קמילה סלאזר לוסיה (אחות של לוקאס)
L LuZ De EsT®eLLaS New member 5/8/07 #21 ../images/Emo62.gifקמילה סלאזר../images/Emo62.gif לוסיה (אחות של לוקאס)
L LuZ De EsT®eLLaS New member 5/8/07 #22 ../images/Emo23.gifוהיום../images/Emo23.gif קמי משחקת בפטיטו פאו - בקרוב בישראל
L LuZ De EsT®eLLaS New member 5/8/07 #26 ../images/Emo23.gifוהיום../images/Emo23.gif יאמייייייייי נשארתי מאוהבת בו!
L LuZ De EsT®eLLaS New member 5/8/07 #29 ../images/Emo23.gifוהיום../images/Emo23.gif רואים שהיא חברה של קטה המכוערת שלי.. TAN TOPP
L LuZ De EsT®eLLaS New member 5/8/07 #30 ../images/Emo62.gifקאווין סטחן../images/Emo62.gif מנטיריטאס! לא אכחיש ששנאתי אותו.....
L LuZ De EsT®eLLaS New member 5/8/07 #31 ../images/Emo23.gifוהיום../images/Emo23.gif תמונה אחרונה להיום (בבוקר).. לקח לי כ"כ הרבה זמן כי חיפשתי את התמונות הכי טובות להמחיש את השינוי.. אם תקראו את זה אז אל תגיבו או תוסיפו עד שאני אסיים את השרשור!!!!!!!!! BESOSSSS ד"ש מקטה
../images/Emo23.gifוהיום../images/Emo23.gif תמונה אחרונה להיום (בבוקר).. לקח לי כ"כ הרבה זמן כי חיפשתי את התמונות הכי טובות להמחיש את השינוי.. אם תקראו את זה אז אל תגיבו או תוסיפו עד שאני אסיים את השרשור!!!!!!!!! BESOSSSS ד"ש מקטה
P prinsesa de amor New member 5/8/07 #33 וואו איזה שרשור מהמםםם תודה חבל שרוני לא פה כי זה צריך להיכנס לטאגליינס
L liraz love siral New member 5/8/07 #34 ../images/Emo45.gifאבל היא ביקשה לא להגיב../images/Emo3.gif../images/Emo14.gif