היום ב-
אנשים

ססילייה

New member
חוםיוליאוגוסט ../images/Emo99.gif

ואו.באלילשמוע. אסתי את תשלמי על היום בו הכרת לי את הלהקה הזו (התבלינים) זה ממכר

תזויינו ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif1-(../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

שם:זוהר תאריך לידה:1.12.91 מקום מגורים:ב"ש שיר אהוב:עוד לילה-הדורבנים,BLINK 182-FUCK A DOG סרט אהוב:מלך האריות 1 וחצי תוכנית טלוויזיה אהובה:חברים,גור ואוח,דורה
אמן אהוב:להקה-DOORS,כנסית השכל,PINK FLOYD יום אהוב בשבוע:ריאשון דיסק אהוב:THE STROKES-FIRST IMPRESSIONS OF EARTH תאריך אהוב:לאדעת ה1.12 נראלי האם אי פעם עישנת?:X האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?יותר מידי... האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
יש\אין חבר:
גובה:1.59 מידת נעלים:39 פריסינג:הליקס מעפן קעקועים:
ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
בימים אלו אתה מאוהב?
לאדעת הדבר שהכי קשה לך איתו:המון מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?יש כמה... האדם האחרון שהתקשר אלי:מיכלי
האדם האחרון שדיברתי איתו ברשת:ליל
המקום האחרון שהייתי בו:אצל שוהם הסטיה שלי היא:קישקושיאדה לרוב,להתנדנד על כיסאות הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים:עד לפני שבוע זה היה חברים,עכשיו פחות תכונה טובה שלי:אין תכונה רעה שלי:הכל האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?כן D: האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום?לא בכוונה האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?המון עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת?כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?החיים שלי לא חשובים לי... אכלת משהו לא כשר?
אתה שומר כשרות?
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
הפרת הבטחה שהבטחת?
השתכרת עד אבדן חושים? בכיתה ד' D: מה צבע החדר שלך? לבן לבנתיים באיזה בושם אתה משתמש? לוזוכרת איך קוראים לו
אתה אוהב לענוד תכשיטים? מידי פעם מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? יש כמה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?מתי שבא מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?טחע חיבקת מישהו/י?מזמן מישהו/י חיבק/ה אותך?מזמן עישנת?מזמן שתית משקה אלכוהולי?מקודם השתכרת?לפני שבוע שכבת עם מישהו/י?נבר היית במועדון? שלישי שעבר לבשת חצאית? היום קנית בגד? לפני חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לליל,אתמול או בצהריים לוזוכרת
הקדישו לך שיר?לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? לא זוכרת היום: באיזו שעה התעוררת? 9
מה/מי העיר אותך?אפאחד מה היה הדבר הראשון שאמרת?אני עדין עיפה מה היה הדבר הראשון ששמעת? טלויזיה מה היה השיר הראשון ששמעת? הדורבנים-עוד לילה מה אכלת? יודורט עם קרונפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?יום שלישי
יש לך פלאפון?כע למי אתה מתקשר הכי הרבה? מיכלי איזה צלצול יש לך? שי נובלמן בייבי אין דה ריין איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שצילמתי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף/ת?יאפ כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת לזה? אם כבר אני אומרת זה מכל הלב איפה את/ה רוצה פירסינג?סיידליפ,אנדרגראונד,לשון,סמיילי אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה לא פורום אהוב:שייגעצ באיזה פורומים את כותבת:שייגעצ,מוניקה פעם במיליון שנה וחצי יש לך חברים בפורומים? נראלי
מי האדם האחרון שדיברת איתו? מיכ מה את עושה עכשיו? עונה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כע מה את/ה שומע/ת? הדורבנים-עודלילה,פשי טחנתי אותו מה הסרט האחרון שראית?לאדדעת מה התוכנית האחרונה שראית? האלופה מה הדיסק האחרון ששמעת? איפקציה בכיף מה החלום שלך?לעוף,ולשבור את השיגרה הזאת האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן,ועדין רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן D: בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?כן היית בחקירה משטרתית?לא

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifיאאאאאאאא? לא.

