סיפור בהמשכים

JULI4561

New member
../images/Emo63.gifסיפור בהמשכים../images/Emo63.gif

משחק חדש שהולך ככה -
אני מתחילה לכתוב כמה שורות על איזשהוא סיפור דמיוני אני כותבת את ההתחלה ומישהו צריך להמשיך ואז ממשיכים אותו קיצר סיפור בהמשכים הבנתם
לא מומלץ לכתוב הרבה שורות ,כי כל הכיף שכולם ממציאים ביחד. ותיהיו הזויים ומקוריים כמה שיותרר
שיצא מצחיק :] "הפרק ההזוי של הטופ מודל הבאה" תחילת העונה החמישית עוד לפני הפתיח טיירה קוטעת הכול ואומרת שהיום הפרק לא מומלץ לבעלי לב חלש, יש את הפתיח ואז מתחילים האודישנים הבנות הנבחנות נכנסות לחדר השופטים המהוללים[טיירה,מר ג'יי ומיס ג'יי שעשה ניתוח מין והוא באמת מיס] אבל פתאום אדריאן יואנה ונאימה נכנסות באטרף לאודישנים עם רובים,רימונים ומלא להביורים ,מתכננות להצית את המקום ואז הן עוצרות ואומרות ...[
]
תהנו

randu

New member
ואז הן אומרות..../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

"אתן הרבה יותר יפות מאיתנו,אתן תחסלו לנו את הקריירה,זוננננוותת! אווה לא איתנו,היא כבר התאבדה,לנו זה לא יקרה,אנחנו נעצור את האבל הזה... מי שזזה-מתה!" טיירה מנסה להרגיע ת'מצב... ג'ולי שיחקת אותה עם הניתוח מין,והלהביורים..

JULI4561

New member
טיירה מנסה להרגיע ת'מצב

אבל בדיוק אז באה ג'אניס ואומרת "ביי ביי ביץ'" ואז אמנדה רואה את זה ואומרתת "לאאאאאאאא" אבל בגלל שהיא לא רואה היא רצה לכיוון השני וג'אניס יורה לטיירה בבטן. ג'אניס והבנות שורפות את האולפנים ,עד שפתאום הן נכנסות לשוק כי ........

JULI4561

New member
ואז אמנדה **שומעת את זה ואומרת..

חחח זה מה שקורה שאני עייפה

randu

New member
לאא!../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

איך אמנדה,אמרת עונה חמישית?! גרר,לכי לישון
בצחוק,כפרעלייך

MeetLofe

New member
LOL אני חייב לציין שממש צחקתי פה...

עד שפתאום הן נכנסות לשוק כי... הן רואות את אווה:O "חשבת שאני הרעה ושאני מתה נכון?! טעיתן ביצ'ס יה-יה ניסתה להרוג אותי אבל אני הייתי הרבה זמן בבית חולים ועכשיו אני חיה ונושמת ואני הטופ מודל האמיתית של אמריקה" כולן בשוק.. רק ג'נס מאושרת כי...

היא מאושרת כי...

היא גילתה שהיא בגיל המתאים לצאת לגימלאות אחרי שג'ניס ברחה לכיוון אחוזת ראשונים הגיע אדריאן אוזת בשנדי זוכרות אותנו? מואההה אנחנו בטוחות שאתם שואלות את עצמכם מה אנחנו עושות אז התשובה היא...

Fergie7

New member
../images/Emo12.gif איפה המאומצים?

"סתם קפצנו לביקור...לראות מה קורה". ואז פתאום נכנס נולה עם אקדח קטן וכלב אמסטף, ואומר...

נקודונת

New member
"ארגג נייג'ל! תעשה אותי!"

אבל לפי שהוא מספיק לבצע את זממו בנייג'ל, האדמה נבקעת ומישל בגודל של שלושה פילים אפריקאים יוצאת מהבקע, אוחזת בידה האחת את קיניה ובשניה משחה נגד חצ'קונים, ואומרת...

JULI4561

New member
ואומרתת ..

אני עוד אחסל את כולכן , את כולכןןןן חה חה חה חה חה [בצחוק מרושע] פתאום היא מסתכלת על קיניה שהפכה לרובוטית ו מישל צועקתת "אששששששש" פתאום קיניה פותחת את הפה ומתוך הפה היא מתחילה לירות מלא המבורגרים בכולם אבל לפתע מישהו צועק .........?

randu

New member
צועק*ת*:../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

ואז קאסי צועקת: "האמת,ההמבורגרים לא רעים בכלל, למרות שאישית אני מעדיפה דיאט קולה!" **מאיפה קאסי הגיעה לעזעזאל?** ואז אחת המתמודדות של העונה החמישית,שאחת מהן רבקה,שמנסה את מזלה שוב, מגלגלת עיניים ומעלפת! כולם צורחות

ThE LiTTle LaDy

New member
הזוי במיוחד->.

אף אחת לא מבינה מה קרה... עד שנכנסה בריטני ספירס לחדר וצועקת "אופס אי טיטינג אגיין-וייט מיי בויס." (אופס עשיתי זאת שוב עם הקול שלי.)
.

JULI4561

New member
פתאום יריהה *בבוווםם*

טיירה יורה בג'אניס ואז כולם בשוק כי טיירה מ=ת=ה אבבלללל היא מסבירה להם שזאת בעצם לא היתה היא אלא קיירה שהם בעצם אחיות תאומות שהופרדו בלידה והיא גילתה את זה רק אתמול והחליטה לנצל אותה למטרות רווח ואזזז רואים מסוק נוחת ומגיע ישר לאודישנים ממנו יוצאת ...... קלייי שאומרת [
]

MeetLofe

New member
שאומרת...

למה אני כזאת מכוערת? *מוציאה מראה מהכיס* למה ההבעות פנים כ"כ משעממות ולא משתנות? *אמאנדה מגישה לה מטפחת* *קלי מנסה לעשות הבעות משונות מול המרה ומתחילה לבכות* לפתע טוקורה נכנסת לחדר עם מכנסון קצרצר וחזיה *אדריאן ניגשת אליה ומחטיפה לה סטירהO:* המשיכו נא...

מחטיפה לה טירה ו...../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

אומרת לה טוקרה שוב שחכת לקחת את הכדורים!?!? אדריאן מוציאה מזרק שמכיל חומר כתמתם מזריקה לה טוקרה מתעלפת אדריאן אומרת אופס התבלבלתי אם החומר שרציתי לתת לרובין ופתאום נכנסת כריסיטי מעונה 2 אבל אין לה לסת ענקית ואז היא אומרת בקול מחוספס ונטול לסת שנדי ואני...

JULI4561

New member
יצאנו לסיבוב בשנקין בא לכן לבוא?

ואז פתאוםם כולם עושות כן עם הראש ופתאום הם בישראל והן הגיעו למקום הלא נכון והם נמצאות במדבר.. ואז אווה צוחקת ו..

randu

New member
ואז צוחקת ואומרת:../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

"היי,איפה אנחנו
" שנדי בתגובה:"את רוא שכולן מבולבלות,מה את שואלת
" אווה:"מי דיבר איתך,לכי,לכי תבגדי בחבר שלך!" לפתע נכנס הגמד עם הכלב:"בואי,אני אעשה אותך
" שניד והוא הולכים מתחת לעץ,ומזדיינים
שמעו,איך הגענו מ-חבורת בנות מתכננת להצית ת'מקום, לשנדי והגמד מזדיינים?!

randu

New member
אופס,שכחתי...../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

ואז נשמע פיצוץ א=ד=י=ר, מכיוון מזרח

למעלה