חפר"י אמצע שבוע

soy rebelde

New member
יו כמה אקשן כבר על ההתחלה

ועוד בפרק הראשון!!
אהבתי את התיאורים שלך!! יש כבר מספר משוער לפרקים של הטלנובלה? מחכה לקרוא כבר את ההמשך, בהצלחה!

eveligne406

New member
חח שמחה לשמוע

שאהבת. זאת רק ההתחלה... אחר כשתביני מה פשר כל סצינה את תהי עוד יותר במתח מבטיחה ! ;] וכל הפרקים יהיו בערך 20... אני לא רוצה להעמיס חחח אבל יש מצב לעונה שניה!

DinaLiza13

New member
../images/Emo41.gif אהבה אסורה ../images/Emo41.gif

טוב גם אני החלטתי! אז אלה הדמויות: - אלה כהן: נערה בת 15. - ספיר כהן: בת 8. - קרולין כהן: בת 37 אימא לספיר ולאלה. - אודי כהן: בן 38 אבא לספיר וכהן בעל של קרולין. - סוניה לוברד: בת 32 המזכירה הפרטית של אודי. - רוקי לוברד: בן 36 אחיה הגדול של סוניה. - אמילי לב: בת 30. פרק 1- אהבה אסורה: בוקר בבית משפחת כהן. קרולין: בנות לקום! אודי: אל תצעקי! רק שש בבוקר תני להם לישון עוד חצי שעה! קרולין: הן צריכות ללמוד לקום מוקדם! אודי: יופי הצלחת להעיר אחת! ספיר: בוקר טוב! אודי: יפה שלי, בואי תני נשיקה לאבא! - ספיר נותנת נשיקה- ספיר: אימא לתת לך גם נשיקה? קרולין: אך קראת לי?! ספיר: סליחה גברת קרולין. קרולין: זה יותר טוב. תעירי את אחותך. ספיר: היא מקיאה בשירותים. אודי: מה? קרולין: לא יזיק לה להפחית שומן. אודי: את השתגעת?! קרולין: לא, הילדה ממש שמנה לטעמי, אני מתבישת לקחת אותה לסיורים המועדון מרוב שהיא שמנה! אודי: את מדברת שטויות! קרולין: טוב, זה לא הזמן שתלך לעבודה, יקירי? אודי: כן, ספירוש להתראות,. ספיר: ביי אבא! -אודי יוצא מהדלת- קרולין: מה את עומדת כאן?! לכי להתלבש ולצחצח שינים עכשיו! ספיר: טוב גברת קרולין. - אלה יורדת- אלה: קרולין אני לא מרגישה טוב. קרולין: מה אמרת?! אלה: סליחה, גברת קרולין אני לא מרגישה טוב!!!!!!! קרולין: יש לך חום? אלה: כן. קרולין: כמה? אלה: 38.9 קרולין: את יודעת שלהשתחרר מבי"ס זה רק אם זה מעל 39.4! אז לכי להתארגן עכשיו! אלה: כן גברת קרולין. - אלה עולה לחדר- קרולין: איזה ילדים! - לוקחת עיתון- קרולין: לא!! היא חזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - מתעלפת- אלה: אימא!!! ספיר: אלה, מה קרה לאימא? אלה: לא יודעת אבל חייבים להעיר אותה תביאי לי כוס מים! ספיר: כן. -ממלה מים- ספיר: קחי. אלה: תודה.- שופכת על קרולין- קרולין: מה?... הרסת לי את האיפור ילדה שמנה!! אלה: את התעלפת... קרולין: עלי לחדר שלך עכשיו!!!!!!!!!!11 אלה: סליחה... קרולין: לא שמעת מה שאמרתי לך?! עכשיו!!!!!!!!!! אלה: -רצה לחדרה במהירות בעודה בוכה- ספיר: אבל עוד מעט יש בי"ס היא לא תספיק. קרולין: עופי לי מהעיינים!!!!!! ספיר: ההסעה הגיעה! קרולין: עופי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קרולין: אסור לי שהיא תדע בחיים לא!! - צלצול בדלת- קרולין: איפה המשרתים?! לא שמעתם את צילצול הדלת?! לא חשוב, אני היפתח. - פותחת את הדלת- קרולין: את?! -סןף פרק 1- אך זה היה?... מה לשפר?... פעם ראשונה