שם:
שי תאריך לידה:
27.8 מקום מגורים:
איזור חיפה שיר אהוב:
יותר נכון יצירה אינסטרומנטלית-"Classic dance" של יניב שחורי, המורה שלי. סרט אהוב:
לא חובב סרטים מושבע, אבל יורו טריפ, היחידי שאני זוכר תוכנית טלוויזיה אהובה:
בנות גילמור
אמן אהוב:
יניב שחורי, אביב גפן, היהודים, ועוד המון יום אהוב בשבוע:
לא'דע דיסק אהוב:
Instrumental mood-יניב שחורי <מפה הגיע הכינוי שלי, בעקיפין> תאריך אהוב:
האם אי פעם עישנת?
שנתיים וקצת
האם אי פעם שתית אלכוהול?
כן האם אי פעם לקחת סמים?
לא האם אי פעם עברת על החוק?
כן האם אי פעם נשבר לך הלב?
כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
כן האם אי פעם בכית על מישהו?
כן האם אי פעם בכית על מישהי?
כן האם אי פעם שברת למישהי את הלב?
כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
לא האם אי פעם שיקרת?
כן יש\אין חברה:
לא גובה:
1.65 נראה לי מידת נעלים:
40 פריסינג:
לא, רגישות לכל דבר חוץ מזהב טהור=/ קעקועים:
בתכנון ב24 שעות האחרונות בכית?
לא ב24 שעות האחרונות צחקת?
כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
לא בימים אלו אתה מאוהב?
לא הדבר שהכי קשה לך איתו:
? מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?
האדם האחרון שהתקשר אלי:
אחי האדם האחרון שדיברתי איתו ברשת:
חבר שלי המקום האחרון שהייתי בו:
באולפן הסטיה שלי היא:
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים:
מוסיקה. תכונה טובה שלי:
יודע להקשיב<?!> תכונה רעה שלי:
רגיש, פגיע, מופנם, מצבי רוח משתנים בטירוף האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
של עצמי כשששחכתי ת'סיסמא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
לא האם צחקת על מישהו בעל מום?
חלילה האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?
אני גר במושב פאקינג דמט תרמת פעם לקבצן?
כן האם גנבת משהו במכולת?
כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?
כן אכלת משהו לא כשר?
יש כשר ויש טעים אתה שומר כשרות?
חלילה וחס שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
כן הפרת הבטחה שהבטחת?
כן השתכרת עד אבדן חושים?
כן, בכיתה ו'=/ <כמעט הגעתי לבית חולים> מה צבע החדר שלך?
כרגע לבן/שחור/ירוק <קיר אחד ירוק חננה, וקירות לבנים מכוסים פוסטרים שחורים ענקיים באיזה בושם אתה משתמש?
פולו משו אתה אוהב לענוד תכשיטים?
כן, למרות שאני לא מרבה מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?
ממ באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?
ברגע שמרגישים שזה צריך לקרות מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?
בערך חודש=/ חיבקת מישהו/י?
יומיים? מישהו/י חיבק/ה אותך?
מה ההבדל? עישנת?
14.7.05
שתית משקה אלכוהולי?
כמה ימים השתכרת?
הרבה זמן שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון?
ממ לא יודע, ההאנגר 11 נחשב מועדון? אז 8.4 לבשת חצאית?
לפני יותר משנה קנית בגד?
פול זמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?
היום הקדישו לך שיר?
שנים שיפרו לך את המצברוח?
ממ היום: באיזו שעה התעוררת?
6:54 מה/מי העיר אותך?
המערכת, עם השיר Open mind מה היה הדבר הראשון שאמרת?
זימזמתי את המילים של השיר מה היה הדבר הראשון ששמעת?
את המערכת שלי נדלקת והמגש דיסקים מסתובב מה היה השיר הראשון ששמעת?
Open mind מה אכלת?
כלום, שתיתי קפה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
המתכונת בלשון יש לך פלאפון?
כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?
איתמר/אמא איזה צלצול יש לך?
לכל אחד משו אחר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
תמונה של שמיים בשקיעה שצילמתי מהחדר אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף/ת?
לא כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת לזה?
לא איפה את/ה רוצה פירסינג?
נזם וליפרינג סייד אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו?
קונה ציוד נגינה הקלטה ובידוד מקצועי פורום אהוב:
כלי נגינה ונגנים, וזה באיזה פורומים אתה כותב:
כנ"נ <סעיף מעל>, היהודים, אביב גפן, שייגעצ, תיאוריה במוסיקה, והנוער העובד והלומד יש לך חברים בפורומים?
כן מי האדם האחרון שדיברת איתו?
חן מה את עושה עכשיו?
שומע היהודים את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?
כן מה את/ה שומע/?
כרגע "הבלוז" מה הסרט האחרון שראית?
לא יודע, פרסומות? מה התוכנית האחרונה שראית?
ממ הזה עם השמנים מה הדיסק האחרון ששמעת?
היהודים אנפלגד מה החלום שלך?
האם אי פעם...

