מה אתם קוראים עכשיו?

Nimst

New member
../images/Emo63.gif מה אתם קוראים עכשיו? ../images/Emo63.gif

פינה שבועית חדשה. ווהו! מה אתם קוראים עכשיו? מה הספר האחרון שקראתם? ספרו מה דעתכם והאם כדאי לקרוא גם. המלצות איכותיות במיוחד יכנסו לקישורים.

MajorWinters

New member
Ultimate Iron Man

אוגדן שמספר את המקורות של איש הפלדה בעולם האולטימייט. נאמן לחוקים של עצמו. מאוד "הגיוני". ונכתב על ידי אורסון סקוט קארד... מומלץ בחום!

SpyKid

New member
המוזיקה של המספרים הראשוניים

אבל כרגע עם התמקדות בספר "אלגברה לינארית" לקראת המבחן הקרב ובא.

אני נהנה יותר מרב המכר

"חוברת תרגילים, מבחנים ובחנים אלגברה א' (104167) מרץ 2001" שלא לדבר על קטעי השירה שב"הדברים שהספקתי לכתוב בזמן התרגולים של גלית מזרחי". ומדי פעם, כשאני רוצה לנקות את הראש, אני יושב לראות איזה סרטון וידאו משעשע, למשל "דוד צילג - הרצאה 45 - דטרמיננטים, ערכים עצמיים ווקטורים עצמיים". טוב, הבדיחות בפרקים הראשונים על דטרמיננטים יותר חזקות ("שבוע הבא לא אמורה להיות הרצאה, כי זה יום הסטודנט, אבל מי שרוצה יכול לבוא בכל מקרה ואנחנו נעשה לנו כיף")

Shadows Over Baker Street

אנתולוגיה שמעמתת את שרלוק הולמס עם זוועות לאבקראפטיאניות.הסיפור של גיימן(הראשון בספר) נהדר, שאר הסיפורים נעים בין בינוני פלוס לבינוני מינוס.

pieceofmadness

New member
../images/Emo22.gif

"חורים בזמן" - באמת מצויין "בין מדע לפילוסופיה" - חוזר על עצמו "ללא פרויד וללא פרוזאק" - סביר עד מעונן חלקית כשנמאס מהכל אני חוזרת לעגנון.

thorondor

New member
Mort - Terry Pratchett

וזה גאוני. אחד הטובים שיצא לי לקרוא של פראצ'ט. ואני דווקא בדרך כלל לא מחבב את הפראצ'טים שלא מתרכזים ב Ankh-Morpork. לאחרונה יצא לי לקרוא את כרך 7 של הקומיקס Y: The last man המעולה. למי שלא מכיר: הקומיקס מספר את סיפורו של יוריק והקוף שלו - אמפרסאנד, השורדים היחידים ממגפה שהשמידה בין רגע את כל נשאי הכרומוזום Y בעולם (כלומר כל הזכרים) ואת סיפור העולם שאחרי המגפה. (יש פרק ב-Sliders עם קווי עלילה מאוד דומים, מינוס הקוף) הסדרה צפויה לכלול 10 כרכים, כשהכרך התשיעי יצא לאור עוד חודש בערך, והעשירי כמה חודשים אח"כ. הסדרה הזאת מעולה בגלל שהיא משלבת רעיון מקורי, דמויות מעניינות ועגולות, מתח טוב והומור חנוני עם רפרנסים שרוב הגיקים כנראה יכירו (למשל, בכרך האחרון שקראתי יוריק צוחק על כתיבה של עיתונאית אחת כשהוא אומר לה "You split more infinitives than Gene Roddenberry") בקיצור, מומלץ.

Tervingi

New member
Terry Pratchett <3

מה שמזכיר לי ששבוע שעבר קניתי 3 ספרים שלו באנגלית (אגב, כולם על אנק מורפורק) ב-99 ש"ח - פעם ראשונה שאני קונה ספרים ^_^

ofirule

New member
54321

לעולם לא עולם של גיימן והאחרון של איי מונשי בממלכות נשכחות אחד

T r i v i n

New member
לעולם לא עולם...

אלה בטח דברי כפירה, אבל לא ממש אהבתי אותו. הוא נחמד אם אין שום דבר אחר לקרוא אבל לא יותר מזה. הדמויות מאוד קריקטוריות וכך גם העלילה, כמו לקרוא קריקטורה של ספר. זה הספר היחיד של גיימן שקראתי ואחרי כל המהומה שהוא עורר אם הביקור שלו ציפיתי למשהו ממש טוב(והתאכזבתי). כל הספרים שלו כאלה?

mantrix

New member
Blindness

של Jose Saramago, על מגיפת עיוורון בעיר ללא שם, כרגע באמצע הספר מלבד זה מחכים לי The Selfish Gene, וספרי הלימוד של ארגון המחשב ותכנותו

למעלה