למה השבוע הזה היה טוב

pandy

New member
כן...../images/Emo4.gif

אני לוקחת את ה- 20 מ"ג... עכשיו אני "זוכה" לחוות את כל התופעות שחברותי לפורום הריון כבר שכחו מתחילת ההריון... בחילות, צרבות, עייפות... תודה ! ומחר עוד ביקורת אז אני אפתח שרשור משלי

תשיעי?! שבוע 36?!?!

ימות המשיח! אז עכשיו את יכולה ללכת לקפוץ באנג'י ולשטוף את כל הבית! איזו סגירת מעגל - איזה תיקון! משהו קטן אומר לי שהדובון יהיה מעל 3 קילו בלידה. והעיקר, יהיה לו יום הולדת בחופש הגדול!

hagit2000

New member
לשטוף את כל הבית ../images/Emo3.gif

זה לא ממש החלום הרטוב שלי. אבל אני בהחלט קבלתי רשות לחזור לחיות
את הפרסולאט אני לוקחת עד יום ראשון. מעניין מה יקרה כשאני אפסיק לקחת את הכדורים. האם יום - יומיים אחרי זה אני אלד, או שאני אמשוך עד סוף התשיעי...?

כי אנחנו בריאם../images/Emo57.gif

כי איתן מקליד במחשב את השם שלו,ועוד כמה שמות,קלט את זה בשניות וזוכר,כולל לזהות אותיות בספרים,על אריזות. חמוד אמיתי!

כל הכבוד לו

מזכיר לי את ביתי. בגן חובה כבר פתחה ספרייה משלה ב-WORD והתחילה להדפיס מעין יומן.

כי נסענו לראות

את הגן החדש בו תהיה בת-אל בשנה הבאה. היא מיד התחברה לילדים ובכלל לא רצתה לעזוב... הלכנו גם לראות את ביה"ס החדש, אבל שם לא הספקנו להתרשם. ממשיכים בהכנות לשיפוצים של הבית החדש, ולחץ של סוף שנה בעבודה.

כי:

אומנם רוב השבוע הייתי לבד עם הילדים, אבל הם היו בריאים והלכו לגן ואני הלכתי לעבודה... עופרי בלי נזלת כבר שבוע (זה לא קרה מאז שהוא נולד) לטלטל הייתה יומהולדת (לא עשינו כלום אבא שלה היה ברמת הגולן...)ולכבוד זה היא עושה את צעדיה הראשונים. אתמול נסעתי לירושלים לפסטיבל ישראל וראיתי מופע. טוב זה מספיק לשבוע אחד לא?

שמופי10

New member
כי ..

1.מצאתי אוזן קשבת פה בפורום. 2. הדס ישנה 4 לילות רצוף.
3. וכי החיים יפים.

liati7

New member
כי

סבתא של בעלי השתחררה סוף סוף מבית החולים ועכשיו חמותי תוכל שוב לשמור על הפשושון ולנו יהיה רוגע נפשי ואפשר להפסיק לחפש פתרונות יומיים. וגם כי בשבוע הבא יש לי בדיקה אצל רופא ההפריה לגבי הטיפול הבא.... אני מתרגשת וגם קצת לחוצה.
בבקשה תחזיקו לי אצבעות

למעלה