עוד שאלה שאלתית

../images/Emo63.gif עוד שאלה שאלתית ../images/Emo63.gif

האם בגיל צעיר הייתם כותבים לעצמכם שירים, סיפורים וכדו'? האם המשכתם לעשות זאת גם בגיל מבוגר יותר? גם כיום? האם פירסמתם אי פעם? ברשת או ממש בהארד-קופי?

מיקי*

New member
חוץ מדברי תורה לא כתבתי כלום

כשהכרתי את אשתי התחלתי לכתוב שירה, וזה פסק לאחר החתונה. לא מזמן כתבתי לה עוד אחד. אבל חבל שלא יוצא לי יותר.

בנוגע לדברי תורה

מה שאתה מעלה כאן זה מה שבעבר העלת בכיפה? או חידושים? אם זה חידושים- האם חוץ מבפורומים שלנו זה מתפרסם בעוד מקומות? ובנוגע לשירים- מעניין
מה גורם לך לכתוב שירה- מוזה של שמחה או עצב?

מיקי*

New member
כרגע מה שאני מעלה זה דברים מכיפה או כאלה

שיש אצלי ולא הועלו עדיין בכיפה. אני מעלה אותם גם בפורום דתיים (אותו אני מנהל)
אני לא כתבתי שירה חוץ משירים שכתבתי לה בזמן שיצאנו לפני החתונה. ואז זה היה משמחה. גם כמה פעמים כתבתי שירים כביטוי לעצב לאחר ריב וכד'. אבל כאמור מאז כתבתי שיר רק פעם אחת וזה היה במצב רוח מלנכולי אם כי לא עצוב.

מיקי*

New member
לצערי אני לא צריך להעריך אני יודע

נתתי לה שיר לפני שבוע וחצי והיא פשוט רפרפה עליו ואח"כ פשוט לא הגיבה אפילו, או יותר נכון גיחכה. כ"כ נעלבתי ונפגעתי. מצאתי את הדף אח"כ זרוק על הרצפה.

וואי, אני ממש כועסת עליה, באמת

קראתי והדם עלה לי לראש!!!!-פיזית! זה מאד מעליב!!!! אבל תגיד לי מיקי, אולי זה כי הבעיות שיש לכם בזוגיות כבר צריכות פיתרון מעבר ל"שיר במתנה"? ואולי לכן זה כאלו מגוכח העיניה שאתה חושב שאתה יכול למחוק דברים כ"כ משמעותיים בעיניה ע"י שיר?!- משהו כמו צחוק עצוב?
כי האמת שאם בעלי פתאום יביא לי היום מכתב אהבה (מה שאין מצב שיקרה חחח), אני גם יחשוב לעצמי: מה נראה לך?- שאם כתבת לי מכתב אז פתאום אני מסוגלת לאהוב אותך כאילו כלום?! אתה מבין? אני כמובן סתם העלתי השארה, יכול להיות שזה בכלל אחד הילדים שהעיף ת'דף בלי שהיא תשים לב, והצחוק שלה היה בכלל כתוצאה ממבוכה כלשהי, אולי כדאי לך לשאול אותה ברוגע, אם היא התכוונה לזרוק את המכתב, ואם זה היא חושבת שזה שינה לה משהו...אתה יודע, יכול להיות שאם תשאל אותה אז היא תתעורר לשאול גם את עצמה את השאלות הנכונות.... מקווה שעזרתי במשהו, את יודע, אני כמו שהחליטו עלי גם בפורום, בעלת דמיון פורה, כך שיכול להיות שאין לום בין ההגיגים שהעליתי לבין המציאות....

מיקי*

New member
דווקא יש הרבה וזה קרוב יותר לראשון מלשני

העניין הוא שיש בעיות ואנו עוברים תקופה קשה, אבל חשבתי שעדיין היא תדע להעריך את המחווה. ברור שאני לא חושב שזה מוחק הכל, אבל זה מראה את המחשבות והכוונות שלי. אני מתאר לעצמי שזה גם די מראה את שלה...

