כתבו עלינו

ToXic BoY17

New member
טוב נחכה ונראה אם זה יעזור../images/Emo103.gif

אני מקווה ש"מתיחת הפנים" שעושים לאקזיט תעזור לה
באמת היא אחת התוכניות שהכי אהבתי ובעונה האחרונה היה עצוב לי שהיא כבר לא אותו הדבר...עכשיו בכלל בלי המנחים המקוריים אני חושב שזאת לא תהייה אקזיט אלא תוכנית נוער חדשה...

HiLi88

New member
תגובתי../images/Emo3.gif../images/Emo183.gif

טוב, הקטע של הפורמט החדש והכל נשמע טוב... אני מחכה כבר לראות מה הם יעשו שם... במיוחד כשמתחלפים העורכים, התוכנית בטח תקבל צורה שונה... כל עורך מביא איתו משהו אחר, ויהיה נחמד לראות מה חדש. אני אישית כבר רוצה לדעת:)... (הלית לוי, העורכת שרשום שאולי תהיה העורכת של אקזיט, ערכה בעבר תוכניות מאוד מעניינות...Y בעשר הייתה אחלה, אני ממש אהבתי...כל לילה עם אסף הראל שהיא תוכנית שעשתה הרבה בלאגן יחסית...( ואני אוהבת את אקזיט כשהיא עושה שטויות
)...ככה שהיא נשמעת דיי מעניינת...

פשש טוב נשמע מעניין... אני כבר מחכה

לעונה החדשה... חסר לי אקזיט בדם.. למרות שזה לא יהיה אותו דבר נקווה שזה יהיה לא פחות טוב

לדעתי שינוי לטובה../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

כמו ראיתי את Y בעשר היא היתה די מופרעת כמו שאנחנו אוהבים.. לפחות אני...העונה הזאת היתה די רגוע לדעתי... אני חושבת שזה שינוי שיכול לעשות הרבה טוב...בואו נקווה עכשיו אני ממש מחכה לזה בקוצר רוח..
יו ליאון העיף את אסי ומלי ועכשיו הוא עוזבבבבבבבבבבב אולי שלא היה מעיף את אסי כי גם ככה אסי לא רצה לעזובבבבבבבבבבב חחחחחחח איזה באסה..
לא נורא ניראה מה תיהיה בעונה המחודשת...

דעתי../images/Emo13.gif../images/Emo187.gif

קודם כל אני כבר מחכה לעונה החדשה
והתגובה לכתבה: אני חושבת שזה טוב שהם משנים את הפורמט ומחליפים עורכים..זה ירענן קצת את התוכנית ובטוח יהיו דברים חדשים ומעניינים.
למרות שמלי,שירי ואסי יחסרו לנו
..

tutana

New member
וואלה... הכל טוב ויפה.

ותבואו ותגידו שאני שוב לא מרוצה ואפעם אני לא אהיה מרוצה משום דבר שיגידו לי. אבל לעזאזל עכשיו אתם עושים פגישות והכל, נכון? איפה מה שהפורום רצה? פגישה עם ההפקה?... נכון שזה נדנודים שלי אבל אחרי הכל כל הפורום או הרוב הסכימו איתי. עושים פגישות תערבו את הקהל שלכם ולא בסקרים מפגרים אלא בנוכחות. תראו שיש לכם קשר ישיר איתו ואני ממש לא מדברת עלי למרות שאני אשמח להיות שם. יש כאן המון אנשים< כאן ובפורומים אחרים.> שיש להם מלא דעות ומלא רעיונות והיו ממש שמחים לבוא ולספר עליהם. במהלך התקופה האחרונה יצא לי לחשוב הרבה על מה הייתי רוצה לראות בתכנית ומה הייתי רוצה לשנות או להוסיף אבל אני ממש לא מתכוונת לכתוב על זה בפורום. אני שמחה שמצטרפת מישהי חדשה בתור עורכת ואני שמחה שזאת בת ולא בן. אולי זה קצת יוסיף לתכנית. אני שמחה שליאון מיצה את עצמו באקזיט. או שהוא עוזב מטעם דברים אחרים לגמרי. בכל מקרה אני חושבת שאם התכנית תצליח להתקרב לקהל שלה היא תצליח לגרוף תגובות הרבה יותר טובות ולהצליח בצורה הטובה ביותר. לא רק ביועצים ותחקירניות אלא עם הנוער ישירות לארגן איתו פרוייקטים לעשות דברים. שיראו באמת מה הנוער עושה ולא רק להתעסק כל הזמן בלוק < מראה> ובמוזיקה. עם כל הכבוד יש עוד המון דברים . בשנה האחרונה לא היתה שום תכנית מיוחדת לשום יום מיוחד בשנה. לא שואה לא זכרון לא כלום. רק ליום העצמאות היה או משהו כזה..:S ואז גם למנחים לא חגגו יומולדת! כאילו מה? להרחיק לגמרי את הקהל מהתכנית? אבל אתם יודעים מה נמאס לי לטחון מים < או קמח> כל הזמן. אני את שלי אמרתי כבר מזמן. ואני עדיין אמשיך להגיד שלתכנית כדאי מאד להקשיב לאיזה רעיון קטן ונחמד שהיה לי כבר לפני מממממממ 8 חודשים. ואפילו לא טרחו לשמוע אותו וחבל כי אולי הם היו מבינים ממנו ולומדים ממנו הרבה. אבל כמו תמיד נסכם ונאמר שאני כולה בת נוער ואין לי שום השפעה על שום דבר שקורה בתכנית הזאת וחבל. אחרי הכל אני לא חלק מהצוות ובחיים לא אהיה.! בעצם... עם תכנית כזאת ועם כאלה סטירות שחוטפים ממנה מתוך הרצון לעזור ולתמוך ולהביע אהבה עדיף לא להיות שם. תודה ויום טוב!

נשמע אחלה../images/Emo13.gif../images/Emo90.gif

קודם כל ב"ה ליאון עף מההפקה של אקזיט - הוא עשה תוכנית על הפנים ואני ממש שמחה שהוא עזב וממש לא מתביישת בזה
הלית לוי, אני לא יודעת מיזו אבל לפי איך שזה נשמע זה טוב
אני מאוד מקווה שהשינוי יהיה לטובה כי אני נורא מתגעגעת לאקזיט הישנה! למרות שאני יודעת שאף פעם זה לא יהיה בדיוק אותו הדבר אבל בכל זאת יש דברים שבהחלט אפשר להוריד, להוסיף או בקיצור לשנות ולנסות להבין מה אנחנו (הצופים) רוצים מהתוכנית ואני בטוחה שאקזיט תחזור להיות מופרעת ומצליחה כמו בעבר
שיהיה בהצלחה

חחחחחחחחח../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

היא דיברה על התוכנית שהיא ואסי ראינו את הדר עוזרי וזאת התוכנית שחלק מהאנשים פה בפורום היו קהל

למעלה