קח-תן משהו לקרוא

y0001

New member
אני מחפש ספרים בחשמל

1 דפני רשתות ומתקני חשמל הוצאת אורט 2 אוסטר זילברברג מתקני חשמל הוצאת אורט האם יש למישהו את הספרים תודה

חופר 11

New member
מחפש ספרים

הי.. מחפש ספרים של אונסיטה בפתוחה בתחום של מחשבים אבל אל מתמטיקה רק ספרי מחשב בבקשה. רצוי אזור הקריות

פּלפּל

New member
../images/Emo63.gifקח-תן משהו לקרוא../images/Emo63.gif

או, במלים אחרות: ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (75). הצעות/בקשות של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בשרשור הזה. שבוע (הספר) טוב!

lilush15

New member
מחפשת...

אני מחפשת את הספר 'שלושת המוסקטרים' אבל לא את הגרסא לילדים..

חוברות מסע אחר

אני עדיין מחפש חוברות ראשונות של "מסע אחר". החוברות הן מס' 1,3,6 וחוברת על הודו. חבר'ה תתעוררו כבר עבר הרבה זמן מהפעם האחרונה שפרסמתי את ההודעה ולא קיבלתי אי-מייל מכם. מה קורה? מחכה לתגובותיכם. בתודה אלישע.

אשמח להחליף/למכור את הספרים

1. שיחות עם אלוהים, דו שיח לא שכיח / ניל דונאלד וולש 2. אתה הנך המרפא, שיטת סילבה לריפוי עצמי 3. אמא ומשמעות החיים / ארווין יאלום שלושת הספרים חדשים (לא קראתי אותם). אשמח למכור כל אחד מהם ב-40 ש"ח או להחליף אותם בספרי מודעות עצמית אחרים.

shido8

New member
לכל שאלה תשובה מאת יצחק לבנון

שלום לכולם , אני מחפש את הספר "לכל שאלה תשובה " מאת יצחק לבנון יש למשהו מושג איך ואיפה אני יכול למצוא אותו ? תודה מראש עידו

shido8

New member
אני יודע , זה המקור אבל...

מדובר על ספר אמיתי , שהיה קיים באותה תקופה שיצחק לבנון כתב . והייתי מעוניין שיהיה לי אותו

danistar

New member
מדובר על סדרה של ספרים

שהראשון בהם היה הספר המדובר ( שהפך אחר כך לקלאסיקה בעקבות סרג'ו קוסטנצה ידידנו ) . לדעתי החנות של איתמר בצרופה ( נדמה לי שיש לו סניף בגבעתיים ) אויל יעזרו במקרה שלך .

D o r o t h y

New member
עד כמה שידוע לי

הסניף בגבעתיים נסגר, אבל אפשר לפנות לאיתמר גם דרך האתר שלו (אני השגתי ככה את הספר של הגשש החיוור ועוד רבים וטובים).חוצמזה, אפשר לנסות גם בכיכר דיזינגוף (אני חושבת שזה בימי שישי ושלישי) יש שם כמה וכמה אנשים שמוכרים ספרים משומשים ומבטיחים להשיג כל מיני דברים שאנשים רוצים. שווה לנסות, גם שם מצאתי כמה מציאות חביבות.כמובן יש המון חנויות של ספרים משומשים שיש ללכת אליהן ולנבור במדפים.בהצלחה

האירי

New member
יש אצלי בחנות בראשלצ

"גריפון" רוטשילד 35 בפסאז. אתה יכול לשלוח מסר....{לכל שאלה תשובה}

האירי

New member
לעידו ששלח לי מסר

אני לא מצליח לענות לך במסרים. חזור אלי עם הטלפון שלך. על כל פנים הספרים מאד זולים אני פשוט צריך להגיע לחנות הבקר ולראות

שאלה..

אני רוצה לברר שם של סופר, כל מה שיש לי זה רק שמות של ספרים שהוא כתב והם: געגועי לקיסנג'ר וצינורות. זה מה שאני יודעת עליו, ומי שיש לו מושג מי הסופר אני אשמח לדעת, חוצמזה למי שיש ספרים של אותו סופר אני אשמח לקנות..=]

למעלה