או, במלים אחרות: ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (75). הצעות/בקשות של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בשרשור הזה. שבוע (הספר) טוב!
אני עדיין מחפש חוברות ראשונות של "מסע אחר". החוברות הן מס' 1,3,6 וחוברת על הודו. חבר'ה תתעוררו כבר עבר הרבה זמן מהפעם האחרונה שפרסמתי את ההודעה ולא קיבלתי אי-מייל מכם. מה קורה? מחכה לתגובותיכם. בתודה אלישע.
1. שיחות עם אלוהים, דו שיח לא שכיח / ניל דונאלד וולש 2. אתה הנך המרפא, שיטת סילבה לריפוי עצמי 3. אמא ומשמעות החיים / ארווין יאלום שלושת הספרים חדשים (לא קראתי אותם). אשמח למכור כל אחד מהם ב-40 ש"ח או להחליף אותם בספרי מודעות עצמית אחרים.
שהראשון בהם היה הספר המדובר ( שהפך אחר כך לקלאסיקה בעקבות סרג'ו קוסטנצה ידידנו ) . לדעתי החנות של איתמר בצרופה ( נדמה לי שיש לו סניף בגבעתיים ) אויל יעזרו במקרה שלך .
הסניף בגבעתיים נסגר, אבל אפשר לפנות לאיתמר גם דרך האתר שלו (אני השגתי ככה את הספר של הגשש החיוור ועוד רבים וטובים).חוצמזה, אפשר לנסות גם בכיכר דיזינגוף (אני חושבת שזה בימי שישי ושלישי) יש שם כמה וכמה אנשים שמוכרים ספרים משומשים ומבטיחים להשיג כל מיני דברים שאנשים רוצים. שווה לנסות, גם שם מצאתי כמה מציאות חביבות.כמובן יש המון חנויות של ספרים משומשים שיש ללכת אליהן ולנבור במדפים.בהצלחה
אני רוצה לברר שם של סופר, כל מה שיש לי זה רק שמות של ספרים שהוא כתב והם: געגועי לקיסנג'ר וצינורות. זה מה שאני יודעת עליו, ומי שיש לו מושג מי הסופר אני אשמח לדעת, חוצמזה למי שיש ספרים של אותו סופר אני אשמח לקנות..=]