תראה, אם לא אכפת לך אני אענה לך בתור אשה

אני לא יודעת כמובן מה הספור הספציפי שלכם, אבל מהנסיון שאני עוברת כרגע, אני יכולה רק להגיד לך שלאשה מאד מאד קשה להיות אופטימית כשיש בעיות. אני למשל מודעת לכך שהיו לנו זמנים מאד טובים יחד ואני גם מודעת לכל המעלות שיש בבן זוגי, שחלקן ממש נדירות ונחשבות בעיני, אבל למרות זאת, ההרגשה שלי היא של יאוש טוטלי- אני פשוט לא מסוגלת לשים את הבעיות שלנו בצד, כשזה מגיע לפסים אישיים. אני לא מסוגלת לתת לו מעצמי כלום למרות שאני יודעת שהמצב בעצם לא עד כדי כך סופני. לנשים לדעתי מאד קשה להרגיש כמה דברים ביחד- אנחנו קיצוניות בקשר לכל דבר ופה במיוחד אני מרגישה כמה שאני קיצונית לעומת בעלי. אז לכן לדעתי הדבר הכי נכון בשבילכם זה פשוט ללכת ליעוץ זוגי- לא לדחות את זה כי הדחיה רק תעמיק ת'קרע. ואם אתה תיזום את זה , היא , בטוחתני, תעריך את זה הרבה יותר מאשר את השיר שכתבת. לי למשל בפשטות אין את האנרגיה ליזום יעוץ וללכת- יותר קל לי לשקוע ברחמים עצמיים ולכעוס על כל מה שזז, אבל אם בעלי יקבע לנו תור אני אהיה כ"כ מרוצה!!!! תראה, אתם הייתם מאושרים מאד בהתחלה, נכון? אשתך נראתה לי אחלה אישה ואתה בעיני אישיות רומנטית ואכפתית ומלאה תוכן, ואתה אהבת אותה, לפחות כך זה היה נשמע לפי הפרטים שקצת סיפרת, אז אתה חייב לנסות לתקן את זה ולא לחכות שהיא תעשה את הצעד הראשון. כי אם היא לא עשתה את זה עד עכשו היא כנראה לא הטיפוס היוזם. סליחה שאני נשמעת כמו איזה יועצת עם דיפלומה.... תתייחס לזה יותר כמו קבוצת תמיכה....
האמת היא שלאור זה שחלק פה יודעים מי אתה (-מכירים אותך) זה מאד מאד מפתיעה אותי החשיפה הזאת שלך- אני בתור אשתך, רק על זה לבד הייתי רוצה לקרוע לך ת'צורה!!! חשבת על הנקודה הזאת? אני לפחות אנונימית!!!!

מיקי*

New member
ברור שבתור אשה, עצות של גבר אני מכיר ../images/Emo13.gif

את צודקת וזה מאד עוזר. תודה.

ניכרים דברי אמת...

אבל מה קורה כשהבעל הוא לא הטיפוס היוזמתי????...... כשהבעל אחוז ייאוש? לכן כשאני מדברת עם מכרים ומכרות בקשיים ושואלים אותי "למה תמיד אני צריך להיות זה/זו שיוזם/ת" וכדו'? אני אומרת, ואני באמת חושבת ככה, שזה אחריות של שני הצדדים. לשניהם הייתי אומרת אותו דבר. אתה אף פעם לא יודע האם בן/בת הזוג שלך מתוסכל כמו/יותר/פחות ממך ופורק ומתייעץ על זה במקום אחר.... וגם הוא שואל את עצמו את השאלה הזו.... והמישהו הראשון שיעשה את הצעד{ים} ייצא מזה רק יותר חזק ואחראי- לא היותר פרייאר... ולגבי הסיפא של דברייך- אם רמזת אליי או לשאר חברי פורום דתיים, אנחנו אולי מכירים טיפונת את ר' מיקי- אבל בטח לא את אשתו.... {למה לקרוע לו את הצורה בוחלי? לא חבל?....
}

