ש שתיקה אחרונה New member 24/11/10 #33 ../images/Emo60.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
F French Vanilla Ice New member 23/11/10 #16 ../images/Emo207.gif../images/Emo232.gif שאלה... איאן תפוס? כי פעם שעברה הפתעתם אותי שפול כן, אני רק מוודה.
../images/Emo207.gif../images/Emo232.gif שאלה... איאן תפוס? כי פעם שעברה הפתעתם אותי שפול כן, אני רק מוודה.
ש שתיקה אחרונה New member 23/11/10 #17 ../images/Emo60.gifבשביל איאן אני מקווה בשבילו שלא../images/Emo11.gif לא ידוע בנתיים
O Orush the Best New member 23/11/10 #19 ../images/Emo27.gif ../images/Emo183.gif בראיון הזה - http://www.youtube.com/watch?v=kmn9IAjbg4Y הוא לא מפסיק להגיד "חברה שלי ואני" [ ] אבל זה מלפני כמעט שנה אז אין לדעת...
../images/Emo27.gif ../images/Emo183.gif בראיון הזה - http://www.youtube.com/watch?v=kmn9IAjbg4Y הוא לא מפסיק להגיד "חברה שלי ואני" [ ] אבל זה מלפני כמעט שנה אז אין לדעת...
T Twilight Girll New member 23/11/10 #20 ../images/Emo103.gifחחחחחחח איזה תגובות עצבניות יש שם "NOBODY CARES BOUT YOUR GIRLFRIEND IAN!!!!!!!!!!!!!!" תכלס..
../images/Emo103.gifחחחחחחח איזה תגובות עצבניות יש שם "NOBODY CARES BOUT YOUR GIRLFRIEND IAN!!!!!!!!!!!!!!" תכלס..
T Twilight Girll New member 23/11/10 #21 ../images/Emo103.gifטוב ואחרי שראיתי את הראיון הוא באמת אומר את זה WAYYYYY TO MUCH! .(טוב פעמיים, אבבל זה באמת מעצבן מה הוא מתגרה בנו ) לאיזה בחורה מגיע להיות עם מישהו כזה ?!!? זה לא פייר!!! אבל חוץ מזה הוא מושלם פה. איזה קלאוז אפ לפרצוף וואו העיניים שלו לא אמיתיות
../images/Emo103.gifטוב ואחרי שראיתי את הראיון הוא באמת אומר את זה WAYYYYY TO MUCH! .(טוב פעמיים, אבבל זה באמת מעצבן מה הוא מתגרה בנו ) לאיזה בחורה מגיע להיות עם מישהו כזה ?!!? זה לא פייר!!! אבל חוץ מזה הוא מושלם פה. איזה קלאוז אפ לפרצוף וואו העיניים שלו לא אמיתיות
D daydreambeliever New member 23/11/10 #23 זה לא מקובל עלי ../images/Emo11.gif ממש מרגיז. אבל- זה מלפני שנה! אז אולי הם כבר נפרדו וצמזה, אין בכלל שמועות עכשיו על זה שהוא עם נינה?
זה לא מקובל עלי ../images/Emo11.gif ממש מרגיז. אבל- זה מלפני שנה! אז אולי הם כבר נפרדו וצמזה, אין בכלל שמועות עכשיו על זה שהוא עם נינה?
ש שתיקה אחרונה New member 23/11/10 #24 ../images/Emo60.gifראיתי את זה לפני כמה ימים ומישהי רשמה שם- "My girlfriend and I.." Ian honey, this is about YOU, none of the fans really want to hear about your girlfriend, we love YOU not her" !!!!!!! אז אני מקווה מאוד שהם נפרדו
../images/Emo60.gifראיתי את זה לפני כמה ימים ומישהי רשמה שם- "My girlfriend and I.." Ian honey, this is about YOU, none of the fans really want to hear about your girlfriend, we love YOU not her" !!!!!!! אז אני מקווה מאוד שהם נפרדו
O Orush the Best New member 23/11/10 #28 אוי התגובות שם גאוניות ../images/Emo6.gif אבל לא ניראלי שלתוגבה הזו יש איזשהו קשר לזה שהם אולי נפרדו
ש שתיקה אחרונה New member 23/11/10 #32 ../images/Emo60.gifאין קשר../images/Emo6.gif התכוונתי שאולי הם נפרדו בגלל שזה סירטון לפני שנה+