תודה, כנ"ל עליך :)
S s p i n e New member 20/6/04 #33 יואב בקשה ממני אליך! ../images/Emo175.gif אתה יכול לשים את אחת מהתמונות שיש לי אצלך במחשב, ולשים אותן בשרשור? (רצוי שהיא תהיה יפה :\) יאכס אני נשמעת פרחה בהודעה הזאת. הדס.
יואב בקשה ממני אליך! ../images/Emo175.gif אתה יכול לשים את אחת מהתמונות שיש לי אצלך במחשב, ולשים אותן בשרשור? (רצוי שהיא תהיה יפה :\) יאכס אני נשמעת פרחה בהודעה הזאת. הדס.
G gloom New member 20/6/04 #37 אין לי תמונה של יפה...../images/Emo66.gif וגם.... התמונה עם הנייר טואלט שקרעה אותי מצוק נמחקה .... ננסה... ומצטער על ההערה של ההוביט, פשוט זה הצחיק אותי (אני עדיין נשפך.. מצטער אם זה פוגע)
אין לי תמונה של יפה...../images/Emo66.gif וגם.... התמונה עם הנייר טואלט שקרעה אותי מצוק נמחקה .... ננסה... ומצטער על ההערה של ההוביט, פשוט זה הצחיק אותי (אני עדיין נשפך.. מצטער אם זה פוגע)
R rock lee New member 18/6/04 #15 שלי שלי מלפני חודשיים. יו, כל הבנות בפורום יפות ^^" איזה פורום יפה XD
R rock lee New member 18/6/04 #18 ולורמ משו לבנות שילגי- holy red head רמוס- holy asia ג'אקאס- holy africa אני עצמי- holy shit...;_;
G gloom New member 19/6/04 #19 גם אני חשבתי על אסיה../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif וסתם בן שתדע- אם אתה אומר לול בעברית זה לוחץ ויוצא לבן... עזוב שטויות שלי ושל חבר
גם אני חשבתי על אסיה../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif וסתם בן שתדע- אם אתה אומר לול בעברית זה לוחץ ויוצא לבן... עזוב שטויות שלי ושל חבר
R rock lee New member 19/6/04 #21 קוראים לי יונתן לא קוראים לי בן, קוראים לי יונתן וזה שם יפה! ואחי, יש עוד דברים בחיים חוץ מ 3=====|__|===0 כל היום...
קוראים לי יונתן לא קוראים לי בן, קוראים לי יונתן וזה שם יפה! ואחי, יש עוד דברים בחיים חוץ מ 3=====|__|===0 כל היום...
S S H I L G I New member 19/6/04 #23 יש לנו יש בשכבה שקוראים לו../images/Emo176.gif יונתן..אז תמיד אנחנו קוראות לו יוני-פו..הוא כזה חמוד אפשר לנצל אותו הוא תמיד עושה לי מסאז'
יש לנו יש בשכבה שקוראים לו../images/Emo176.gif יונתן..אז תמיד אנחנו קוראות לו יוני-פו..הוא כזה חמוד אפשר לנצל אותו הוא תמיד עושה לי מסאז'
R rock lee New member 19/6/04 #24 היוני פו הזה נישמע לי קצת גיי-פו הבנות בכיתה שלי אוהבת או לשבת עלי או שאני יעשה להן שק כמח, ונראה לכם שאני מתלונן? XD
היוני פו הזה נישמע לי קצת גיי-פו הבנות בכיתה שלי אוהבת או לשבת עלי או שאני יעשה להן שק כמח, ונראה לכם שאני מתלונן? XD
S S H I L G I New member 19/6/04 #25 חח כן הא קצת המו../images/Emo6.gif../images/Emo176.gif הוא אוהב לסרק בנות. דונט אסק. בגדנ"ע אחרי המקלחת ישבנו והוא סירק אותנו
חח כן הא קצת המו../images/Emo6.gif../images/Emo176.gif הוא אוהב לסרק בנות. דונט אסק. בגדנ"ע אחרי המקלחת ישבנו והוא סירק אותנו
J Jackass Girl New member 24/6/04 #45 ../images/Emo58.gif חחחחחחח../images/Emo6.gif אם התכוונת אלי בג'קאס- holy africa אז רק שתדע שזה צריך להיות ג'קאס- holy brazil
../images/Emo58.gif חחחחחחח../images/Emo6.gif אם התכוונת אלי בג'קאס- holy africa אז רק שתדע שזה צריך להיות ג'קאס- holy brazil