הפרק השבועי- פרק הסיכום

SummerNightCity

New member
../images/Emo63.gif הפרק השבועי- פרק הסיכום ../images/Emo63.gif

צפייה נאימה [
] לכולם!

kati666

New member
נאמ,

לא מענין. P-: חשבתי היו קטעים מענינים יותר
.

MiChELLey

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifאחלה פרק../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

אוףףף אבל הפייבוריט שלי(כריסטינה) עזבה
אז עכשיו....קיילן היא הפייבוריט שלי

mmmbam

New member
פרק טוב ומותח כל כך!!!../images/Emo71.gif

אני יודעת שזה היה פרק סיכום וזה, אבל היו קטעים שלא ראיתי, והם גם שמו את זה אחד אחרי השני ככה שאפשר להזכר בה-כ-ל! זה היה ממש מעולה!. עיצבן אותי שוב שבריטני הלכה
איזה מתח!!!! אוף, אני לא אהיה שבוע הבא ואני לא אראה את פרק הסיום!!! ואין לי מושג ממי לבקש להקליט!!! איזה עיצבון!
סומבדי? הלפ מי פליז!

bad dream

New member
היה משעמם בצורה בלתי רגילה..

בעונה כזאת שאין אפילו מספיק מתח ודרמות כדי לשים בפרקים עצמם, הם רצו לבנות מזה פרק סיכום?

inbaL br

New member
|ספויילר|

לטעמי הקריטריונים לניפוי בחלק מן הפרקים היו שרירותיים ולא מוצלחים. הניפוי של נואל- על מה ולמה? כנ"ל הניפוי של בריטני. היא הייתה כל כך מוצלחת בכל התמונות והתקשתי להבין מדוע ניפו אותה ( משום שהיא לא חשה מספיק תשוקה? אבל מבחן התוצאה קובע ). לעומת זאת הותירו מתמודדות עם תמונות לא מוצלחות- את קיילין היו צריכים לנפות במקום בריטני- היא ביישנית ולא תדע להתמודד עם תמונות הדורשות 'סקסיות'. היא חלשה מידי באופייה ולא תדע להתמודד בעולם הזה. נעימה- נבצר מבינתי כיצד היא הפכה ל'טופ מודל הבאה'. ראשית- התסרוקת שלה- אלהיסטור- מה זה??? שנית, היא אולי מיוחג'ת, אבל לא ממש יפה. ישנן תמונות שבהן היא נראית גרוע ( כמו התמונה בג'ונגל- בעעע ). מכל הבנות, היא זו שהכי יפה???

bad dream

New member
שאני אזכיר שהשופטים מבינים באופנה?

הם אנשים גדולים בתעשייה ומבינים טוב על מה הם מדברים, ואף אחד מאיתנו שרק רואה כמה קטעים שהעורכים החליטו לשים יכול לדעת על שום מה ולמה הם בחרו לנפות מתמודדת זו או אחרת. חוצמזה, שהתוכנית הזאת לא עוזרת יותר מידי - אם הן טובות, הן יצליחו ויישארו, ואם לא אז גם התוכנית לא תשאיר אותם בתודעה יותר מידי זמן.

SummerNightCity

New member
הניפוי של נואל היה כל כך מוצדק.

1. היא פשוט לא נראת דוגמנית! 2. היא מתבכיינת כל הזמן על הבן שלה- כלומר אם היא לא מספיק חזקה להיות רחוק ממנו, איך היא מצפה להיות טופ מודל עם לוח זמנים כל כך עמוס וצפוף ויהיה נס אם היא תצליח לראות אותו פעמיים בחודש? וגם, קיילן מדי פעם כן הצליחה להיות סקסית. ונאימה, יפיפיה. קצת יותר מדי שקטה, אבל עדיין יפה. ובקשר לבריטני, את זה אני באמת לא מבינה.

Fergie7

New member
פאק.

ציפיתי לפרק יותר מעניין. נו טוב, לפחות היה הרבה בריטני
ררר מחכה כבר לגמר. העונה הזאת נורא מאכזבת! בעע שונאת ת'עונה הזאת! מזל שהיה את בריטני לפחות!

למעלה