מה אתם קוראים עכשיו?

Nimst

New member
../images/Emo63.gif מה אתם קוראים עכשיו?

בהשראת השרשור של ווינסטון אובריאן והרשימה השאפתנית של אדם. אז מה פתוח על שולחנכם בימים אלה, והאם שווה לקרוא גם?

Nimst

New member
פו פו פידו

הסיפור העצוב הוא שלקחתי איתי לחוויה האוניברסיטאית בארה"ב ספר קריאה אחד מתוך המוני הספרים הנטושים בבית, ומאז תחילת שנת הלימודים לפני חודשיים הצלחתי לקרוא אולי ארבעה עמודים. (עפיפונים של רומן גארי, אגב). בנימה יותר חנונית, לעומת זאת, הקורסים מספקים ספרי קריאה חובה בשפע. השבוע, למשל, אני קוראת את The Rise of the Roman Empire מאת Polybius Epictetus וקטעים מהתנ"ך:) לא שאני אסיים בזמן, כרגיל, אבל נו מילא.

טוב, אז ככה...

ברגע זה ממש על שולחני מונח "הארי פוטר ואבן החכמים". תכעסו כמה שתרצו, אני אוהבת את הספר הזה. ואני לא קוראת אותו בגלל הפרסום שלו (נדבר על זה פעם אחרת). לא מזמן קראתי את "ילדת הגבעות" ואת "מישהו מיוחד". אני מצטערת, אלה ספרים של ילדים, אבל כזאת אני, לא?
אני רוצה לקרוא את "וינטר בלו" אחרי המלצות שהגיעו לי עד הצוואר. מישהו קרא את זה במקרה? החלטתי לכתוב תגובה, כי הדיון הזה בהחלט לא מימש את הפוטנציאל שלו. אז מה רע בלהעלות אותו למעלה ולקוות לתגובות?...

RichardSmith

New member
אין ממש דיון כאן...

בקשר לפוטר, אני כן אקרא אותו מתישהו. כרגע אני חושב שהוא די שיטחי וזול. יש כאלו סיפורי פנטזיה יותר טובים. כמובן שדעתי תהיה יותר רלוונטית רק לאחר שאקרא.

ofirule

New member
אני קורא את

אבק כוכבים ולעולם לא עולם של גיימן

thorondor

New member
Watchmen של אלאן מור.

הקומיקס היחיד שזכה בפרס הוגו. חוץ ממנו אני עוד צריך לסיים את: Alice in Wonderland, The colour of magic, Shugun, האמן ומרגריטה. למרות שלא סביר שאני אסיים את כולם לפני שאני אתחיל לקרוא את האוגדן החדש שלי של Hellblazer, ובטח ובטח שלא אם אני אקנה בדרך את הAbsolute Sandman שחשקה בו נפשי.

mantrix

New member
אני היחיד שקורא כרגע רק את...

ספרי הלימוד של האוניברסיטה הפתוחה??

RichardSmith

New member
כנראה שכן...

צריך קצת להשקיע זמן בדברים מחוץ ללימודים. (כמובן לא יותר מדי זמן...
)

mantrix

New member
כמו צבא וספורט? ../images/Emo2.gif

אה, וכמובן שינה.
אחרי כל אלה, לא נשאר זמן...

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifשלהלהלהלה

בדרכים אני קוראת את התפסן בשדה השיפון בפעם ה... בבית אני קוראת את המדריך לטרמפיסט . ובסוף השבוע אצל חברה קראתי איסזה חצי מה'בושם' שלושתם מומלצים. =)

RichardSmith

New member
ומה גאוני בו?

בהחלט ניהליסטי. האם הולדן בכלל משתנה במהלך הסיפור?

למעלה