הפרק השבועי- פרק הסיכום

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifהגעתי למסקנה

שאני מתה על העונה הזאת
בהתחלה היא נראתה לי ממש משעממת וזה, אבל התאהבתי
ואני חייבת להגיד שהגעתי גם למסקנה שכריסטינה מהממת
חחחחחחחחחחחחח איך היא ונאימה הרגו אותי עם מה שהן עשו לקיילן
"הנה לכן טיירה וג'ניס"
הצחיק אותי גם הקטע [היה את זה גם באחד הפרקים] שג'יי שואל את קיילן: Do you feel sexy today? ואז היא אומרת לו כן והוא אומר לה- I don't believe you!
וצוחק עליה
זה מעולה
אני מתה על פרקים כאלה
ואני לא יכולה לחכות לפרק הסיוםםםםםםםםם
אפילו שאני לא רוצה שייגמר

inbaL br

New member
כשאני מסתכלת על התמונה הגדולה

של כל הבנות, רק אחת בולטת ביופי המהמם שלה יחסית לשאר. זה לא מספיק להיות 'נאה' או 'יפה'- בכדי להיות דוגמנית על את זקוקה למשהו מיוחד. ורק לאחת מהן יש את המשהו הזה: לברנדי. תסתכלו על הפנים שלה, משהו מיוחד שצריך להיות בפרסומות. היא קלאסית. איני יודעת על מי אני יותר כועסת: עליה, שלא שמרה את השיער שלה מפני קשרים, ולכן קיצצו לה אותו, על טיירה, שבחרה לעשות לה 'כאסח' ולכער אותה, על השופטים, שניפו אותה בשל "גישה" ולא הסכימו לאפשר לה עוד צ'אנס, או עליה, שהיא קילקלה לעצמה את הצ'אנס. היא גם מצטלמת יפה מאד לטעמי, יש לה את זה. אחריה אולי ליובי יפה. קשה לי להבין איך ויתרו כל כך בקלות על יופי מהמם כמו של ברנדי. יופי ייחודי שאין לכל אחת ענבל

ro1993

New member
לדעתי ברנדי ממש מכוערת

וגם היא מזה עיצבנה אותי..

SummerNightCity

New member
אני לא רואה שומדבר בולט בה, מלבד

השיער האדום.
אם כבר, הבנות שישר ראיתי בתמונה אלו קיילן ובריטה. טוב לא יודעת, אבל לי הן היו הכי בולטות. [וגם רבקה, כי השפתיים שלה יצאו שם עצומות, והיא נראת מעוותת.
]

JULI4561

New member
אני לא מתה על ברנדי .. אני חושבת

שבתמונה הזאת בריטה וכריסטינה הכי מהממות! ...

SummerNightCity

New member
כריסטינה יצאה שם באמת מהממת. ../images/Emo45.gif

[והיא תמיד מהממת.
] אבל עד שמצאתי אותה שם.

דאמיט

New member
../images/Emo105.gifברנדי ../images/Emo5.gif

נאימה יפיפינה, וגם קיילן, וקיניה.

Miss Cute

New member
אמ...

הקטע הזה עם ג'יי וקיילן היה בפרק עצמו.
זה לא קטע שלא שידרו אותו או משהו כזה.

SummerNightCity

New member
איזו תגובה חמודה. ../images/Emo9.gif

זו באמת עונה אחלה.
[אבל אין על השלישית.
]

Fergie7

New member
ברנדי אין לה מראה של דדוגמנית...

היא סתם בולטת בגלל השיער.

katie me

New member
סיכום שלי../images/Emo192.gif

הפרק היה די משעמם, ציפיתי ליותר.
אהבתי את הקטע שקיילן וכריסטינה כאילו התנשקו...ואת הקטע שהם רצו בדירה ומרחו אחת על השניה קצפת או מה שזה לא היה
. הלוואי שאחרי העונה הזאת ישר ישדרו את עונה 5,כי אני שונאת לחכות!!!!!! השלישיה הסופית נהדרת חוץ מקיניה, הייתי שמה במקומה את רבקה או כריסטינה. ולסיום "GO NAIMA" , הלוואי שתזכי!

אלמה 3

New member
יאא שבוע הבא הסוף!!

ציפיתי שבספיישל יהיה יותר דברים שלא ראינו ולא היה הרבה.. היה יותר קטעים מהפרקים שכבר ראינו חבל..
שבוע הבא הסוף ונדע מי הזוכה למרות שאני כבר יודעת

Dark Force

New member
זה כ"כ מעצבן אותי..../images/Emo56.gif|פגרה|

ניפו את כריסטינה בטענה שלא מרגישים יותר מהאופי שלה.. אנחנו בתור קהל גם האמנו, כי לא שידרו שום קטע שבו כריסטינה באמת עושה משהו ייחודי לה. אבל בפרק הזה הראו קטעים של כריסטינה באופן שונה, צוחקת, ובכלל עושה שטויות עם כל הבנות האחרות. הם נוטים להקצין בעריכה את המתמודדות, ואנחנו לא יכולים באמת לשפוט את המתמודדות בתור מי שהן באמת. ומה גם מעצבן אותי, שכל פעם יש משימה בנוגע לתוכן הפרק "בטעות"- חברה של קיילן נפטרה -> תמונה שלהן בתוך קבר. הבנות טוענות שהן חברות טובות -> הן צריכות לשפוט אחת את השנייה. ואני לא חושב עכשיו על עוד דוגמאות אבל כל פרק ככה, וזה ממש נהייה מכשיל לכל הבנות.

למעלה