../images/Emo41.gif אהבה אסורה ../images/Emo41.gif פרק 3.
סוניה: רוקי? יש לי משימה בישבילך... זה קשור למשפחת כהן. רוקי: מה הבעיה? סוניה: תבוא אליי למשרד בערך עוד שעה ונדבר. רוקי: טוב, להתראות. סוניה: להתראות. * קרולין חזרה לביתה אם מלחתה חדשה של בגדים מהכסף שסחטה מבעלה, היא מקווה שאף אחד במיוחד לא אלה יראו אותה היא נכנסת בצעדים עדינים ומהירים לחדרה* קרולין: הגעתי, עכשיו נתחיל למדוד. * קרולין שלא שמה לב מה השעה ושכחה שכביכול היא צריכה לקחת את אלה לקופת חולים, שומעת את אודי בעלה נכנס הביתה דרך הכניסה הראשית, היא יוצאת להגיד שלום לבעלה ומנסה לחייך* אודי: קרולין מה שלומך? קרולין: מאוד טוב. אודי: בדקת את אלה? קרולין: המרפאה הייתה סגורה אז אני יצא לבדוק אותה עכשיו. * קרולין נכנסת לחדר של אלה* קרולין: תתלבשי. אלה: אני רוצה לישון קצת... קרולין: אני אמרתי לך משהו. אלה: כן גברת קרולין * אלה מתלבשת במהירות בבגדים חמים למרות שבחוץ 45 מעלות חום. וקרולין מתלבשת מהמלחתה החדשה שלה בבגדים זוהרים ומושכי עין* קרולין: לכי תקראי לנהג. אלה: הוא נפטר שכחת? קרולין: אהה, נכון אז לכי תביאי את המפתחות! ותידאגי לאגיד לאביך שיביא מישהו. * אלה נכנסת לבית בעוד קרולין מוציאה חפיסת סיגריות ומעשנת להנאתה* קרולין: יופי תיכנסי! * דוחפת את אלה פנימה וטורקת את דלת המכונית, אחרי כ10 דקות הן מגיעות לקופת חולים המרכזית* אחות: אלה כהן כאן?... אלה: כן זאת אני. אחות: טוב יש איתך מישהו מבוגר כאן? אלה: כן גברת קרולין. אחות: מי היא בישבילך? חברה דודה? אלה: אימא. קרולין: טוב טוב מה קרא? אחות: תכנסו לבדיקה. * נכנסות לחדר הרופאה* אחות: דקטור אורן אני אצא לשנייה לשתות קפה בסדר? אורן: קחי את הזמן. * האחות יוצאת* אורן: ברצוני לדעת מי הגברת שכאן? קרולין: קרולין כהן. אורן: טוב, את הנבדקת? קרולין: לא הילדה. אורן: מה כואב לך? אלה: הבטן יש לי חום. אורן: איזה? אלה: 39.4 אורן: מאיזה שעה החום? אלה: מהבוקר, מדדתי בבית. אורן: את הקאת? אלה: כן אורן: כמה פעמים? אלה: 10 מהלילה. אורן: חמור! זה התחיל מאתמול בלילה? אלה: זה היה לפני שבוע ועבר לאחר יומיים ועכשיו זה חזר. אורן: קרא משהו ביומיים האלה? אלה: שתיתי משכן כאבים. אורן: בסדר הינה התרופה. * מגיש לקרולין ביד ובאותו זמן מלטף את ידה אלה לא שמה לב* אלה: קרולין אני יכולה לצאת לשתות משהו? קרולין: כן, אני גם יבדק באותה יזדמנות אז אל תכנסי. אלה: טוב. * יוצאת מחדר הרופא בתחושת בטן רעה* אורן: קרולין, איזו בדיקה נחוצה לך? קרולין: תנעל את הדלת תסגור תריסים... *מפנים מבט, אורן שוכח לנעול את הדלת אבל סוגר תריסים* קרולין: כואב לי הגב אני ישכב קצת על מיטת הזאת טוב? אורן: להצטרף?... קרולין: בשימחה!! * אתם יודעים מה קרה אחר-כך
* אלה: מעניין מה מעכב את קרולין כל כך הרבה זמן! אני אלך לבדוק. * בנתים אצל קרולין ואורן* קרולין: שניה...שנ..יה! אורן: מה קרה? קרולין: נעלת את הדלת? אורן: לא זוכר... אל מאה אחוז כן. קרולין: בטוח? אורן: כן ועכשיו לעבודה! *נשמעת חריקת דלת* אלה: קרולין?! המשך יבוא... נ.ב. ניסיתי להשים תיאורים אפשר הצעות לשיפור ועוד?...