../images/Emo180.gifאהבה חרוטה בנשמה-פרק 1../images/Emo180.gif
לרשימת הדמויות לחצו
כאן
סיגל נשואה למיכאל העשיר – הוא מאוהב בה בצורה אובססיבית אך היא, לעומתו לא מרגישה כלפיו כלום. "בואי למיטה, אהובתי" מבקש ממנה מיכאל אך היא עונה לו "עכשיו אין לי כוח, אני הרוסה". מיכאל מתעצבן ויוצא מהבית. אפרת מחכה לו בדירתה והוא אכן מגיע. "מה קרה הפעם, עוד פעם היא זרקה אותך אלי?" שואלת אותו אפרת בערמומיות. הוא עונה לה בכעס "כן, לפעמים אני כבר לא סובל אותה. היא עולה לי על כל העצבים". "עזוב אותה, בוא אלי דובדבן..." עונה לו אפרת כאשר היא שוכבת במיטה בצורה סקסית.
חופים הם לפעמים געגועים לנחל ראיתי פעם חוף שנחל עזבו עם לב שבור של חול ואבן והאדם והאדם הוא לפעמים גם כן יכול להישאר נטוש ובלי כוחות ממש כמו חוף. גם הצדפים כמו חופים, כמו הרוח, גם הצדפים הם לפעמים געגועים לבית שתמיד אהבנו אשר היה ורק הים שר לבדו שם את שיריו כך בין צדפי לבו של האדם שרים לו נעוריו.
פרק 1
דניאל מתארגן לקראת יציאתו מהבית. "אתה תשלם על כל מה שעשית לי, בקרוב מאוד אתה תשלם על כך" אומר לעצמו דניאל מול המראה. הוא מתלבש בחליפה מכובדת ושם עניבה על צווארו. "אני נשבע שאתה תשלם על כך". מיכאל ואפרת מתמזמזים במיטתה ולפתע הפלאפון של מיכאל מצלצל. אפרת מבקשת ממנו לא לענות אך הוא רואה שאמו, יהודית היא זו שמתקשרת. הוא עונה לה והיא מתחילה לפטפט ולפטפט, כהרגלה. "את מוכנה להגיע לעיקר, אמא?" הוא שואל אותה. יהודית מספרת לו "אני וקרן דיברנו לפני רגע וקבענו לערוך ארוחה אצלה בבית, כמובן שאתה צריך להגיע. גם אפרת מוזמנת ואסור לך להבריז". מיכאל מבטיח להגיע לארוחה ואומר לה שהוא צריך לנתק. אפרת שואלת אותו מה היא רצתה והוא מספר לה על הארוחה המתוכננת. משה, אביה של סיגל, מגיע לבקרה באחוזה. "מה נשמע?, מזמן כבר לא התראינו בתי" אומר לה משה. "אבא..." נדהמת סיגל. "מה פשר ההפתעה הזאת? ממתי אתה מגיע לבקר אותי באחוזה?" שואלת אותו סיגל. "ברצוני לדבר איתך על נושא חשוב מאוד עבורי. איפה נוכל לדבר מבלי שאף אחד ישמע?" שואל אותה משה. מריה, המשרתת, מאזינה לשיחה. סיגל ומשה נכנסים למשרד. מאיה מגיעה לביתו של קובי כדי לצאת איתו לקולנוע, כפי שקבעו בפגישה הקודמת שלהם. קובי עדיין לא סיים את ההכנות בשביל לצאת ומבקש ממנה לחכות לו בסלון. מאיה שואלת את אלכס, אחיו של קובי, על היחסים בינו לבין אגם. "היא ממשיכה בהתנהגותה הקרירה כלפי. לפעמים היא מראה לי שהיא אוהבת אותי אבל לפתע היא משנה מעמד..." עונה לה אלכס. מאיה מאזינה לדבריו ואומרת "תן לה זמן, המסכנה עובדת כמו חמור ובנוסף לכל אין לה