תראה, אם לא אכפת לך אני אענה לך בתור אשה

אני לא יודעת כמובן מה הספור הספציפי שלכם, אבל מהנסיון שאני עוברת כרגע, אני יכולה רק להגיד לך שלאשה מאד מאד קשה להיות אופטימית כשיש בעיות. אני למשל מודעת לכך שהיו לנו זמנים מאד טובים יחד ואני גם מודעת לכל המעלות שיש בבן זוגי, שחלקן ממש נדירות ונחשבות בעיני, אבל למרות זאת, ההרגשה שלי היא של יאוש טוטלי- אני פשוט לא מסוגלת לשים את הבעיות שלנו בצד, כשזה מגיע לפסים אישיים. אני לא מסוגלת לתת לו מעצמי כלום למרות שאני יודעת שהמצב בעצם לא עד כדי כך סופני. לנשים לדעתי מאד קשה להרגיש כמה דברים ביחד- אנחנו קיצוניות בקשר לכל דבר ופה במיוחד אני מרגישה כמה שאני קיצונית לעומת בעלי. אז לכן לדעתי הדבר הכי נכון בשבילכם זה פשוט ללכת ליעוץ זוגי- לא לדחות את זה כי הדחיה רק תעמיק ת'קרע. ואם אתה תיזום את זה , היא , בטוחתני, תעריך את זה הרבה יותר מאשר את השיר שכתבת. לי למשל בפשטות אין את האנרגיה ליזום יעוץ וללכת- יותר קל לי לשקוע ברחמים עצמיים ולכעוס על כל מה שזז, אבל אם בעלי יקבע לנו תור אני אהיה כ"כ מרוצה!!!! תראה, אתם הייתם מאושרים מאד בהתחלה, נכון? אשתך נראתה לי אחלה אישה ואתה בעיני אישיות רומנטית ואכפתית ומלאה תוכן, ואתה אהבת אותה, לפחות כך זה היה נשמע לפי הפרטים שקצת סיפרת, אז אתה חייב לנסות לתקן את זה ולא לחכות שהיא תעשה את הצעד הראשון. כי אם היא לא עשתה את זה עד עכשו היא כנראה לא הטיפוס היוזם. סליחה שאני נשמעת כמו איזה יועצת עם דיפלומה.... תתייחס לזה יותר כמו קבוצת תמיכה....
האמת היא שלאור זה שחלק פה יודעים מי אתה (-מכירים אותך) זה מאד מאד מפתיעה אותי החשיפה הזאת שלך- אני בתור אשתך, רק על זה לבד הייתי רוצה לקרוע לך ת'צורה!!! חשבת על הנקודה הזאת? אני לפחות אנונימית!!!!

candy77091

New member
למה לא שאלת או דיבת איתה על זה?

הערוץ התקשורתי כשיש בעיות הוא הכי חשוב והכי יעיל. המון סבלנות והקשבה,רק ככה פותרים בעיות או ע"י איש מקצוע.

מיקי*

New member
כי אני יודע מאיפה זה בא

וכרגע דיבורים בינינו לא יעזרו לפתור את זה. צריך יותר מזה. אבל בעז"ה נתגבר.

אין לי מושג מאיפה מגייסים כאלו כוחות.....

אבל אני בטוחה שדרושים כוחות אינסופיים כדי למחול על פגיעה כזו ולהמשיך לרצות לתקן ולרומם ולהחיות את הקשר. אתה מדהים ביכולת ההכלה שלך. אני מאמינה שעם יכולות כאלו ומוטיבציה כזו- השמיים הם הגבול! ואם צריך- המון חיזוקים

למעלה