nobody99

New member
פיי ארוך ומייגע:)

שם:טל תאריך לידה:5.6 מקום מגורים: חיפה לצערי שיר אהוב:Not Now של BLINK סרט אהוב:כל הסרטים של " רוקי" תוכנית טלוויזיה אהובה: איש משפחה אמן אהוב: tom delong יום אהוב בשבוע:הכל אותו שיט אבל הכי.. יום שישי בלילה דיסק אהוב:אני לא שומע דיסקים כמעט תאריך אהוב:6.6.06 חח סתם האם אי פעם עישנת?נופ האם אי פעם שתית אלכוהול? יותר מדי האם אי פעם לקחת סמים? נופ (ילדים תלמדו ותגידו לא לסמים:) ) האם אי פעם עברת על החוק? יש מצב אבל בטח משו בקטנה כזה אנלא זוכר כל כך האם אי פעם נשבר לך הלב? יאפ האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?אני עושה את זה כל יום בבוקר כשאני מגיע לבית ספר האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? מלא פעמים האם אי פעם בכית על מישהו?נופ האם אי פעם בכית על מישהי?נופ האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לע חושב האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? הממ לע האם אי פעם שיקרת? יש מישו שלא? יש\אין חבר: חבר יש לי אפילו כמה גובה: הממ נראה לי משו בסיביבות מטר 78 מידת נעלים:43 פריסינג:בקרוב מקווה קעקועים:עוד שנתיים ב24 שעות האחרונות בכית? לע.. ב24 שעות האחרונות צחקת? יאפ יאפ:) ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?אהא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?זה לא נחשב אני תמיד עושה שטויות ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?בקטנה אבל ככה ב24 שעות האחרונות קנית משהו?בטח בימים אלו אתה מאוהב?לע חושב הדבר שהכי קשה לך איתו:אנשים רעים ומציקים ומעצבנים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? ענארף אני.. האדם האחרון שהתקשר אלי: אבא עצבני האדם האחרון שדיברתי איתו ברשת:שירני לא חושב שמישו מכיר המקום האחרון שהייתי בו:חזרה אצל תום הסטיה שלי היא:לנגן בווליום גבוהה ולשגע את השכן המרוקאי מלמעלה.. זה נותן לי סיפוק אלוהי הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: על הגיטרה שלי תכונה טובה שלי:לע יודע תשאלו מישו אחר תכונה רעה שלי:כנ"ל האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? נופ האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא... האם צחקת על מישהו בעל מום?חחח כע אבל אחרי זה לא הרגשתי נעים חח האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? הממ בטח קראתי לה : תפסיקי להיות מרוקאית!! ודחפתי אותה.. :) מגיע לה צחקה על השיער האימו שלי עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לע יצא לי תרמת פעם לקבצן? בטח האם גנבת משהו במכולת? הממ יש מצב לא זוכר יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? המוזיקה שלי אכלת משהו לא כשר? הממ שרימפס זה כשר? אתה שומר כשרות? לרוב לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?בטח הפרת הבטחה שהבטחת? כן אבל אחרי שניסיתי בכל דרך לקיים אותה השתכרת עד אבדן חושים? כמה פעמים טובות.. מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? אני יודע... בבושם יפה חח אתה אוהב לענוד תכשיטים? ממש לע מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לע זוכר.. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? תלוי באופי של הבן אדם..(ודרך אגב זאת שאלה דפוקה חח) מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?הממ נראה לי ל"ג בעומר.. אבל הייתי יותר מדי שיכור לדעת חיבקת מישהו/י? היום בבוקר מישהו/י חיבק/ה אותך? זה לא אותו דבר? עישנת?בחיים לא שתית משקה אלכוהולי? :( ממזמן כבר לא.. התערבות מטומטמת השתכרת?:( שכבת עם מישהו/י? מאז בר רפאלי אף אחת היית במועדון? פיי שנים לבשת חצאית? לע חושב שיצא לי קנית בגד? הממ לפני יומיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אני אומר לכולם שאני אוהב אותם הקדישו לך שיר? מה אני זוכר.. שיפרו לך את המצברוח?אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 7 וחצי מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? כוס עמאק בגרות מה היה הדבר הראשון ששמעת? טל תתעורר מה היה השיר הראשון ששמעת? מה שאני שומע כל בוקר לפני שאני הולך לבית ספרTaking back Sunday - You're So Last Summer מה אכלת? עוגת גבינה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה אני בכלל עושה בגרות בתרבות ישראל יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? רותם איזה צלצול יש לך? צלצול נחמד איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שייגעצ חח אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף/ת? אם נותנים אוכל חינם בכיף..רק כשהם מצלמים אותי באמבטיה ערום.. שיצלמו תצד הטוב שלי כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת לזה? הממ תלוי באיזה סיטואציה איפה את/ה רוצה פירסינג?בשפה אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? עושה צבא וטס לארה"ב פורום אהוב: בטח שייגעצ באיזה פורומים אתה כותב:בתפוז רק פה.. בהייד פארק בפורום סינרגיה,אימו,שייגעצ,FALL OUT BOU יש לך חברים בפורומים?בטח מי האדם האחרון שדיברת איתו? לא הייתה כבר תשאלה הזאת? מה את עושה עכשיו? שומע מוזיקה וכותב פה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן.. מה את/ה שומע/ת? Taking Back Sunday - MakeDamnSure מה הסרט האחרון שראית? נרניה עם חברים אתמול בן זונה של סרט מה התוכנית האחרונה שראית? לע זוכר.. נראה לי סטרדיי ניט ליב מה הדיסק האחרון ששמעת? פייי מה אני זוכר מה החלום שלך? להתעורר מהחלום האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?בטח רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? הממ יש מצב שאבת אבק בלי שביקשו ממך? :S לא חושב בנית טירה מחול?בטח היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?הממ לע חושב נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?אה.. לע סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?כן.. היית בחקירה משטרתית?לע חושב

