סיכום שבועי להלהלה

חחחח לא, לא... ../images/Emo9.gif

עכשיו כשקראתי את זה שוב, גם אני קראתי את זה כמ ושם משפחה
התכוונתי אם יש לך משפחה בגרמניה..? או שאצל מי את נמצאת שם...?

ShirLewis

New member
אהה,, ../images/Emo6.gif

פעם גרמנו בגרמניה ולאמא שלי עדיין יש פה דירה, היא באה לפה פעם בכמה זמן.. הדירה מאוד שימושית ..

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif..

קוקיייי!!1 שיהיה לך סופש מושייי שכזההה ושבוע חדש מוצלח:] דבריתי.

ShirLewis

New member
יפה שלי אני אוהבת אותךך ../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo3.gif

Billy Shirs

New member
הסיכום שלי

משהו טוב שקרה לך השבוע: שיעור תופים. משהו רע שקרה לך השבוע: 80 בבוחן בכימיה:\ שיר שלא הפסקת לשמוע: Kryptonite- 3 Doors Down התחדשות השבוע: כלום, בעיקרון. החלפתי דגנים
תוכנית השבוע: ניפ\טאק סרט השבוע: אמג, לא ראיתי השבוע סרט. ספר השבוע: בשורות טובות
מאכל השבוע: פירה בטטה יציאת השבוע: "אני שונאת להקות בנים!" "אז אל תכי בנים
" משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעור תופים
ואולי גם המפגש הזה בעמותה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כרגיל, אין אחד ספציפי. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: להתאמן, ללמוד, ללכת ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סטנדרטי.

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifבקשר ל80:)

גם אני קיבלתי 80 היום בבוחן באזרחות והתאכזבתי, אבל... היי, לפחות זה לא נכשל, או פחות מ80!

Billy Shirs

New member
חח נחמד שיש מישהו שמזדהה...

אבל זה עדיין כל כך, כל כך מאכזב, את לא חושבת? ועוד בכימיה! במחצית הראשונה של כיתה י' קיבלתי רק מאיות:\

litaf1

New member
אני בי' הייתי גרועה

ישבתי על 80 בי'
ובי"א השתפרתי המון.. (90-95) אבל הסופי שלי בינתיים הוא 90
... כימיה זה לא קל. אין מה לעשות. חכי שתגיעי לי"ב (אלקטרוכימיה פיכססס)

Billy Shirs

New member
אל תפחידי אותי ככה../images/Emo10.gif

אני בינתיים מנסה לשרוד עם סטוכיומטריה...

litaf1

New member
דווקא סטוכיומטריה זה הנושא הכי קל... חחח

וזה קשור להכלל!! ברגע שקולטים את העיינין זה ממש קל, צריך רק לתרגל. אני לא הייתי בשיעור שהמורה הסבירה את הנושא ולמדתי אותו עם אח שלי... לול! בבגרות היה הכל עם סטוכיומטריה. כל נושא עם זה חחח

Billy Shirs

New member
זה עדיין קשה../images/Emo3.gif

ואין לי אפילו מאיפה לתרגל, רק עם מה שהיא נותנת.

Billy Shirs

New member
האמת?

לתרגל מבגרויות זה כמעט כל מה שאנחנו עושים... נראה לי עשינו כמעט את כל הבגרויות עד 84'

Rain must fall

New member
סוףשבוע רגוע. ../images/Emo9.gif../images/Emo118.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ביולוגיה, גשם.
משהו רע שקרה לך השבוע: ערבית. כל כך שונאת. שיר שלא הפסקת לשמוע: Calling all girls - Queen. התחדשות השבוע: מגפיים. תוכנית השבוע: שנות ה70. סרט השבוע: אשת החלומות. ספר השבוע: - מאכל השבוע: סושי.
יציאת השבוע: עירעירעיר. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בריתה לאחיינית שלי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: היום, את אהובי. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: [חברה שלי ערכה תמונה של פרדי בפוטושופ ושלחה לי] אני: וואו!#$@%!#%!#% איזה יפה#@!#$%^@! היא: תרגעי, זה לא כזה יפה.. זה חמוד, אבל אני עוד אשתפר :) אני: לא העריכה, פרדי. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ממ, ללמוד לאנגלית, לצאת, יומהולדת לחברה, בריתה, עוד דברים.. נראה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה

למעלה