מה מונח לכם כרגע ליד המיטה ?

sagiberg

New member
../images/Emo63.gif מה מונח לכם כרגע ליד המיטה ?

אצלי ממתינים בתור: אהבה בשכונת הפרחים (המלצה של PERHAY) סינית אני מדברת אליך/ליברכט

The Mad Hatter

New member
יותר מידי..:/

כרגע אני באמצע "יריד ההבלים" של ויליאם תאקרי וpersuasion של ג'יין אוסטין. ואז- "התאווה לחיים" (או משהו דומה. לא היה לי כח לקום ולבדוק..:) זה ספר על חייו של ואן גוך, אם אני לא טועה) של אירווינג סטון. "תקוות גדולות" של צ'רלס דיקנס (כי אני צריכה להשלים פערים 1). "1984" של ג'ורג' אורוול (כי אני צריכה להשלים פערים 2). ו"ללא גורל" של אימרה קרטס לקראת הנסיעה לפולין אחרי פסח. ועכשיו...מה הסיכויים שעד סוף החג אני אסיים את כל אלה? P:

אצלי יש שלושה ליד המיטה

אני בעמודים האחרונים של "צופן דה וינצ'י" המופלאאאאא!!! במקביל, אני לקראת הסוף של "הארורים" של אנטוניו לובו אנטונש, לא בשביל ילדים ונוער, בהחלט למבוגרים. ומחכה לי "אלה תולדות" של אלזה מורנטה, גם כן למבוגרים או אולי לבני נוער לקראת גיל העשרים. רציתי להגיד לכובענית המשוגעת... ש"ללא גורל" הוא ספר מדהים. ספרי לי אחר כך איך התרשמת.

b00

New member
אלה תולדות

הוא לא רק ספר למבוגרים! אני חושבת שגם "נוער" יכול "להנות" ממנו... אני קראתי אותו בתחילת השנה כשעוד לא הייתי בת שש עשרה ומצאתי אותו מרתק!

Athaclena

New member
וואללה...

persuasion על הספה אצלי כבר חודשים... לא זוכרת מי זה מי, לא מעניין אותי במיוחד מה קורה להם ושום דבר לא זז. בלעעעעעעעע באמת קוראת ספר אחד מד"בי, אבל בשבוע האחרון קראתי שוב ספרים או קטעי ספרים שכבר קראתי פעם או פעמיים או מיליון פעמים.

"הרשימה ארוכה היא עד בלי די..."

"...רק שפשף אך לא חזק מדי הוהוהו" Return to Groosham Grange (ההמשך של "כפר אשמדים" באנגלית, של אנטוני הורוביץ) ספר בשם The Muddle Earth של זה שכתב את "קורות קצהעולם" ואני לא זוכרת איך קוראים לו. זו פארודיה על ספרי פנטזיה. זה גם באיורי אותו מאייר
. ספיידרוויק כרוניקלס 2, 3, 4 (באנגלית) שני ספרים מסדרת The worest witch. The wetherbell של קוני וויליס ("המשכוכית", בעברית. אבל כבר לא מוכרים אותו בעברית
). כרגע אני קוראת ספר בשם Piratica של מישהו/הי בשם טאנית' לי. אה, ואיפשהו באמצע יידחפו "שד קטן" (שאני קוראת לשיעור ספרות) ו"אחים לנשק" מסדרת רומח הדרקון (שאני אמורה להחזיר לספרייה >_<).

farseer

New member
איפה..?

איפה השגת את ההמשך של כפר אשמדים? (והאם יש סיכוי שתלווי לי..)

אהמ, בלונדון? ../images/Emo57.gif

(משם גם כל שאר הספרים באנגלית...) אגב, שכחתי לכתוב שם את The devil and his boy, גם של אנטוני הורוביץ... בקשר להשאלה, אר, אני לא ממש פוגשת אותך הרבה, נכון?

farseer

New member
לא, את לא פוגשת הרבה...

מצטערת, זה היה רגע קצר של התרגשות יתר. *נרגעת* פשוט, בדקתי באמאזון, והתברר שהם כבר לא מוכרים את הספר. ואז כתבתי את ההודעה בפורום, כשנזכרתי שברוב טיפשותי לא בדקתי באמאזון הבריטי. ולכן, מיהרתי לבדוק, והתברר שמשם אני יכולה להזמין. בכל מקרה, התעלמי משאלותי.

Britush

New member
אצלי הם לא ליד המיטה, אלא על המדף..

