מי אמר ...

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
../images/Emo63.gif מי אמר ...

מי אמר למורה שלו לתנ"כ את המשפט הבא: "יא חתיכת בת-ז***. זה שאת רשיון ההוראה שלך קיבלת במבצע של קורנפלקס, לא אומר שכולנו צריכים לסבול" (זו שאלה רצינית, למקרה שתהיתם) והרמז - זהו חבר פורום מכובד ביותר. ממש דוגמא ומופת לדור הצעיר.

לירונר

New member
זה לא אני ~../images/Emo70.gif~

להיפך... אני התלמיד הכי מועדף על מורתי הזקנה (58) קיבלתי 85 בתעודה (שווה ערך ל150 בציון רגיל) ~לירון~

ביג דיל

New member
אני? ככה אתה מכיר אותי?

ישר אם מישהו מקלל את המורה שלו, חושבים שזה אני? אז נכון, קרה שאמרתי דברים למורתי האהובה שתחייה, והיא החזירה ב "ההורים שלך ניסו לחנך אותך. לא הלך להם" עוקצני, אבל בשום אופן לא קראתי לה בת זונה. יש ציבור שלם של זונות שיפגעו מההשוואה. למרות זאת, אני את התשובה לשאלה של מאי יודע.

אלי פלס

New member
הניחוש האחרון

ואני ממש מתפלא שהוא לא היה הניחוש הראשון... זה די מתאים ליניב... ו...ביגי, אותך אני לא ממש מכיר. עדיין.

.m

New member
../images/Emo106.gif והפרס -

קללה בשייקספירית - (כי בקללות עסקינן...) there´s a man hath more hair than wit (מתוך - קומדיה של טעויות) מומלץ במיוחד לאנשים קרחים...
mai

אלי פלס

New member
ייייישששש! סוף סוף אני זוכה במשהו..

אני באמת מתפלא על עצמי איך לא שלפתי את יניב ראשון... זה כל כך מתאים לו (אופס...לא לו. לצד הרע שבו
)

והרשה לי להעניק לך את הפרס../images/Emo106.gif

there´s a man hath more hair than wit (אני הייתי מעדיף
, אבל זה מה יש)

ביג דיל

New member
נו...

אם זאת הפעם האחרונה שלך פה, אני מניח שאני לא צריך לכתוב כלום על העזיבה שלך, מכיוון שאתה אף פעם לא תקרא את זה, נכון?

ביג דיל

New member
בוא נתחיל מההתחלה...

למה אתה עוזב אותנו? מי יהיה אחראי על קבלות הפנים לפורום? האם העברת חפיפה למחליף?

לירונר

New member
אני אספר את הטיעון שלי

אז ככה מישהו התחזה אליי בפורום (חתול כחול או מישהו עם שם בדוי אחר) את חתול כחול תפסתי כשהוא השתמש באחת ההודעות שלו ב: ~
~ ~לירון~ והמישהו הזה שלח לחברים מהפורום (וזה כולל את מרמלד) הודעות שאני ממש לא יודע מה היה בהן אבל הן פגעו מאוד במי שקיבל אותן ואני מנסה להגיד לכולם שזה ממש לא אני ואף אחד לא מאמין לי אפילו מרמלד - אחרי שאמרתי והצהרתי והתחננתי והוצאתי את הנשמה כדי להגיד שזה לא אני הוא עדיין חושד בי הוא אמר לי שאם אני אמשיך הוא יסלק אותי מהפורום ואפילו כשאמרתי שזה לא אני הוא אמר לי עדיין "שים לב" למה שאשאר במקום שאף אחד לא מאמין לי בו
אני ממש לא רכלן ובטח שלא מדבר מאחורי הגב ובטח שלא שולח הודעות לפני הגב כדי לפגוע אפילו שזה לא אני ביקשתי סליחה - זה שלא סולחים ולא מאמינים זה כבר סיפור אחר עכשיו אתה מבין
שלכם ב~
~ ~לירון~ וזה מקורי שלי ~
~

יובל16

New member
אני תומך בך...

אני ממש לא חושב בלירונר רשם את מה שהוא רשם... אני אומנם לא יודע מה הוא רשם, כי לא הייתי מלא זמן, אני עדין. לא נראה לי סביר שהוא ישלח לכולם את ההודעות ושהוא יעשה מה שהוא עשה, ולדעתי אתם גם צריגים להבין את זה. למה שהוא ירשום את מה שהוא רשם ואז יוציא את הנשמנה שלו כדי להתנצל? זה לא ממש הגיוני... או שהוא לא היה מתנצל, או שהוא לא היה שולח. ו"הוא" שלח, וגם התנצל... לא סביר. זהו.

my self

New member
ובנוסף

מה הסבירות שמי שרוצה לתקוף את חברי הפורום יעשה זאת בכינוי בדוי ויחד עם זאת יסיים בחתימה הקבועה שלו? תהיו קצת הגיוניים, אנשים

למעלה