מה אתם קוראים עכשיו?

T r i v i n

New member
היפריון...

סיימתי בינתיים רק את ההקדמה. וכמו בכל מד"ב יש הרבה מושגים חדשים שצריך להתרגל אליהם. בכל אופן הספר נשמע ממש מבטיח: "...צייד יצורים גדולים ביערות השרך שמדרום ועל שיבה לספינה לעת ערב לסטייק טוב ולבירה קרה." בילוי כלבבי.

המשפט האחרון של פרמה

כי כולם כבר קראו את זה, והגיע הזמן שאני אפסיק להתעצל..

o0o lolipop o0o

New member
הספרים שאני קןראת נכון להיום:

בס"ד וזאת רשימת הספרים(החלקית): נעלים ורודות-שרה שוורצמן קרן אור-שרה ליאון דלת נעולה-א.טוקר הקוץ בשושן העמק-שרה (שטיין)קיסנר מילים שבנות עולם-מ.בראל קוראים לי צביקה גרין-חיים ולדר ילדים בעקבות העבר2-חיים ולדר ילדים מספרים על עצמם(אנגלית)-חיים ולדר (וזו רשימה חלקית של הספרים שהשאלתי רק השבוע יום ראשום אני צריכה להחזיר דחוף!!!)

נהג חדש ואבק כוכבים

בהשראתכם, אני קוראת את אבק כוכבים של גיימן. בהשראת פורום יוצאים בשאלה אני קוראת את נהג חדש של שבתאי קור. את נהג חדש אני יותר אוהבת. את אבק אסכם בזה שהייתי מעדיפה לראות אותו כסרט. נחמד, אך לא משכנע אותי לסור מדרכי הרעה של - "לא קוראת ספרות".

תנסי את "קיידוסקופ" של חגי אברבוך

אנתולוגית מד"ב טובה של סופר ישראלי צעיר ששואב המון מהמיתולוגיה והמסורת היהודית בבניית העולמות שלו- הסיפורים שלו "תינוקות שנישבו" ו"קדמת עדן" נמצאים באתר האגודה למד"ב ופנטזיה, כך שאת יכולה לקרוא אותם ולהחליט אם לקנות או לא.

קוראת את "צלה של הרוח".

בקושי היה לי זמן לקרוא השבוע, רק בגלל שאני תקועה עם ספר אנגלית שצריך לקרוא מטעם ביה"ס =( ובינתיים הספר מקסים... ממליצה מאוד!

מתן4ל

New member
אני לא יודע אם תצליחו למצוא את זה

אבל מי שיצליח למצוא את הספר (האלקטרוני) אניTM יזכה בספרון *ממש* מעניין [אם כי קצת לא מדויק]. אני קראתי אותו עוד כשהוא היה ברשת...

sagima

New member
במקרה אני בתהליכים של

לסיים לקרוא את "1984", בתכלס אני לא קורה ספרים, רק כשיש איזה משהו שממש בא לי לקרוא, בכל מקרה, ספר מומלץ, למרות שהגישה שלו היא קצת פטאליסטית.

iknow

New member
כרגע - The Social Animal

ספר מאוד נחמד - על המחקרים הסוציולוגים והפסיכולוגים החשובים והמעניינים שנעשו. מקודם - טאי פאן/ג'יימס קלאוול. שהוא מאוד מומלץ גם כן, אבל פחות משוגון, שהוא הספר הטוב ביותר שקראתי, גם כן של קלאוול.

Some Might Say

New member
האי הירוק, המקרר ואני / טוני הוקס

ספר על סטנדאפיסט אנגלי שכחלק מהתערבות יוצא להקיף את אירלנד בטרמפים, עם מקרר. הספר האחרון שקראתי הוא באודולינו / אומברטו אקו, ואני מאוד ממליצה. אני לא בטוחה אם הוא מוגדר כספר פנטזיה, זה יותר סוג של סוקר את ימי הביניים בצורה בדיונית, ומשלב כל מיני אלמנטים פנטסטיים או משהו אבל מכל הספרים שקראתי, לא היה אחד יותר עשיר מזה בתמונות שהוא יצר לי בדמיון; כל התאורים היו כ"כ חזקים שממש התלהבתי מזה כמו ילדים קטנים כשמקריאים להם כל מיני סיפורי אגדות לפני השינה. חוץ מזה שבחלקו הגדול זו הרפתקה, אז למי שבעניין. גם יש דיון בדת ובהיסטוריה וכו', והדיון המרכזי הוא בחלק שלוקחים השקרים בתוך ההיסטוריה, והאם זה באמת משנה או בלתי עדיף וכו'. השליש הראשון של הספר קצת חופר עם היסטוריה ומלחמות, אבל מי ששרד בחייו אפילו שלושה עמודים של טולקין, זה קטן עליו.

למעלה