מה מונח לכם כרגע ליד המיטה ?

sagiberg

New member
../images/Emo6.gifואני דווקא מטורפת על שלושה

בסירה אחת. הוא בעיני אחד הספרים היותר משעשעים

"לעולם לא עולם" ../images/Emo57.gif

לקרוא בא-נ-ג-ל-י-ת!!! בתרגום לעברית ~הורידו~ קטעים. עיוותו שמות. לדוגמה, ידעתם שתחנת האנדרגראונד "המלאך" נמצאת ברחוב בשם איסלינגטון? ושבתרגום הורידו שיר שמופיע כמוטיב חוזר בספר ופשוט, אר, נשמט? "האלכימאי"-לא אהבתי בכלל. זה הספר שגרם לי להבין שספרים "פילוסופיים" זה לא הקיק שלי. חוות החיות-לא קראתי. אבק כוכבים-יש לאסימוב ספר כזה? לניל גיימן יש ספר כזה. ספר מקסים, אבל פחות טוב מ"עולם לא עולם". הצל של אנדר-נהדר. הכי טוב בסדרה, יחד עם "הצל של ההגמון". אבל באמת כדאי לך לקרוא את "המשחק של אנדר" קודם, אם עוד לא קראת. המתכונת שלי היתה היום
|אינטגרל|. חמש יחידות גמכן. יש לי עוד אחת עוד בערך חודש. שטני, זה מה שזה!

RainDrop

New member
עבר עמוד, אבל בכל מקרה...../images/Emo80.gif

מאוחר מדי
כבר קראתי 3/4 ספר. אולי אקרא אותו אח"כ גם באנגלית, אם אצליח להשיג. חוות החיות- ספרנית בת ****!!! ביקשתי ממנה את "אבק כוכבים" שראיתי שהמליצו עליו בפורום פאנפיקים, והיא הביאה לי ספר של אסימוב בשם זה. הייתי די בטוחה שזה של ניל גיימן, אבל חשבתי לעצמי- "הי, אולי טעיתי. גם אסימוב זה פנטסיה ומד"ב". ואתמול ראיתי בסוף הספר "לעולם-לא-עולם" פרסומות לספרי פנטסיה נוספים, בהם "אבק כוכבים" של גיימן. ואז הבנתי שטעיתי. אווווווווווווווווווף. הצל של אנדר- אני יודעת שהוא השני. אולי לא שמת לב, אבל כתבתי שיש לי גם את הראשון (כתבתי...?). בכל מקרה, אני אקרא אותו אחרי שאקרא את המשחק של אנדר. איזה כיף לך, עברת את המתכונת במתמטיקה! אנחנו אפילו לא סיימנו ללמוד את החומר, ככה שכנראה עוד ידחו לנו אותה.

למעלה