מי אמר ...

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

spainbar

New member
קראתי ועדיין לא מבין...../images/Emo4.gif

הבנתי פחות או יותר שלמרמלד נשלחו מס´ הודעות שלא במקום, והבנתי שהוא חושב שזה אתה... מה שלא ברור - למה הוא חושב שזה אתה? האם אין לו דרך לדעת שזה לא או כן אתה? דבר שלישי, האם ניסית לדבר איתו בטלפון על זה? ללבן ישר ולעניין? ודבר אחרון למרמלד - אני דוגל בכל סוג של פשע בתפיסה של "חף מפשע" כל עוד לא הוכחה אשמתו, כולל בפשעים הנוראים ביותר ופה נראה שלי שמדובר במשהו קטן, אז אולי עדיף לנסות ולסדר במקום לריב ולהרוס סתם השארתם אותי עם הרגשה נאחס מהכניסה היום לפורום...

יש לי כמה דברים להגיד

ולא כתבתי עד עכשיו כי לא רציתי להתערב בזה אבל דבר ראשון לירון כמו שכבר אמרתי לך זה רק פורום. אל תקח את זה ברצינות יתרה. חבל שיתחילו פה ריבים מיותרים שיהרסו את הפורום. אני לא מוצאת שום סיבה שלירון יכתוב הודעות בשם בדוי ויחתום עם החתימה שלו (קצת היגיון!) פליז אל תריבו |אייקון של דגל לבן|

Kingomri

New member
עכשיו אני בתור!!!! / סופר-נדחף

"היי, לירונר, היזהר לך, הישמר. האיש הרע הגיע והוא מכוון את נשקו אליך." אבל לירונר לא שמע. סופר-נדחף איבד את שותפו למלחמה בפשע. לא כל יום רואים גיבור על הולך לעולמו. יש הרבה מוטציות רעות בעולם שלנו, ואנחנו חייבים להלחם בהם עד זוב דם, כנגד כל הסיכויים, בהקרבה מלאה. עלינו להתאחד ולהוקיע את הרשע הרחק הרחק מכאן. "היית לי שותף, איש סוד, חבר, אח. ומשיירת מלאכי שמיים אני מבקש...." סופר-נדחף נותר לבד. יותר לא יהיה לו עם מי לחלוק את רגעי הצחוק והמועקה. שוב יישב לבד בארוחות חג ההודיה. וביום ההולדת לא ירצה לקום, כי לא יהיה מי שישיר לו יום הולדת שמח. לירונר אולי לא יחזור יותר, אבל זו לא הייתה אשמתו של סופר-נדחף. לא אשמתו של אף אחד כאן. רק אשמתו של מקור הרוע בן העוולה. ובכל זאת, סופר-נדחף נשאר עם סימן שאלה מעל ראשו: "האם עלינו להראות לאויבנו שמבוקעים אנו ודרכינו שונות בתוכנו? או שמא עלינו להתאחד ללא כחל וסרק, ולתת מנה אחת אפיים לשטניות!" המלך אמר את דברו

לירוי25

New member
והשאלה המתבקשת היא...

איזה "מישמיש" המלך אכל לפני שהוא כתב את ההודעה הזאת?

Kingomri

New member
נשמות טהורות

שום משמש רקוב ושום אשפוז בכפייה. מבחינתי, המסרים הטובים ביותר מועברים דרך משלים, וכמה שיותר ילדותיים ומשעשעים כך טוב יותר. המסר עבר?

spainbar

New member
התכוונת נשמות טובות אבל לא טהורות../images/Emo35.gif

אני מדבר בשם עצמי בלבד, ואני חושב שאני די חכם (צנוע), אבל לא הבנתי את הפואנטה שלך, הלכה לאיבוד בין המילים... ילדים, תעזרו לו לחפש...

יובל16

New member
האא... אין לי מושג..

אבל אני לעומת זאת אמרתי למורה שלי למתמטיקה שהיא שרמוטה מכוערת. היא שמעה את זה... אבל לחשתי... לא משנה. היא העיפה אותי, אבל הכחשתי בטירוף וטענתי שהיא סתם מאשימה. בסוף יצאתי מזה... למרות שהיא שונאת אותי בטירוף!

למעלה