soy rebelde

New member
OMG גברת קרולין ממש מפחידה

אפילו אני קוראת לה גברת
הטלנובלה כתובה בצורת דיאלוגים וזה נחמד, כדאי שתוסיפי עוד תיאורים לדוגמא של מבנה הבית,מזג האוויר וכו' כדי שתיווצר אווירה של מתח ודרמה.. אני אמשיך לעקוב, וכמובן שיהיה המון ב|הצלחה|

DinaLiza13

New member
תודה!

אני השתמש בעצה שלך ואני יוסיף! וקרולין צריכה להיות ממש כזאת ובעוד כמה פרקים יהיה אפשר לראות אותה עוד יותר אדישה. תודה רבה!

eveligne406

New member
אם

אם תפחיתי בסימני קריאה זה יהיה פחות מלחיץ... אני בטוחה של- "גברת קרולין!" ול- "גברת קרולין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" תהיה אותה משמעות

DinaLiza13

New member
../images/Emo41.gif האבה אסורה../images/Emo41.gif פרק 2.

תקציר הפרק שעבר: - צלצול בדלת- קרוליןאיפה המשרתי?! לא שמעתם אץ צילצול הדלת?! לא חשוב, אני היפתח. -פותחת את הדלת- קרולין: את?! אמילי: טוב לראות אותך גם. קרולין: מה את עושה כאן? אמילי: סתם, באתי לקבל את מה ששלי. קרולין: את יודעת שזה כבר שלי באופן חוקי. אמילי: אני רוצה לראות את זה! קרולין: בקשתך נדחתה. אמילי: את כנראה לא מבינה אני לא מבקשת אני דורשת! קרולין: ומה תעשי אם אני לא יתן לך לראות את זה? אמילי: אני לא רוצה להשתמש בזה אבל אם לא תיהיה לי בררה! * אמילי מוציאה אקדח ומכוונת על קרולין* קרולין: את... צוחקת? אין בזה כדורים. אמילי: רוצה לנסות? קרולין: טוב! אני יקרא לה. *קרולין הולכת לחצר האחורית וקוראת לשומרים* אמילי: מה זה?!!! קרולין: את לא תראי אותה! בחיים לא! אמילי: זה לא הסוף!! קרולין: ביטחון קחו אותה! ותדאגו שהיא תרקב בכלא! שומרים: כן גברתי. קרולין: אני אלך לבקר את "אהובי" ולדרוש ממנו קצת כסף, אני חייבת מלתחה חדשה! *בנתיים במשרד של אודי* אודי: סוניה מה שלומך? סוניה: טוב תודה. מה שלומך? אודי: בסדר גמור, כמעט... סוניה: מה קרה אם קרולין הפעם? אודי: אך את... סוניה: אני לא טיפשה, אתה תמיד ככה כשיש לך ריב אם סוניה. אודי: אני לא מרגיש שאנחנו זוג אוהב. סוניה: אהובי... אודי: סוניה סליחה אבל את יודעת שאני... סוניה: מאוהב באשתך שמאמללת אותך. אודי: היא אישתי, יש לי משפחה אני לא רוצה להרוס את זה. סוניה: אני יחכה לך, תמיד. אודי: למה שלא תמצאי אהבה גבר ותתחתנו. סוניה: אני לא יכולה להיות אם מישהו אחר בזמן שהלב שלי נמצא כאן איתך. אודי: סוניה אני באמת מצטער. סוניה: זו מדינה חופשית. אודי: טוב, את יכולה להביא לי את תיק ההשקעות? סוניה: כן הוא נמצא במשרדי אני אלך להביא לך אותו. *יוצאת מהמשרד של אודי בעוד קרולין מתקרבת* קרולין: שלום סוניה.*חיוך משתרע על פניה של קרולין* סוניה: שלום גם לך. *משיבה באותו חיוך* קרולין: את יודעת במקרה איפה בעלי? סוניה: במשרדו, הרגע הייתי שם. קרולין: קפצת לביקרו אצלו במשרד? סוניה: לא, אני העוזרת האישית שלו. קרולין: טוב. אני חייבת לדבר איתו אז ברשותך. * קרולין נכנסת למשרד של אודי וטורקת את הדלת, אודי קופץ מרוב בהלה מהכיסא* קרולין: תקשיב אתה לא תבגוד בי! לא בי! אודי: על מה את מדברת? קרולין: על מה אני מדברת?! אתה כרגע הייתה עם הפרוצה הזאת סוניה! אודי: מקנא? קרולין: לא! בחיים לא! אני צריכה כסף לרופא של אלה. אודי: קרה לה משהו? קרולין: כן היא חולה, נוו אתה נותן? אודי: כמה? קרולין: 400. אודי: למה כל כך הרבה? קרולין: זה... לכל החודש. אודי: טוב. * מוציא את ארנקו מהכיס ומושיט לקרולין 400 שקל קרולין יוצאת עם חיוך על פניה* * בנתיים אצל סוניה* *מוציאה את הנייד* סוניה: רוקי? יש לי משימה בשבילך... זה קשור למשפחת כהן. -סוף- אפשר הערות לשיפור אשמח לקבל

