קח-תן משהו לקרוא

• פותח הנושא RoieL
  • פורסם בתאריך

RoieL

New member
יש למישהו את הראשון/ סדרת..

המדריך לטרמפיסט בגלקסיה?

pertal

New member
שווה לנסות-שאלה קצרה על ספרים משומש

משומשים, בנושאי המחשבים. האם מישהו מכיר אולי חנות (באזור תל אביב למרות שאני בספק אם יש כזו חנות בארץ) שמוכרת ספרים משומשים בנושאי מחשבים? (תכנות וכו) בשפה האנגלית אולי??? יש סיכוי למצוא חנות כזאת??

ofekkehila

New member
כנס

שם: teach yourself c++ in 21 days הוצאה: sams מהדורה: שלישית שפה: אנגלית מחיר: 130 ₪ שם: פריהנד 9- המדריך העברי המלא מחבר: ערן בורוכוב שפה: עברית מחיר: 100 ₪ שם: html 4- הסדרה הידידותית הוצאה: הוד עמי ספרים מהדורה: שלישית שפה: עברית מחיר: 50₪ שם: html מאלף עד תו הוצאה: פוקוס מחשבים מהדורה: ראשונה בעברית שפה: עברית מחיר: 50₪ שם: flash 5 הוצאה: הוד עמי שפה: עברית מחיר: 100 ₪ מעוניין גם בהחלפה עם דיסקים ותקליטים. ליצירת קשר: פלאפון 0508231810 אייסקיו 170171196 או במסרים.

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

או, במלים אחרות: ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (73). הצעות/בקשות של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בשרשור הזה. שבוע טוב!

daniel si

New member
מחפש : המסעדה שבקצה היקום

אם למישהו יש במחיר סביר 054-3032346 (גם הודעה פרטית או מייל יספיקו בהחלט)

CAT4

New member
מחפש ספרים של

אסימוב או הינליין אבל כאלו שאי אפשר להסיג בחניות יום טוב

fots

New member
יש לי ספרים של היינלין ואסימוב

אתה מוזמן להגיע ולראות

CAT4

New member
אם יש לכם מה שאני מבקש

לא יזיק לרשום את השמות של הספריים שיש לכם אולי אפילו יכול לעזור יום טוב

fots

New member
לא יזיק שתכתוב מה אתה מחפש...

בבקשה רשימה והנכונה לרגע זה ספרי אסימוב המסע הפנטסטי 2 לקראת המוסד המוסד והארץ רובוטים של שחר מבחר סיפורי המדע-בדיוני האדם הפוזיטרוני רובוטים ואימפריה ילד האתמול נמסיס המוסד השמימי המוסד האחר מוסד וקיסרות פאתי המוסד ספרי לאקי סטאר אני רובוט שקיעה אופוס כוכב השביט האלי כדרך בני המאדים מערות הפלדה השמש העירומה גדול ורחב הוא העולם ספרי רוברט היינלין בני מתושלח לוחמי החלל מנהרה בשחקים אל המאה ה-21 הגבעות הירוקות של הארץ צוערי החלל השליטים אתה מוזמן להגיע

זמי

New member
רשימת ספרי אסימוב ברשותי

רובוטים שלך שחר בארץ הרובוטים אנוכי הרובוט השמש העירומה מחר כפול תשע אין איש פה, פרט... מערות הפלדה מדע דימיוני :הטוב שבטוב מספר 1 המוסד האחר המוסד השמימי מוסד וקיסרות שקיעה [email protected] כולם במצב מעולה

CAT4

New member
מה לגבי אין איש פה פרט,

כמה על מה הוא כמה עמודים הוא באזיה מצב ובאזה סכום

זמי

New member
לא יודע מחירים אבל

הבנתי שאוסף כזה שווה יותר כאוסף,אם אני לא טועה. את זה אני בודק בינתיים. תודה.

זמי

New member
מחירים לספרי אסימוב

המחירים נלקחו מסקר מחירי ספרי אסימוב אתר findabook.co.il רובוטים של שחר- 50 בארץ הרובוטים- 60 אנוכי הרובוט - 90 השמש העירומה - 90 מחר כפול תשע =- 95 אין איש פה, פרט...- 70 מערות הפלדה - 70 מדע דימיוני :הטוב שבטוב מספר 1 - 50 המוסד האחר - 50 המוסד השמימי - 50 מוסד וקיסרות- 50 שקיעה - 85 [email protected] כולם במצב מעולה אני גר בחיפה אולם ניתן לסדר משהו בתל אביב, מי שמבקש לקנות הכל, אפשר לדבר...אני מעדיף למכור את כולם בבת אחת. תודה.

למעלה