אין לי בעיה גם לתרגם שירים של מלאני
B brit18 New member 31/5/06 #13 חחחח סבבה שריתה ../images/Emo13.gif אז עכשיו צריך להלחיט מי תתרגם איזה אלבום או איזה שירים איזה אלבום את רוצה ואיזה נחלק בין שנינו שלא נעשה בלאגן....חחחח אוקיי רעות
חחחח סבבה שריתה ../images/Emo13.gif אז עכשיו צריך להלחיט מי תתרגם איזה אלבום או איזה שירים איזה אלבום את רוצה ואיזה נחלק בין שנינו שלא נעשה בלאגן....חחחח אוקיי רעות
מ מלאני סי 2 New member 31/5/06 #14 אני רוצה את Beautiful Intentions. זה האלבום האהוב עלי. אני יודעת שNorthern Star זה האלבום האהוב עלייך. אז אולי את תתרגמי אותו ואת Reason נחלק בינינו כל אחת שישה שירים.
אני רוצה את Beautiful Intentions. זה האלבום האהוב עלי. אני יודעת שNorthern Star זה האלבום האהוב עלייך. אז אולי את תתרגמי אותו ואת Reason נחלק בינינו כל אחת שישה שירים.
מ מלאני סי 2 New member 1/6/06 #16 סבאבה. מתאים. אז אני אתרגם את Beautiful Intentions וחלק מNorthern Star.
B brit18 New member 1/6/06 #17 סבבה ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif אז יאללה מתחילים ??? נעשה כל אחת בוורד
מ מלאני סי 2 New member 2/6/06 #20 בטח ב-word יש שם מילון אלא מה../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif
D dark warrior New member 12/6/06 #36 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני לא בוגד במורפיקס
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני לא בוגד במורפיקס
מ מלאני סי 2 New member 2/6/06 #19 אני אתרגם את ששת השירים האחרונים ואת תתרגמי את ששת השירים הראשונים, בסדר
B brit18 New member 2/6/06 #21 סבבוש ../images/Emo13.gif אני אתחיל בפרוייקט הזה עוד שבוע בערך אחרי הבגרות בהיסטורי