סקירייטינג

איכסה

New member
בשימחה - תיקונים ייתקבלו בברכה.

ל _____________, מנהל\ת מחלקת הפרומואים של קשת. הנדון: פיזור זמן הפרסום בצורה לא נכונה. ראשית, ברצוננו לשבח את התכנית "רק בישראל", ואת תכניות המקור האיכותיות האחרות שמופיעות בלוח השידורים של קשת. ישר כח. ולעניין - אנו, משתתפי פורום רק בישראל תפוז, שמנו לב לתופעה שלדעתנו מפחיתה מאחוזי הצפיה של התכנית. פרסום התכנית בצורה לא יעילה ולא מספיקה. בעונה הקודמת, "רק בישראל" הייתה תכנית מצליחה מאוד (עם __ אחוזי צפיה לתכנית ממוצעת), היא הצליחה לחדור לשיח הציבורי, ולשמח את העם בתקופה הקשה בה שודרה. בעונה הזאת, מסתמנת ירידה באחוזי הצפיה של התכנית, לדעתנו תופעה זו לא נובעת מאיכותה של התכנית, וגם לא מפרסום העזיבה של ארז טל לערוץ 10, אלא מפרסום שגוי ומופחת של התכנית. לפני תחילת שידורי העונה, קשת פרסמה קדימונים לתכנית, ולמרות המקוריות שהופגנה בהם - לדעתנו הם יכלו להיות יותר יעילים. גם עכשיו, לכל תכנית מפורסם קדימון משעשע, ולמרות זאת אנו מרגישים שהיה אפשר לייעל את מערכת זו. אחרי דיון בפורום, הגענו למסקנה שהבעיה בשתי מערכות פרסום אלו, נבעה מ: -פרסום בטלויזיה בלבד. פרסום בעיתונות הכתובה ובשלטי חוצות יכל לייעל את התהליך. -חוסר התייחסות לעונה החדשה. קמפיין גדול יותר בתחילת העונה היה מומלץ. -שינוי זמני השידור במהלך העונה. -אי-התמדה ברעיון פירסומי אחד. גימיק מתמשך יכל להעלות את אחוזי הצפיה. בתקווה שביקורתנו תגיע למישור המעשי, פורום רק בישראל תפוז נ.ב למרות שלדעתי הסיבה לירידה ברייטינג היא העובדה שזו העונה האחרונה, כתבתי את המכתב המחורבן הזה מתוך שיעמום של יום מושלג. סליחה אתי על כך שהארכתי את השרשור, אבל מסתבר שאת לא אוהבת הודעות חדשות.

מכתב טוב.. רק צריך להוסיף עוד../images/Emo16.gif

הצעות לפתרון וכדומה. נ.ב.- מחלקת הפרומו לא אחראית על שעות השידור של רב"י, ככה שלהגיד להם את זה לא יעזור.
ניר

איכסה

New member
יכול להיות

אני לא ממש טוב בלכתוב מכתבים (רואים), וגם לא ממש בקיא במערכת של קשת.

איכסה

New member
העניין הוא אחר.

אחת הסיבות שרב"י הגיעה למצבה הנוכחי היא העובדה שכולם יודעים מראש שזו העונה האחרונה! אז.. שלא יעבדו עליכם!

mishmesh

New member
אבל אנשים לא יודעים שזו העונה

האחרונה. מסתבר שהרבה אנשים לא יודעים על כך שאורנה נשארת בערוץ 2ף והם חושבים שרב"י תעבור לערוץ 10.

אור007

New member
היי ניר!

קוראים לי אור ואני חדש פה הסתכלתי במה שכתבת ואחוזי הרייטינג לא גרועים בכלל. נכון שיחסית לעונה שעברה האחוזים גרועים אבל עדיין לא רעים בכלל... לצערי וגם לצערי עוד מלא אנשים התוכנית נגמרה ואני בטוח שהיית רוצה שתמשיך....

עמיתוש

New member
זה נכון..

אחוזי הרייטינג דווקא די סבבה. זה שהעונה שעברה הייתי בכמה אחוזי רייטינג יותר לא צריכה להלחיץ אותנו. אפשר ברוגע לשלוח את זה לקשת.

לא יודע איפה אתם חיים ../images/Emo16.gif

אבל לתוכנית בשיא הפריים-טיים בערוץ 2 ביום חול, ירידה של 6% (ואפילו יותר, תלוי באיזה תוכנית ספציפית) זה רע. מאוד רע. (נ.ב.- זה לא אומר שהתוכנית לא טובה, התוכנית מצויינת).
ניר

LeAnNe

New member
זה בושה לעם ישראל../images/Emo182.gif

שיש יותר ריטינג לתוכנית תת רמה כמו הראשון בבידור אחוז רייטינג יותר גבוה מאשר לתוכנית מעולה כמו רב"י! ברגעים אלה אני מתביישת להיות חלק מהעם הישראלי

PopPy

New member
לא צריך להיסחף.....

למרות שגם בעיני תמוה של"ראשון בבידור" יש בכלל רייטינג, עם מנחה כמו דודו טופז אני מתרחקת מהתוכנית כמו מאש, רק כשסאבלימינל מתארח אני נאלצת לצפות בשוביניסט הצבוע והדוחה הזה.

