עדכונים וביקורות

dahoe

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אפשר לראות על הפנים שלו שהוא עובד בשביל האלוהים בהחלטיות וללא ספק. נפלא!

הסמכות

New member
וכמובן - יוריק בירנסון!

איך שכחתי אותו? אני לא חושב שיש שחקן יותר מתאים שיכול לשחק את דוב הקוטב הקר, האכזרי, החזק והגס שהוא יוריק. בחירה מצויינת!

yael ziv

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

איך כמעט שכחת את השחקן הכי טוב?!

dahoe

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

חוץ מזה שהיו צריכים לצבוע אותו בלבן. אבל השריון האדום נפלא! אבל הוא באמת שיחק בהמון סרטים מצליחים, היה בטח קשה לתפוס אותו.

Dubie

New member
../images/Emo90.gif ../images/Emo45.gif

רק נקווה שיכולת המשחק שלו תהיה יותר טובה משל דניאל רדקליף. :)

האבק

New member
גם לא היו תמונות של סרפינה

אבל אנחנו בטוחים שהיא תהיה בסרט (למרות שעם השיער הבלונדיני עדיף שתישאר בחוץ
). אני בטוח שפארדר יהיה. זה פשוט אתר ראשוני ועוד לא סיימו לצלם בכלל.

האבק

New member
צירופים להכניס באלתיומטר

היי חבר'ה, לא יודע אם אתם יודעים, אבל בחלק "האלתיומטר" שבאתר הסרט אפשר להכניס צירופים שונים עם המחוגים והוא יפתח חדר סודי. כל פעם שאתם מגלים צירוף נכון הוא נותן הפתעה אחרת. יש שבע צירופים שהם נכונים ואני מצאתי את כולם (לא לבד, אבל מצאתי
). לדעתי שווה מאד להכניס את הצירופםי ולהסתכל על ה"מתנות" היפיפיות שנותנים שם. הנה שבע הצירופים:
1. נר, גלובוס, מצפן 2. קדרה, ברק, סוס 3. פרחים, גריפין, תינוק 4. זיקית, דבורה, מלאך 5. שור, קרן השפע, גלובוס 6. דולפין, גריפין, סוס 7. סוס, מצפן, דבורה
תהנו
אני אישית הכי אהבתי את "לונדון".

dahoe

New member
התמונות נהדרות.

מבחינת ויזואליות-הסרט הזה מקבל ציון גבוה. עד שהם יוציאו את התמונה הבלונדינית של סרפינה! איכס!

Dark Jack

New member
נוספה תמונה של סרפינה פקלה בסרט

ניתן ליראות באתר הרשמי של הסרט http://www.goldencompassmovie.com/ אגב,היא לא אמורה להיות בלונדינית,כמו בספר? האמת,לי אישית לא כל כך אכפת מצבע השיער,אבל שיהיה כמה שיותר אמין. מה שמדאיג אותי כרגע שלחלק מהדמויות-כמו סרפינה פקלה וג'ון פא,לא מצויין שיש להם דמונים, למרות שברור שיש להם בספר ובסדרה בכלל,והדמון של ספרינה מהווה גם חלק חשוב בעלילה.

dahoe

New member
סרפינה לא בלונדינית!!!!!!

אחרי שישימו כאן תמונה שלה, אגיב לה. ודרך אגב, מי זה "הסמכות" הזה? (לא הזקן שמתעופף ברוח, ההוא עם הכינוי האדום). לא זכור לי שראיתיו בעבר...

למעלה