בכל מקרה, יש יותר מדי ספרים שהתחלתי ונטשתי, לצערי. כרגע: "Harry Potter and the Prisoner of Azkaban" (באנגלית) - מה לעשות, כשהמורה לאנגלית מכריזה שצריך לעשות בוק-ריפורט, אנשים בוחרים ספר שהם מכירים טוב.
"המשפט האחרון של פרמה" - התחלתי לקרוא אותו לפני כשלושה חודשים בהתלהבות רבה, אבל כשהגעתי לעמ' 300 בערך שמתי אותו בצד ועוד לא חזרתי אליו. אין לי מושג למה. טוב, אחזור אליו, אחרי הבגרות במחשבים שמתקרבת אלינו בצעדי ענק... "The Rainbow Valley" - אחד מההמשכים של "האסופית", שלא תורגמו לעברית. קניתי אותו לפני שנים, כשהייתי בקנדה; אבל אז האנגלית שלי לא הייתה טובה מספיק כדי לקרוא אותו (או כל ספר אחד של יותר מ-100 עמודים
), אז נטשתי אותו. חזרתי אליו לפני כמה שבועות, אבל אני קוראת אנגלית די לאט, אז הוא עדיין מחכה שאסיים אותו. היי, אלה בכלל לא הרבה ספרים. מוזר, חשבתי שיש יותר, אבל עברתי על המדפים ולא היו עוד ספרים עם סימניות בתוכם... *תוהה*

farseer

New member
יותר מדי מד"ב..

הסנדמן של ניל גיימן. החלטתי שאני חייבת לבדוק אם זה כל כך טוב, ואכן, זה באמת טוב. שני ספרים של רוברט סילברג "גלגמש המלך" ו - "טום המשוגע". אני גם צריכה לסיים את המוסד השמימי של אסימוב. הוא באמת מעניין, אבל אז בדיוק התחלתי את "רסיסים של כבוד" של בוז'ולד ונטשתי את המוסד (התמכרתי לסדרת הוור, מה לעשות). מיד לאחר מכן אעבור ל"סופת החרבות - חלק ב'" של ג'ורג' מרטין, ולבסוף לספר הראשון של אלווין מייקר sevsnth son מאת אורסון סקוט קארד. אה, ושכחתי את שני הספרים האחרונים של סדרת ולאד טאלטוס. כמו שאמרתי - מנת יתר של מד"ב (וקצת פנטסיה).

Athaclena

New member
אין דבר כזה "יותר מדי מד"ב"!

אני מכורה לסדרת הוור, עד כדי כך שביקשתי ליומולדת כמה מהספרים (באנגלית, אז מאמריקה). וחברה שלי קנתה לי ולעצמה. עכשיו צריך להחזיר את כל הסדרה (כי השאלתי אותה במקור ממישהו) ולחיות רק עם המעט שיש לי... ומאוד אהבתי את seventh son, כרגע אני קוראת את המשכו

MaddyD

New member
מדפי

או אי שם על רצפת החדר מדריך הטרמפיסט הטאו של פו ואבד לי לא מזמן 'יש אלוהים' של קארין ארד, נורא אהבתי. אבל אני פשוט לא מוצאת אותו

rikab

New member
חוות דעת על רומן חדש

אביב פלג תלמידת יא' בית הספר יגאל אלון ראשל"צ על הספר"מלאכים בגיהינום" הספר "מלאכים בגיהינום" מאת ריקה ברקוביץ, רומן על תקופת השואה בפולין מאוד ריגש ועניין אותי. טוב לדעת שלמרות כל הרוע שהיה קיים באותה תקופה, היו גם אנשים טובים שהצילו חיי אדם. חבל שאלה היו רק קומץ אנשים, ולא הרוב. כנערה בת 17 שחיה היום במציאות שונה לגמרי, שלא נתקלת בשנאה ובאנטישמיות כמו שהייתה אז, אראה בדמותה של מרים גיבורת הספר - אות ומופת. הלוואי שלא ניבחן לעולם באותן סיטואציות אתן התמודדה גיבורת הרומן.

sagiberg

New member
סיימתי את אניהו של אתגר קרת

והאמת- הצטערתי לגלות שהוא פחות מוצלח מהקודמים . ככה זה, הזנקתי אותו לראש הערימה ולא בצדק

The Mad Hatter

New member
סיימתי-

את persuasion שהיה נחמד, רוב הזמן, אבל היו הרבה קטעים טיפה יבשים ואת "יריד ההבלים" אחרי הרבה זמן שסחבתי את הקריאה-ולמרות האורך והקטעים היבשים שהיו גם בו, אהבתי מאד. ועכשיו אני באמצע-סוף "ללא גורל".

RainDrop

New member
אווווווו../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif

עכשיו סיימתי לקרוא את "האלכימאי" של פאולו קואלו(
) ואת "שלושה בסירה אחת" של ג'רום (לא ממש אהבתי. ספר משעשע, אך חסר עלילה.
אני באמצע של "לעולם-לא-עולם" של ניל גיימן (אוי, זה באמת ספר מדהים כמו ששמעתי.) מחכים לי: חוות החיות/ג'ורג' אורוול אבק כוכבים/אסימוב המשחק של אנדר/אורסון סקוט קארד הצל של אנדר/כנ"ל ועוד פחות מחודש יש לי מתכונת במתמטיקה. 5 יחידות. באמת מצפים שאשב ואפתור תרגילים באינדוקציות ואינטגרלים...?

למעלה