פרקשון

New member
כן רעיון טוב להעביר זמן

שם:עידן תאריך לידה: 1987 מקום מגורים: קרית אונו שיר אהוב: אין סרט אהוב: בשם אבי תוכנית טלוויזיה אהובה: השרדות אמן אהוב: ברי יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: 1900? תאריך אהוב: 27.12 האם אי פעם עישנת? פעם האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה: 187 מידת נעלים: 46 בערך פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כמובן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? אולי הדבר שהכי קשה לך איתו: לא יודע מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? הומלס האדם האחרון שהתקשר אלי: לא זוכר האדם האחרון שדיברתי איתו ברשת: נופר המקום האחרון שהייתי בו: סבתא שלי הסטיה שלי היא: מקומות ציבוריים הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: חברים תכונה טובה שלי: כיגךיכ תכונה רעה שלי: הומוסקסואל במדינת ישראל, נו מאיפה לי על עצמי? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא! האם צחקת על מישהו בעל מום? כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? בקטנה עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? חחחח לא תרמת פעם לקבצן? יש מצב האם גנבת משהו במכולת? ברור יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? זבוב אתה שומר כשרות? כן בערך שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בקבוק בירה, בקבוק וודקה... הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? יכולתי לראות עדיין ולהרגיש, שני אלה חושים לא? מה צבע החדר שלך? קרם באיזה בושם אתה משתמש? לזארו אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? הרבצתי לאחותי באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 9 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חודש ו... חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? לפני 46 שעות שתית משקה אלכוהולי? שלשום השתכרת? בומבמלה היית במועדון? שבועיים לבשת חצאית? שנים קנית בגד? שלשום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? :\ שיפרו לך את המצברוח? היוםם היום: באיזו שעה התעוררת? 12 מה/מי העיר אותך? אחותי מה היה הדבר הראשון שאמרת? עופי מפה מה היה הדבר הראשון ששמעת? קום מה היה השיר הראשון ששמעת? מאיפה ליייי מה אכלת? כריות איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? חם אה יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודע איזה צלצול יש לך? אחלום לנצח איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אחותי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף/ת? ברור כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת לזה? כן איפה את/ה רוצה פירסינג? בתחת אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? פירסינג בתחת פורום אהוב: שייגעצ באיזה פורומים את כותבת: שייגעצ מוניקה ברי אינפקציה ורוק ישראלי קצת יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? נופר מה את עושה עכשיו? ביד את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת? לד זפלין מה הסרט האחרון שראית? לא יודע מה התוכנית האחרונה שראית? לא יודע מה הדיסק האחרון ששמעת? לא יודע מה החלום שלך? לגמור עם השאלון הזה האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? כן בערך...בחקירה אצל מנהלת בית ספר בנוכחות שוטר, כיתה ד' :\