soy rebelde

New member
פשש לא ציפתי לפרק ההמשך

כ"כ מהר חחח.. אממ בקשר להתחלה- כדאי שאם נגיד יש מישהי שאנחנו לא יודעים מיהי אז לכתוב את הדיאלוג ככה נגיד: ==================================== קרולין: את?! האישה: טוב לראות אותך גם. קרולין: מה את עושה כאן? האישה: סתם, באתי לקבל את מה ששלי. קרולין: את יודעת שזה כבר שלי באופן חוקי. האישה: אני רוצה לראות את זה! קרולין: בקשתך נדחתה. ============================================== ואס להציג מיהי אמילי והשאר [כדי ליצור מעין מתח..] חוץ מזה כדי להוסיף עוד תיאורים כמו תיאור הבגדים, אם מישהן מעשן וכו' כדי שלא נקרא את זה בתור דיאלוג במהירות אלא שתהיה אווירה של מתח במיוחד בסצינה הראשונה בפרק של כיוון הרובה לעבר אמילי.. ושוב, זאת רק
וחוץ מזה העלילה נראית לי מאד מבטיחה! מצפה לפרק הבא [כדאי שתחכי עם הפירסום שלו כדי שכולם יוכלו לקרוא את הפרק הראשון והשני]

DinaLiza13

New member
../images/Emo41.gif אהבה אסורה ../images/Emo41.gif פרק 3.

