סיפור בהמשכים

נקודונת

New member
וכריסטין מ"הדוגמניות" מגיעה..

ואומרת: "chicken is a bird, and a cow is an animel". כולם מתסכלות עליה במבט שאומר "WTF?!" וכריסטין פונה ללכת אבל...

JULI4561

New member
אבל אז ..

היא מחליטה שהיא רוצה לשיר [
] קיניה יורה עליה המבורגר והיא נופלת ולא מגיבה הבנות מחליטות שהם רוצות לעזוב את המדבר וללכת לעיר הגדולה ולהצליח בישראל הם הולכות ופתאום שומעים צרחה, כל הבנות מסתובבות ורואות ש........

רואות ש...../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

קיסי מעונה 1 ומישל מתמזמזות ורובין בצד מצלמת תמונות הבנות שואלות אותה רובין למה את מצלמת אותם? רובין עונה להם מכיוון שהיא זקנה ואפחד לא רוצה להסיק אותה אז היא מצלמת פורנוגרפיה זולה לעיתוני גברים בקרואטיה הבנות שהחליטו שהן רוצות להצליח בעולם אמרו טוב אולי תצלמי אותנו גם ומתחילות להתמזמז חוץ משנדי שפתאום התחילה...

נקודונת

New member
להתגלגל על הרצפה ולבכות..

תוך כדי שהיא אומרת: "לא! אני לא אבגוד בחבר שלי שוב! לא! לא!". רובין מנסה לשכנע אותה שזה לא בגידה ושכדאי לה, אבל אז..

JULI4561

New member
טיירה שורקת במשרוקית

ופתאום באים מלא בריונים שתופסים את הבנות ומכניסים אותם לכלובים ואז כל הבנות בוכות ואמרות לה למה את עושה לנו את
והיא עונה להן ש.............

MeetLofe

New member
בנות!

אתן טסות ל............... מדגסקר והפוטושוט הראשון שלכן יהיה בתוך...... הר געש%$%#3254 הבנות צוחרות ומתלהבות כמו פרחות מהשכונה עד שטיירה אומרת.. "אה כן,עוד פרט קטן..ההר געש הולך להתפוצץ בכל רגע:)"

randu

New member
ואז מישל אומרת:

תוך כדי המזמוז; "לא אכפת לי,כל עוד זה לא להימחץ" ("הפחד הכי גדול שלי הוא להימחץ למוות",פרק שבו הייתה תצוגת אופנה שרבקה ניצחה.) "חוץ מזה, מה שלא יקרה לי,אין דבר שיכול להיראות גרוע ממני!
חוץ מ..ברנדי."
יה-יה:"די בנות,יודעות מה רשום לי על החולצה? 'רספקטו',שזה אומר כבוד, אתן צ'כות לכבר אחת את השנייה..."
מיס ג'יי מופיע[ה] בשמלה שחורה,חשוף רגליים ומתחיל לצעוק בקולי קולות, "גם אחרי שהר הגעש יתפוצץ,אתן תצטרכו לדעת ללכת כמו דיוות בדרך לביה"ח..." יה,באמא-שלי שאני חופר

למעלה