יאללה עידן רק בגללך..

שם: נופר תאריך לידה: מקום מגורים: אשדוד שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: אמן אהוב: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן [ועדיין עושה האמ.] האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האמ..לא יודעת.. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? ששש.. האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: האמ. לא יודעת. גובה: מידת נעלים: פריסינג: נזם קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן הרבה ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כןכןכן בימים אלו אתה מאוהב? ממש..עד השמיים מה אני אגיד לכם הדבר שהכי קשה לך איתו: עזבו מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אמא האדם האחרון שהתקשר אלי: אודי האדם האחרון שדיברתי איתו ברשת: עידני המקום האחרון שהייתי בו: בקניון הסטיה שלי היא: יש הרבה הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: נזק תכונה טובה שלי: עידן תשלים תכונה רעה שלי: עידן תשלים האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן אבל מזמן!!! ולא פרצתי סתם הוא שכח אצלי את האיסי פתוח האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן האם צחקת על מישהו בעל מום? לא!!!!! האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן ברור עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? האמ..לא שזכור לי תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? פעם אחת מסטיק מסכן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? נזק אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? חחח כן! מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? דיונצ'י אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שבא לכם מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? היום חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? לפני 4 ימים השתכרת? לפני 4 ימים שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? היום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? לא זוכרת.. שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? נראה לי מוקדם מה/מי העיר אותך? השעון מה היה הדבר הראשון שאמרת? "כוסעמק" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את יסמין בטלפון מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? בשר אבל בצהריים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הנשף שלי יום ראשון יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? נראה לי להילה איזה צלצול יש לך? של מוקי רכבות המוות איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף/ת? כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת לזה? כן איפה את/ה רוצה פירסינג? בגבה ובשפה אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? מביאה לאמא שלי פורום אהוב: חנפנים באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? עידן? מה את עושה עכשיו? מדברת עם עידני את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? וואי כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? האמ..לא זכור לי היית בחקירה משטרתית? לא

פרקשון

New member
חחחח להשלים אה?

תכונה טובה:
תכונה רעה: לפעמים מתעצבנת ובטוחה שזה שהיא התעצבנה זה צודק וכולם צריכים לקבל את זה :\

בדויק בזמן...

