אני לוקחת את ה- 20 מ"ג... עכשיו אני "זוכה" לחוות את כל התופעות שחברותי לפורום הריון כבר שכחו מתחילת ההריון... בחילות, צרבות, עייפות... תודה ! ומחר עוד ביקורת אז אני אפתח שרשור משלי
ימות המשיח! אז עכשיו את יכולה ללכת לקפוץ באנג'י ולשטוף את כל הבית! איזו סגירת מעגל - איזה תיקון! משהו קטן אומר לי שהדובון יהיה מעל 3 קילו בלידה. והעיקר, יהיה לו יום הולדת בחופש הגדול!
את הגן החדש בו תהיה בת-אל בשנה הבאה. היא מיד התחברה לילדים ובכלל לא רצתה לעזוב... הלכנו גם לראות את ביה"ס החדש, אבל שם לא הספקנו להתרשם. ממשיכים בהכנות לשיפוצים של הבית החדש, ולחץ של סוף שנה בעבודה.
אומנם רוב השבוע הייתי לבד עם הילדים, אבל הם היו בריאים והלכו לגן ואני הלכתי לעבודה... עופרי בלי נזלת כבר שבוע (זה לא קרה מאז שהוא נולד) לטלטל הייתה יומהולדת (לא עשינו כלום אבא שלה היה ברמת הגולן...)ולכבוד זה היא עושה את צעדיה הראשונים. אתמול נסעתי לירושלים לפסטיבל ישראל וראיתי מופע. טוב זה מספיק לשבוע אחד לא?
סבתא של בעלי השתחררה סוף סוף מבית החולים ועכשיו חמותי תוכל שוב לשמור על הפשושון ולנו יהיה רוגע נפשי ואפשר להפסיק לחפש פתרונות יומיים. וגם כי בשבוע הבא יש לי בדיקה אצל רופא ההפריה לגבי הטיפול הבא.... אני מתרגשת וגם קצת לחוצה.