

Over My Head

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo205.gifסיכום שבועי להלהלה../images/Emo205.gif../images/Emo62.gif../images/Emo42.gif

עוד שבוע חלף לו....
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע:
התחדשות השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifסיכום סקסיי ככ../images/Emo99.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: סרט המבוקש, אוכל טעים, התראיינתי לראש1, שיעור ספרדית. משהו רע שקרה לך השבוע: מריבה עם אמא שיר שלא הפסקת לשמוע: Helena-MCR 1000meere-TH Maina Lake-one last kiSS התחדשות השבוע: קפה וקוראסוןXD תוכנית השבוע: שיכורה מאהבה סרט השבוע: המבוקש ספר השבוע: >< מאכל השבוע: מאפים שהכנתי, תפו"א בשמנת עם בצל
אייס שוקו בפקה עלית וקוראסון. יציאת השבוע: כל מיני. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אם לא תיהיה שביתה, לעבוד. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הרבהXD ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: זאת לא פוזה! צילמו אותי בלי ששמתי לבXDDD התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:ככה...

../images/Emo12.gif ראיינו אותך לראש אחד?

אפשר חתימה?
לאסתם, לאיזה כתבה ראיינו אותך?

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo6.gif

על הנוער מכבי...אני לא בטוחה מתי זה יתפרסם/התפרסם. יש מצב שזה בגיליון הנוכחי..עוד לא בדקתי
אה ובחייאת אל תחטפו שוק שיש פעמיים ממני. אחותי התאומה קצת דומה לי.

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gif../images/Emo45.gif../images/Emo12.gif

גם אני רוצההההה O: אבל אני הצטלמתי לניקולודיאון בקיץ, היה פאדחני רצח. אני רוצה -לכתוב- לראש 1, אבל בחיים לא תהיה לי האומץ לשלוח כתבה... :(

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifמה לא יהיה לך אומץ!

רוצה לששלוח לי מה כתבת ואני אגיד לך מה דעתי?! שבוע נהדר:)

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifזהו ;;

שאני כבר שבועיים מחפשת נושאים... אין לי נושא. חשבתי על תנועות נוער, חשבתי על תפוז... לא יודעת ;[

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifהקטע הוא שתמצאי נושא שאת הכי מבינה

בו, קליל, שיוציא ממך את ההכי טוב. אל תכנסייי נגיד לפוליטיקה אם את לא מבינה בה. זה אמור לקלוח (
), לא להעיק.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחמודה../images/Emo23.gif

תגידי לי מתי העיתון יוצא, שאקנה אקנה ^__^ סופש נעים נשמה D:

Black Jane

New member
|אני כותרת|.

משהו טוב שקרה לך השבוע: נבחר אחד... השינה שדפקתי אתמול...מתשע וחצי עד שמונה בבוקר
כמו דובית אמיתית!
משהו רע שקרה לך השבוע: שזה שאין אצלנו שביתה זה לפעמים מבאס. כמעט נכנסתי למשבר לחץ... שיר שלא הפסקת לשמוע: סרט הודי - האינטרשנלית והערס
התחדשות השבוע: 3 זוגות נעלי בבית! שלושה!!! תוכנית השבוע: האלופה, עונה 1. כיף להיזכר :) סרט השבוע: קרוסרודס. מיספירס הייתה שווה פעם משהו ;) [והיא עוד תחזור ובגודל. ווי וויל סי!] ספר השבוע: האלכימאי. וואו!!! פשוט מומלץ, ספר המלא בחוכמות חיים...ריתק אותי! מאכל השבוע: שוקו חם
ששתיתי היום במסעדת שוקולד במצפה רמון. ווווואו, אתם פשוט חייבים לטעום!!
תמונת השבוע: בתחילת השבוע ריחפו 5 כאלה מעל יישובי המועצה. זה אחד המתמודדים מהקיבוץ שלי. התלהבתי
[הקרדיט לצילום אינו שלי, אבל זה לא מונע מזה להיות מגניב
] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד לגמרי
אפילו שמעדתי מהאמצע ועד לקראת סופו. אבל היי, הוא עוד לא נגמר
הודגש באמצעות מדגישביטל

hadarinke

New member
וואלה..אני מכירה משם כמה משפחות..

מקיבוץ ניר יצחק ומצוחר..

hadarinke

New member
אממ...

הם מבוגרים..הם ההורים של מי שהתחתנה עם בן דוד שלי... רעה חוטר וחוסטה חוטר...

למעלה