Human Nature

New member
../images/Emo5.gif

דודו טופז מגלם בעיני את כל הדברים הנוראיים ביותר בחברה שלנו: הוא גס, בהמי וחמדן. אני בהלם איך עוד לא הורידו את התת-רמה הזו מהמסך, בעוד שמנכ"ל הרשות השנייה טוען שאיה ושירלי הם פנייה למכנה המשותף הנמוך ביותר ופוסל אותן לשידור. ניחוח של צביעות? ובכלל, דודו טופז עושה טלוויזיה שמתאימה לאיטליה. הוא לא מקצועי ומעליב את האינטיליגנציה. אני מניח שאמנים (טופז לא מארח כמעט אמנים- הוא מארח את מה שפופולרי ומה שיביא לו רייטינג) שמתארחים אצלו הם די דומים לו: מנסים להיות אמריקה- ללא הצלחה, דוחים, מאפשרים לעם להזדהות איתם ע"י ירידה לתהומות שאין חזרה מהם. דבר אחד אני מעולם לא הבנתי בכל הסערה מסביב הדבר הזה: מה הבעיה עם זה שהוא נשך את נטליה אוריירו? למישהו אכפת להסביר לי?

mishmesh

New member
הבעיה היא לא שהוא נשך אותה.

הבעיה היא שהוא הטריד אותה מינית לעיני קהל של עשרות ילדים ואלפי צופים בבית.

Human Nature

New member
../images/Emo6.gif

האנשים המתחסדים האלו צבועים: הם הולכים, תוקפים אותו ומאיימים שהם לא יראו אותו יותר, אבל הפלא ופלא- הם ממשיכים לראות אותו, כאשר הם קהל היעד שלו. ואגב, היא עשתה זאת בהסכמה, כך שזו לא הטרדה מינית.

היא לא הסכימה...

ובאמת, הראשון בפיגור זה חרא ואני לא מבין למה אנשים רואים את זה. הוא סתם בנאדם דפוק, קראתי עליו בעיתון. רב"י שולטים לעד ;)

איכסה

New member
אני מודה. אני רואה דודו טופז.

זו פשוט הזדמנות של פעם בשבוע להוציא את כל העצבים על המסך, אני מקלל, זורק עליו כריות, ובכלל - נהיה אדום מרב דם בראש.

Human Nature

New member
היא הסכימה.

היא התראיינה בגיא פינס ואמרה שזה לא ממש הפריע לה (אני, האמת, לא מבין למה דבר כזה צריך להפריע לה כשזה נעשה ברוח שטות).

mishmesh

New member
כמה דברים:

אל תשכחו שיום חמישי הוא היום החזק של ערוץ 10, עם המשחקים של מכבי.
הרייטינג של רק בישראל לא כל כך גרוע. אני לא יודע למה זה נראה לכם מעט, אבל יחסית לתוכנית שנקטעת כל שבוע וחצי זה מעולה. אם ארז טל לא היה עובר לערוץ 10, התוכנית הייתה ממשיכה בטוח לעונה נוספת.
אני לא יודע על סמך מה אתם קובעים שלרק בישראל יש מעט פרומואים. אולי זה נראה לכם כך, אבל אתם הרי רואים את כל הפרומואים כל השבוע?
זכייני ערוץ 2 לא הולכים לפרסם תוכניות על שלטי חוצות בקרוב. הפרסום הכי אפקטיבי לפרסום תכניות הוא בטלויזיה עצמה, ופרסום באמצעי מדיה אחרים זה סתם בזבוז כסף. הסיבה היחידה שבגללה ערוץ 10 מפרסם תוכניות באמצעי מדיה שאינם טלויזיה, זה בגלל שבערוץ 2 לא נותנים להם לפרסם.

LoLo16

New member
תראה, אתה צודק, אבל

אני לדוגמא כן רואה את כל הפרומואים של השבוע (אין לי הרבה חיים, ואני מאוד אוהבת את ערוץ 2
). נעזוב שנייה רק את רק בישראל, קשת עצמה מפרסמת הרבה פחות מרשת או טלעד שמתחילות את פירסום התכנית לפחות חמישה ימים לפני שידורה. עכשיו רק בישראל- התכנית מקבלת פירסום מועט מאוד, בטלוויזיה ובכלל. אפשר לראות פרומואים לתכנית אולי פעמיים בערב מיום שלישי עד חמישי, לעומת "מזל-טוב" למשל, שכמעט כל מקבץ פרסומות יש לה פרומו מיום ראשון בערך. בעניין הפרומואים קשת חייבת לטפל. ומהר...

קשת מוציאה מעט פרומואים../images/Emo16.gif

אבל איכותיים. אין טעם להשוות בין פרומו של "קשת" (שהוא לא לתוכנית של דודו טופז
) לבין פרומו ל-"מזל טוב" למשל... וכנראה יש סיבה לפרסום המועט, רק מיום שני. יכול להיות שעד יום שני הם בכלל לא בטוחים שתהיה תוכנית. יכול להיות שפשוט הם לא בטוחים בשעה. יכול להיות שפשוט הם לא יודעים מה יהיה ולכן לא מפרסמים...
ניר

למעלה