קח-תן משהו לקרוא

• פותח הנושא RoieL
  • פורסם בתאריך

זמי

New member
מחירים לספרי אסימוב

המחירים נלקחו מסקר מחירי ספרי אסימוב אתר findabook.co.il רובוטים של שחר- 50 בארץ הרובוטים- 60 אנוכי הרובוט - 90 השמש העירומה - 90 מחר כפול תשע =- 95 אין איש פה, פרט...- 70 מערות הפלדה - 70 מדע דימיוני :הטוב שבטוב מספר 1 - 50 המוסד האחר - 50 המוסד השמימי - 50 מוסד וקיסרות- 50 שקיעה - 85 [email protected] כולם במצב מעולה אני גר בחיפה אולם ניתן לסדר משהו בתל אביב, מי שמבקש לקנות הכל, אפשר לדבר...אני מעדיף למכור את כולם בבת אחת. תודה.

yaelsh5

New member
מחפשת דחוף-הסוד של שמבהאלה../images/Emo171.gif|עזרה

מאת ג'יימס ראדפילד-ההוצאה הפסיק להדפיס אותו לפני חודשים והוא אזל.. יש למישהוא עותק מיותר?

einav2h

New member
מחפשת לקנות ספר של דסמונד מוריס

שנקרא "עוד על חתולים ואנשים" (דגש על "עוד", זה ספר המשך ל"על חתולים ואנשים")

מכירה גדולה של ספרים ב-5, 10ש"ח

סופ"ש של ספרים!!!! בשישי שבת הקרוב מכירה גדולה של ספרים בכל הנושאים לקראת שבוע הספר. ספרים רבים ב-5 וב-10 ש"ח וכן הנחות גדולות על שאר החנות. הזדמנות חד פעמית!! שישי 10:00-18:00 שבת 12:00-20:00 עץ הדעת- ספרים, קפה ותרבות בן יהודה 42 (פינת בוגרשוב), ת"א 03-6204427 [email protected]

אני מודע לביזאריות ולזעזוע. ../images/Emo4.gif

אני מעוניין לדעת אם קיים תרגום לעברית של Mein Kampf, אני לא עושה זאת מתוך נאו נאציזם טיפשי אלא מתוך רצון לדעת עוד לקראת נסיעה שלי לברלין במסגרת חילופי תלמידים. מצאתי כבר את הספר אונליין באנגלית, אבל אני מאוד מעדיף לעשות את מלאכת הקריאה בשפת אם (מאחר והאנגלית בכל מקרה אינה שפת המקור של הספר) ועם עותק "קשה". ושוב, אני באמת מתנצל אם מישהו מרגיש רע עם העובדה שאני מחפש את הספר הזה, אני מדגיש שאני נגד ילדים קטנים שמשתמשים בביטויים שהם לא מבינים והומור שחור טיפשי...אני פשוט מרגיש שאני צריך לדעת איפה השורש של כל הסיפור.

yuvalgul

New member
כן קיים תרגום ונקרא פרקים מתוך מאבק

מאבקי כלומר שכמה פרקים מהספר המשעמם הזה לא הודפסו ואםמחפש אתה אותו פנה אלי

דנטל

New member
אני דווקא לא מודעת לביזאריות

היו לי שני עותקים (היו שייכים למישהו שנפטר) וממש רבו עליהם כשהצעתי אותם למכירה לפני כמה שנים, כך שזה כנראה לא כזה מזעזע כמו שנדמה.

sacrament

New member
יש אתר שמציע בחינם

אבל באנגלית http://www.hitler.org/writings/Mein_Kampf/

האירי

New member
150 ספרי פנטסיה משומשים באנגלית

וכ 30 בעברית נכנסו השבוע ל"גריפון" רוטשילד 35 ראשלצ{בפסאז}

true light

New member
יש איזה ספר של ד"ר סוס,

אני לא בטוחה בקשר לכותרת, משהו כמו "אתה לא יודע כמה מזל יש לך". למישהו יש אותו?

מנשה99

New member
מחפש: ספר החתומים/ שלמה קצב וכן

אם יש למישהו את מספר הטלפון של ההוצאה או המחבר.

לימור1977

New member
למכירה...

ספרי הרומן הרומנטי למינהם. הספרים במצב מעולה. כל ספר ב 30 ש"ח. אני גרה בבאר שבע. פרטים נוספים במסר אישי.

Mighty Morphin

New member
מחפש את הספר

"הרפתקאות אליס בארץ הפלאות - הספר המוער" ספר בכריכה בצבע ורוד, בהוצאת הקיבוץ המאוחד (הספריה החדשה) וגם את ספר ההמשך באותה הסדרה "מבעד למראה - ומה אליס מצאה שם"

למעלה