תאכלו את זאזו ../images/Emo11.gif
שם: ליאן.ליל.ג'וזי.שיין.איפקיס.בילי.(ביטצ' השנייה) תאריך לידה:14.4 מקום מגורים:חיפה-> קריית ביאליק (הזונה.) שיר אהוב:צועקת-התבלינים סרט אהוב:Uptown gorls תוכנית טלוויזיה אהובה:נמלטים.סקראבס.האנטומיה של גריי.איך פגשתי את אמא.טירוף בבית.(ויש בטח עוד ששכחתי ><) אמן אהוב:פוצ'
יום אהוב בשבוע:חמישי ^_^ דיסק אהוב:שילה פרבר-תתנהגי יפה תאריך אהוב:23.10 האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?:X האם אי פעם עברת על החוק?:X האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?:X האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהו?:X האם אי פעם בכית על מישהי?:X האם אי פעם שברת למישהו את הלב?:X האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?מעט מאוד.. האם אי פעם שיקרת?>< יש\אין חבר:
גובה:1.67? מידת נעלים:39 נדמה לי פריסינג:הליקס אחד חמדמד קעקועים:כן
ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
כן| ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
בימים אלו אתה מאוהב?
הדבר שהכי קשה לך איתו:אי וודאות. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?שיין >< או פיטרפן
האדם האחרון שהתקשר אלי:אסתי
האדם האחרון שדיברתי איתו ברשת: איציק >< המקום האחרון שהייתי בו:לאחשוב. הסטיה שלי היא:כוכבים.ג'וליאן.סקופילד.תלאביב.ועוד ועוד. >< הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים:אידיאליזם פעוט שיש בי תכונה טובה שלי:כלבה תכונה רעה שלי:כלבה
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
האם צחקת על מישהו בעל מום?
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? >< תרמת פעם לקבצן?
האם גנבת משהו במכולת?
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן..וזה לא לפה. אכלת משהו לא כשר?
אתה שומר כשרות?
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
הפרת הבטחה שהבטחת?
השתכרת עד אבדן חושים?
מה צבע החדר שלך? שמנת
באיזה בושם אתה משתמש? אין לי מושג.
משהו שחברה קנתה לי ליוםהולדת. אתה אוהב לענוד תכשיטים? מעט |: מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אתם לא רוצים לדעת.
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שנוח. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? שבועיים
חיבקת מישהו/י? יומיים
מישהו/י חיבק/ה אותך? יומיים
עישנת? כבר 25 שעות שלא. >< שתית משקה אלכוהולי? חודש ככה?
השתכרת?חוש?0_0 שכבת עם מישהו/י? נעבור הלאה.לא מדברים על זה.
היית במועדון? מזמן
לבשת חצאית? אתמול 0_0 קנית בגד? לאזוכרת. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? מיכלי.אתמול
הקדישו לך שיר? מזמן לא
שיפרו לך את המצברוח? אתמול >< היום: באיזו שעה התעוררת? 14:00 מה/מי העיר אותך? אחי.
(במכות ויסורים.) מה היה הדבר הראשון שאמרת? 'אסף!!!!זה ממש לפנות בוקר!!!'' מה היה הדבר הראשון ששמעת? ''ליאן קומי.קומי אמרתי לך!!!' מה היה השיר הראשון ששמעת? יוני בלוך-אם לא היום אז מחר מה אכלת? במבה?
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מתי לעזאזל תלאביב?
יש לך פלאפון?כע
למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאדעת. >< איזה צלצול יש לך? ג'קט-עברי לידר.(הקלטתי מהמחשב ><) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של כוכבים ורודים
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף/ת? בטח
כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת לזה? אם וכבר אני אומרת,אז כן איפה את/ה רוצה פירסינג? בלשון,שוב
אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? ואו.חשבתי על זה פעם (אפילו דיברתי על עם גלעד, בקושי הגעתי ל10,000
) פורום אהוב:נו מה נראה לכם?!?!?!
באיזה פורומים את כותבת:שייגעצ.מוניקהסקס.שילהפרבר. יש לך חברים בפורומים? בטח
מי האדם האחרון שדיברת איתו? אסתי
מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון?0_0 את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כע
מה את/ה שומע/ת? יזהר אשדות-במרחק נגיעה מכאן
מה הסרט האחרון שראית? יפה בורוד.(סרט מטומטם.) מה התוכנית האחרונה שראית? נמלטים
הסקופילד הזה............ררר.
מה הדיסק האחרון ששמעת? רונה קינן-לנשום בספירה לאחור. מה החלום שלך? אני אהיה כנה איתכם.להיות פיטרפן.(מי שצוחק חוטף ניפלטוויסט שישאר מזכרת לכל החיים!!#@#%$^%%^) האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?חחח לא הייתי רחוקה מזה >< רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
בנית טירה מחול?
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?
נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?שיעור אחד בנהיגה.והבנתי שזה לא בשבילי >< סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?עזבו :X היית בחקירה משטרתית?עזבו גם את זה ><