היום ב-
אנשים

NBAmir

New member
אני שמרתי את המדבקה שלי מהמפג שעבר

"פורום סנוווופקין ושייגעצ" משו כזה...

שירשור התפקדות לשייגעצ בסינדרום../images/Emo45.gif

ולמי שלא יודע: יום ג',שייגעצ,ירושלים,סינדרום,21:00,אורח: דן תורן טוב אני יודע שלא יותר מדי יבואו עד לעיר הקודש ועוד באמצע שבוע. אבל בכל זאת מי הולך לבוא? * טובי אני כל כך הורג אותך אם את לא באה
*

טובי זה בולשיט ה18+ הזה

אומרים את זה רק בשביל שיהיה להם אישור למכור אלכוהול. נראה לך שלהופעה של שייגעצ לא יכניסו מתחת לגיל 18??? כמה כבר ירושלמים בני 18+ ילכו לראות את שייגעצ? תקשיבי אין מצב בעולם שלא יכניסו אותך. במקרה הכי גרוע יבקשו תעודת זהות(ואת זה יש לך נכון?) גם במעבדה ובצוללת אומרים "18+" בשביל שיהיה להם אישור למכור אלכוהול אבל בתכלס ילדים בני 12 נכנסים לשם ושותים בירה. אני אומר לך בוודאות שרוב הקהל בהופעה הזאת יהיה 18- את עושה טעות אם את לא באה בגלל זה. כמה כבר שייגעצ באים לירושלים? בואי נעשה ככה. תבואי איתי להופעה אם לא מכניסים אותך גם אני לא נכנס ואני מתחייב להזמין אותך לאיזה הופעה שתרצי על חשבוני. חבל לי שלא תבואי בגלל זה כי 99% שיכניסו אותך.

אוקיי, בוא נתערב.

היום אורטל התקשרה לסידרום ושאלה אותם אם הם יכניסו אותה, היא עוד 4 חודשים בת 18. הם אמרו שהם לא מכניסים וחוק הוא חוק. בגלל זה אני חוששת שלא יהיה להם קהל... אבל שלא יבואו בטענות על הירושלמים.

Hezi The One

New member
צטער שאני משרשר את זה..אבל זה

לא נוגע לפורום...אולי רק לנמש ועידן ככה שלא נראה לי שזה יצור איזשהו שרשור

הופעה של שייגעצ לא נוגעת לפורום?

אז מה כן מרק בטטה? אני מאמין שיש מספיק בני 18+ בפורום שיכולים ללכת להופעה הזאת...

Hezi The One

New member
בתור אחד שמכיר את קהל היעד

בפורום הזה,אני אומר שלא. יש את עידן ונמש ואם יש עוד מישהו אני מצטער ששכחתי.

למה לא נוגע לפורום?

מה זה השטויות האלה? אז לא ייצא מזה שרשור ארוך, כי בני הפורום הם כמעט מתחת לגיל 18. סו וואט? זה עדיין לא אוף טופיק! זה הכי נוגע לנושא הפורום שיש! סוף סוף הופעה של שייגעצ וזה מה שמגיע ? זה שאתה בן 15 לא אומר שכולם בגיל שלך. אני יודעת מה גילאי קהל היעד, אבל עם כל הכבוד, גם אם לא ייצא מההודעה שרשור ארוך, לא צריך להכניס אותה לOFF.

Hezi The One

New member
את בעצמך אומרת שלא יכניסו אז מה

יעזור לדבר על זה? "יש הופעה של שייגעצ אבל לא יכניסו אתכם,אחלה של דבר" מצטער אבל בשבילי לפני גיל 18->15 ו-17 זה אותו דבר.

אז מה?

זה עדיין קשור לשייגעצ. גם אם ההודעה לא נוגעת לחברי הפורום. אולי יש כאן קוראים שלא מזדהים? והם בני 18+ ? אין לדעת.. אתה לא יכול לבוא בטענה כזאת מטופשת שבגללה ההודעה הזאת לא קשורה. ואל תאיים עליי עכשיו בחסימה, זכותי המלאה להביע את דעתי.

Hezi The One

New member
אמרתי חסימה? אמרתי מחיקה

כי פגע בי העובדה שאת מציינת את הגיל שלי בצורה כאילו את יותר בוגרת ממני (ולא נכנס לשטויות שבדבר הזה) ואני יכול לבוא בטענה הזו,חוץ מזה,אם תקדישי כמה דק' לקרוא את החוקים של תפוז תביני שאני יכול לשרשר את זה. אם את באמת רוצה לדעת למה אז לא פה כי אין לי כח לכתוב את הכל.

פרקשון

New member
אני לא

אבל אני מכיר משם כמה כורדים שישבו איתנו בניצנים בלילה

למעלה