אפילו הורים שיעצו לה מה לעשות". קובי חוזר מהחדר ומאיה מתקרבת אליו. "הגיע הזמן שנצא, אהובי" אומרת לו מאיה. הם יוצאים ואלכס חושב על דבריה של מאיה. דניאל מגיע למשרדיו של מיכאל ושואל את המזכירה מתי הוא יגיע. "אין לי שמץ של מושג" היא עונה לו. "אתה תצטרך לחכות אם אתה באמת זקוק לו אבל אני לא מבטיחה שהוא יגיע בכלל" היא ממשיכה לספר לו. דניאל עונה לה "תודה בכל אופן", הוא נותן לה את מס' הפלאפון שלו כדי שתיתן למיכאל ויוצא מהמשרדים. בחוץ הוא מדבר לעצמו "לא מעניין אותי כמה אני יאלץ לחכות לך, אבל אנחנו עוד ניפגש". משה וסיגל נכנסים למשרד שבביתה בו בזמן שמריה מאזינה מאחורי הדלת. "בתי, את צריכה לשכנע את יונת להפסיק את הקשר שלה עם תומר. את חייבת לשכנע אותה שהקשר הזה רק פוגע בה" אומר לה משה. סיגל מתעצבנת ושואלת אותו "למה? למה שאני ישכנע אותה בכך? בגלל שאתה שונא את תומר או בגלל שאתה ממשיך לאהוב את יונת בכל הנשמה?". משה משתתק ויוצא מהמשרד בזעם, הוא נתקל במריה העומדת מאחורי הדלת וגורם לכך שהכוסות אשר היא מחזיקה נשברים. "את הקשבת לשיחה?" שואלת אותה סיגל. קרן ויגאל ממשיכים לריב. "אתה תסתום את הפה שלך, אם אפרת רוצה לצאת עם מיכאל היא תצא, ואם היא לא רוצה היא לא תצא" צועקת עליו קרן. "למה את לא מסוגלת להבין שמיכאל הוא לא הטיפוס המתאים עבור בתנו. מיכאל הוא לא מספיק גבר שיכול לספק את צרכיה. גם אם יש לו מלא כסף זה לא אומר שהוא הכי מתאים עבורה". "כאילו שאתה יודע מי הכי מתאים עבור בתנו". "אני יודע הרבה יותר טוב ממך". "איך אתה יודע? כמו שידעת שאני האישה ה"מתאימה" לך?" היא עונה לו והוא כתגובה סוטר לה. היא עוזבת את הבית. מיכאל מתקשר לדניאל ושואל אותו מה הוא רוצה. "אני כבר די הרבה זמן מחכה לתשובתך בנוגע לאיזשהו עסק שאני מתכוון להציע לך. אני רוצה להיות השותף שלך ואשמח אם תוכל לקבל אותי בביתך כדי שנדון בנושא" מספר לו דניאל. מיכאל מתעניין בדבר ומסכים שדניאל יגיע לביתו עוד היום בערב. דניאל מאושר על שלבסוף הוא יכול להתחיל בנקמתו.
השמש שוקעת...
"ראיתי פעם חוף שנחל עזבו עם לב שבור של חול ואבן..."
מאיה וקובי נהנים בקולנוע. "מעולם לא הייתי מאושרת יותר ממה שאני עכשיו לצדך" מתוודה בפניו מאיה. הם מתנשקים. דניאל מגיע לכתובת שמסר לו מיכאל בפלאפון ומצלצל בדלת הכניסה לביתו. מריה פותחת לו את הדלת ושואלת "את מי מבקש?". הבעת פניה מבשרת אהבה ממבט ראשון וכאשר סיגל יורדת במדרגות כדי לקבל את פני האורח היא נדהמת למראה עיניה – בחור יפה תואר אשר מזכיר בכל חלקי גופו את אהוב לבה מן העבר. את אהוב לבה שלא הצליחה לשכוח ולא תצליח לעולם.
נהנתם