עוד שאלה שאלתית

מיקי*

New member
הלוואי ובאמת הייתי מדהים בלהכיל ../images/Emo10.gif

אני דווקא ממש אבל ממש לא. אני טיפוס שנפגע בקלות ומסתגר ובעל "פתיל קצר" (אבל לשני הכיוונים, אני לא מסוגל לכעוס על מישהו לאורך זמן ואני תמיד זה שיפייס בסוף). הפעם פשוט לא באתי עם ציפיות שהיא תגיב בצורה יפה, אז לא התאכזבתי יותר מדי. זה אמנם פגע בצורה שלא תיתואר, אבל עדיין היות וציפיתי לתגובה שכזו יכולתי לא להגיב. הלוואי ובאמת נראה את האור בסוף המנהרה שבה אנו מצויים כעת. צריך הרבה סייעתא דשמיא, תפלה, והתעוררותא דלתתא עם סיוע מלתתא.

"התעוררותא דלתתא עם סיוע מלתתא"?!

איפה נכנס הדלעילא? ולעצם הענין, אני עדין חושבת שאם אחרי פגיעה כזו אתה עדין מחפש איך לשפר זה אומר המון על המוכנות לקבל ולהכיל.... מסתגר? זה משהו שאפשר לעבוד עליו, לא? אם לא באופן טבעי אז למצוא דרכים עקיפות לשתף. למשל מישהו יקר פעם העלה בפניי את הרעיון ההזוי שלו- שאם בני זוג בקשיים, שיתכתבו בצ'ט או בפורומים משני מחשבים וחדרים שונים בבית..... אז זה היה נשמע לי הזוי ברמות שקשה לתאר, היום זה נראה לי טכניקה מצויינת לדור שלנו

שיר מד-הים../images/Emo23.gif

אין לי מושג ירוק מי שר אותו... ואני אפילו לא זוכרת את תחילתו או את המשכו! רק את המילים שרשמת....

גריג

New member
וואלה !

באמת לא המשכתי לכתוב ואני יודע על עוד . . .כניראה כשיש את האפיק של מישפחה אנחנו מנתבים את הכהחות לשם

בסג

New member
ובכן

בנעורי כתבתי כעשרים שירים למגירה.
רובם היו בפורמט ובנושא של "הכמיהה לשלמות" ו"הדוד והרעיה" (ראו למטה...) אבל הם לא מתאימים לפרסום, לטעמי (חוץ משני הנ"ל). בינתיים הם אצלי מוקלדים ומודפסים בפורמט של ספר, ורק חברים קרובים ואשתי ראו אותם. יש גם חריגים שעוסקים בנושאים אחרים - כמו "שמך הקדוש איך אקדש" (למטה...) - רובם ילדותיים מדי... בתור עורך עלון הסניף למשך תקופות ארוכות (רובן יחד עם יוסף שמח מפורום דתיים), הייתי יוצר כל מיני יצירות (עלילונים (=קומיקסים), קטעים, סיפורים, דברי תורה וכו'). יצאו שם גם דברים יפים באמת לפעמים.
בישיבה הגבוהה כתבתי קצת שירים וסיפורים וקטעים משעשעים
. אבל קצת מדי. היפה שבהם - חלום מציאות ותקווה, שעד היום אני מחבב אותו חיבה יתירה
למרות שעם ההתבגרות שלי בשנים האחרונות הוא נראה לי מעט ילדותי
פרסומים היו לי רק על לוח המודעות של הישיבה, ובאינטרנט, כמובן
<למטה> http://www.tzura.co.il/tshsd/yozer.asp?id=2494 (התחלתי ליצור בשם "שהם", שנים רבות לפני שהשם הוחלף בפועל ל"שהם")

למעלה