על טבעי 2-פרק 8

רעותוש02

New member
סוף סוף מישהי שאוהבת את ג'ארד יותר![חחחחחח]

תודה על התמונות!!! ואני אכתוב אחרי שאני אראה את הפרק או מחר....

redsnowhite

New member
לא אמרתי שאני אוהבת אותו יותר../images/Emo3.gif

דווקא את ג'נסן יותר למרות שלא בממש הרבה יותר מג'ארד

עוד פרטים על הפרק..

שחקנים אורחים La Monde Byrd בתפקיד רוברט ג'ונסון Yvonne Myers בתפקיד השדה של ג'ונסון Jeannette Sousa בתפקיד השדה של דין John Lafayette בתפקיד ג'ורג דארו Vincent Gale בתפקיד אוון הדסון Leah Cairns בתפקיד ג'ולי הדסון מוזיקה Crossroad Blues by Robert Johnson Hair of the Dog by Nazareth Key to the Highway by Big Bill Broonzy Downhearted Blues by Son House Hell Hound on my Trail by Robert Johnson ציטוטים
Sam: We're not going to hurt you, alright. We're here to help you. Dean: We know all about the genius deal you made.
Sam: Architect Shawn Boyden plummeted to his death from the roof of his home, a condominium he designed. Dean: Hmm, build a high-rise and then jump off the top of it. That's classy.
Dean: What do they got on you? Sam: I'm sure they haven't posted it yet. Dean: What no accessory? Nothing? Sam: Shut up. Dean: (laughs) You're jealous. Sam: No, I'm not!
Dean: C’mon, we’re not demons! איזכורים
Dean: His house probably isn't up next on MTV Cribs, is it? MTV Cribs היא סדרת ריאלטי בערוץ MTV שבה מראים בתים של סלבריטאים למיניהם.
Dean: Maybe his place is full of babes in Princess Leia bikinis. איזכור לתלבושת שהנסיכה ליה לבשה אחרי שנלכדה ע"י ג'אבה ההאט ב- Star Wars, Episode VI: Return of the Jedi
Dean: Dude, I am like Dillinger or something. איזכור לג'ון דילינג'ר הגאנגסטר הנודע לשמצה.
Dean: Nobody put a gun to their head and forced ‘em to play Let’s Make a Deal. הסדרה "בואו נעשה עיסקה" שודרה בשנת 63 ובה המתחרים שיחקו מספר משחקים על מנת לזכות בכסף, מכוניות, חופשות ועוד.
Sam: So it's just like the Robert Johnson legend, right? I mean, "selling your soul at the crossroads" kinda deal? איזכור לזמר הבלוז האגדי רוברט ג'ונסון (1911-1938) שלכאורה מכר את נשמתו לשטן על מנת להיות זמר הבלוז הטוב ביותר (בדיוק כמו שסופר בפרק..)

LeAnnDylan

Well-known member
ליה ../images/Emo99.gif

למרות שהיארק 10 שניות
תודה על התמונות אגב
ג'ארד הוא כזה סקס

LeAnnDylan

Well-known member
אוי אתן שתים שונות ../images/Emo122.gif

התודה הייתה לredsnowhite למרות שתודה גם לך על המידע

darklighter

New member
תודה לredsnowhite ומאוהבת בסטייל../images/Emo190.gif

על ההשקעה
וזה בסדר שאת פותחת שרשור כי אף אחד אחר לא פתח

redsnowhite

New member
../images/Emo24.gifאספתי עוד ושכחתי לשים../images/Emo6.gif

יש עוד אחת שממש מצחיקה אותי
אפילו שמתי אותה בצד במסנג'ר חחחחח

liora257

New member
חחח

אני זוכרת את הפרק הזה יאללה שיום שישי כבר יגיע!!!!

רעותוש02

New member
תאמת קפצתי כול שניה...ו

חלמתי חולם מפחיד רצח!!!![בעקבות הפרק] אבל האמת טיפ טיפה התאזבתי והעניין שאין לי מושג למה...

redsnowhite

New member
רציתי להגיב על הפרק ושכחתי../images/Emo3.gif אז הנה..

בהתחלה ששמעתי כלבים בפרק ידעתי שאני הולכת לפחד ברמות מטורפות בגלל הפוביה הנוראית שיש לי מכלבים
ובאמת לא טעיתי.. אכן פחדתי.. הייתי גם במתח ממש
זה היה מלחיץ
הפרק לטעמי היה עשוי טוב
מה שלא הבנתי, הגופרית הזו או מה שזה לא יהיה שסאם שם מסביב לאוון האדסון, זה לא אמור להגן עליו מהשדים
אם ככה איך השד הצליח לפתוח את העיגול
כל הפרק פחדתי שדין אכן יעשה את העסקה איתה
אהבתי שהוא שם לה 2 מלכודות חחח
איזה כיף לה.. הנשיקה
חחחחח גם לא הבנתי בהתחלה את הכעס של דין על אוון שהוא החליט להציל את חיי אשתו ולתת בתמורה את שלו, ואז שהוא דיבר עם סאם על אבא שלו הבנתי.. בהתחלה לא קישרתי בין השניים
אני ממש מסכימה עם דין פה התקציר של הפרקים הבאים
i can't wait
עשו את זה ממש מותח חחח אני מתארת לעצמי שכל זה זה לא יהיה בפרק אחד בשבוע הבא אז יש לי המתנה של כמה
אם אני לא אשבר ואראה ת'פרקים במחשב
חחחחח

רעותוש02

New member
גם אני לא קישרתי אבל..

פתאום אני קולטת!היי דין אתה כועס כי אבא שלך מת![חיחיחיחי]

למעלה