שם: אביטל תאריך לידה: 26.6.91 מקום מגורים: נירים. קיבוץ נירים
שיר אהוב: כרגע? בשניה הזאת? מה שעובר עלי.. איפה הילד. סרט אהוב: IT תוכנית טלוויזיה אהובה: חחח האמת, שאני לא ממש רואה טלויזיה אמן אהוב: אוווו סיבכתם. יום אהוב בשבוע: רביעי אני חושבת. דיסק אהוב: סיבכתם כפול. תאריך אהוב: חחחחח לאדעת האם אי פעם עישנת? יאפ האם אי פעם שתית אלכוהול? יאפ האם אי פעם לקחת סמים? נוופ האם אי פעם עברת על החוק? לא חושבת האם אי פעם נשבר לך הלב? לא רציני האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? יותר מידי האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? יותר מידי האם אי פעם בכית על מישהו? יותר מידי! האם אי פעם בכית על מישהי? קצת. כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא חושבת, לא יודעת האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? אני חושבת שכן, אבל אנלא בטוחה ב100% האם אי פעם שיקרת? יאפ יש\אין חבר: אין גובה: 1.70 מידת נעלים: 38-39 פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא חושבת ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? חחח שקט הדבר שהכי קשה לך איתו: ביישנות נראלי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אין האדם האחרון שהתקשר אלי: רוי
האדם האחרון שדיברתי איתו ברשת: ליל אסף ויואח המקום האחרון שהייתי בו: בונקר
הסטיה שלי היא: :C הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: כמה אנשים.. תכונה טובה שלי: מממ תכונה רעה שלי:מממ האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? אופסי. כן. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? איפה כביש במקום הזה? תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? חיים של אנשים אחרים. כאילו כמה אנשים, לא כולם אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? חחח לא חושבת הפרת הבטחה שהבטחת? ישמצב השתכרת עד אבדן חושים? >< מה צבע החדר שלך? ירוק מוזר באיזה בושם אתה משתמש? הלויין אתה אוהב לענוד תכשיטים? תלוי מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? שלא תדעו באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שרוצים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? מתי הייתה הבומבמלה? אבל זה לא נחשב!!!!! חיבקת מישהו/י? אמיתי כזה? מזמן, סתם כזה.. היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? מזמן שתית משקה אלכוהולי? היום סבתא ניסתה להרוג אותי!! הכינה לי קינוח עם פול אלכוהול השתכרת? דיי מזמן שכבת עם מישהו/י? טרם היית במועדון? מזמן לבשת חצאית? חחח הא? קנית בגד? לפני יומיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? איפשהו בפברואר הקדישו לך שיר? שלשום שיפרו לך את המצברוח? לפני שבוע? היום: באיזו שעה התעוררת? 07:30 :( מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? המורה מתה אין בצפר. מה היה הדבר הראשון ששמעת? אביטל 7 וחצי נתתי לך עוד חצי שעה לישון קומי כבר מה היה השיר הראשון ששמעת? הכל או כלום. מה אכלת? לחמניה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איש אחד :X יש לך פלאפון? דע למי אתה מתקשר הכי הרבה? רויטל איזה צלצול יש לך? סתם משהו שמגיע עם הפלאפון איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה יפהההה כזאת של נוף עם ירח בלילה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף/ת? תלוי לא חושבת כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת לזה? לא סגורה על זה איפה את/ה רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? יותר מידי לא יודעת כבר להחליט פורום אהוב: חחחחחח לא חשוב באיזה פורומים את כותבת: פה בהיידפאק בשיכורים טבעי! בקומונה של המג'יקל. וזהו בערך יש לך חברים בפורומים? דא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אספי מה את עושה עכשיו? עונה על זה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת? תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלווווווווום מה הסרט האחרון שראית? אוווו נראלי מולאן מה התוכנית האחרונה שראית? פשש מזמן לאדעת אולי מכושפות מה הדיסק האחרון ששמעת? bleach של Nirvana מה החלום שלך? שהאנשים שאני אוהבת יהיו מאושרים האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן בכיתה ג'? ד'? שעשיתי משהו והשתמשתי באציטון, והיה לי על היד ושרף לי אז שמתי בפה, וזה רעיל אז הייתי בטוחה שאני עומדת למות רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? דא היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? חעחע כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? תלוי מה מחשיבים, היום איזה תינוקת ישבה כזה דיי באמצע הכביש, ליד הבית שלי.. ובאה מכונית כמעט דרסה אותה אז הרמתי אותה... איזה חמודה אני.. :] נו לא תינוקת בת שנתיים בערך... קיבוצניקית אמיתית יושבת באמצע הכביש היית בחקירה משטרתית? לא

למעלה