סוניה: רוקי? יש לי משימה בישבילך... זה קשור למשפחת כהן. רוקי: מה הבעיה? סוניה: תבוא אליי למשרד בערך עוד שעה ונדבר. רוקי: טוב, להתראות. סוניה: להתראות. * קרולין חזרה לביתה אם מלחתה חדשה של בגדים מהכסף שסחטה מבעלה, היא מקווה שאף אחד במיוחד לא אלה יראו אותה היא נכנסת בצעדים עדינים ומהירים לחדרה* קרולין: הגעתי, עכשיו נתחיל למדוד. * קרולין שלא שמה לב מה השעה ושכחה שכביכול היא צריכה לקחת את אלה לקופת חולים, שומעת את אודי בעלה נכנס הביתה דרך הכניסה הראשית, היא יוצאת להגיד שלום לבעלה ומנסה לחייך* אודי: קרולין מה שלומך? קרולין: מאוד טוב. אודי: בדקת את אלה? קרולין: המרפאה הייתה סגורה אז אני יצא לבדוק אותה עכשיו. * קרולין נכנסת לחדר של אלה* קרולין: תתלבשי. אלה: אני רוצה לישון קצת... קרולין: אני אמרתי לך משהו. אלה: כן גברת קרולין * אלה מתלבשת במהירות בבגדים חמים למרות שבחוץ 45 מעלות חום. וקרולין מתלבשת מהמלחתה החדשה שלה בבגדים זוהרים ומושכי עין* קרולין: לכי תקראי לנהג. אלה: הוא נפטר שכחת? קרולין: אהה, נכון אז לכי תביאי את המפתחות! ותידאגי לאגיד לאביך שיביא מישהו. * אלה נכנסת לבית בעוד קרולין מוציאה חפיסת סיגריות ומעשנת להנאתה* קרולין: יופי תיכנסי! * דוחפת את אלה פנימה וטורקת את דלת המכונית, אחרי כ10 דקות הן מגיעות לקופת חולים המרכזית* אחות: אלה כהן כאן?... אלה: כן זאת אני. אחות: טוב יש איתך מישהו מבוגר כאן? אלה: כן גברת קרולין. אחות: מי היא בישבילך? חברה דודה? אלה: אימא. קרולין: טוב טוב מה קרא? אחות: תכנסו לבדיקה. * נכנסות לחדר הרופאה* אחות: דקטור אורן אני אצא לשנייה לשתות קפה בסדר? אורן: קחי את הזמן. * האחות יוצאת* אורן: ברצוני לדעת מי הגברת שכאן? קרולין: קרולין כהן. אורן: טוב, את הנבדקת? קרולין: לא הילדה. אורן: מה כואב לך? אלה: הבטן יש לי חום. אורן: איזה? אלה: 39.4 אורן: מאיזה שעה החום? אלה: מהבוקר, מדדתי בבית. אורן: את הקאת? אלה: כן אורן: כמה פעמים? אלה: 10 מהלילה. אורן: חמור! זה התחיל מאתמול בלילה? אלה: זה היה לפני שבוע ועבר לאחר יומיים ועכשיו זה חזר. אורן: קרא משהו ביומיים האלה? אלה: שתיתי משכן כאבים. אורן: בסדר הינה התרופה. * מגיש לקרולין ביד ובאותו זמן מלטף את ידה אלה לא שמה לב* אלה: קרולין אני יכולה לצאת לשתות משהו? קרולין: כן, אני גם יבדק באותה יזדמנות אז אל תכנסי. אלה: טוב. * יוצאת מחדר הרופא בתחושת בטן רעה* אורן: קרולין, איזו בדיקה נחוצה לך? קרולין: תנעל את הדלת תסגור תריסים... *מפנים מבט, אורן שוכח לנעול את הדלת אבל סוגר תריסים* קרולין: כואב לי הגב אני ישכב קצת על מיטת הזאת טוב? אורן: להצטרף?... קרולין: בשימחה!! * אתם יודעים מה קרה אחר-כך
* אלה: מעניין מה מעכב את קרולין כל כך הרבה זמן! אני אלך לבדוק. * בנתים אצל קרולין ואורן* קרולין: שניה...שנ..יה! אורן: מה קרה? קרולין: נעלת את הדלת? אורן: לא זוכר... אל מאה אחוז כן. קרולין: בטוח? אורן: כן ועכשיו לעבודה! *נשמעת חריקת דלת* אלה: קרולין?! המשך יבוא... נ.ב. ניסיתי להשים תיאורים אפשר הצעות לשיפור ועוד?...

soy rebelde

New member
דינה, מאד נהניתי

לקרוא את הפרק הזה, היו בו תיאורים יפים ומעניין מה יש לאלה
מחכה לפרק ההמשך

eveligne406

New member
שאלה

זה לכל השבוע? כלומר כל יום רביעי צריך להעלות פרק? כל כמה זמן ייפתח שרשור של חפר"י

ג ב ש ו ש

New member
לא,זה נפתח שלושה פעמים../images/Emo88.gif

בשבוע אם אני לא טועה
אלמוג תזכיר להם באילו ימים

../images/Emo122.gifתשובה, כנסו כולם כי לא הבנתם

שרשור חפר"י נתפח בימים א',ד' ו-שישי אך לא בכל פעם שהוא נפתח חייבים לרשום פרק אלא מתי שיכולים או רוצים
ביום א' לשרשור קוראים חפר"י תחילת שבוע ביום ד' לשרשור קוראים חפר"י אמצע שבוע ביום שישי לשרשור קוראים חפר"י סוף שבוע כעת מובן

למעלה