קח-תן משהו לקרוא

shellyland

New member
ספריו הנוספים:

"הקייטנה של קנלר" ו"אניהו". כתב גם מחזות, כמו "מבצע אנטבה - המחזמר" ואחרים.

מהמעולים שמסתובבים במקומונתו

בשנים האחרונות. סגנון? נהוג לקרוא לזה "פוסט מודרניסטי" או "ספרות רזה", אבל למעשה מדובר בסיפורים קצרים ומשעשעים, חסרי-פואנטה, כתובים שפה חדה ומינימליסטית (לעיתים קרובות מנקודת מבט ילדותית/אינפנטילית) בעלי מסרים מורכבים שנבנים ברמה הלשונית במקום ברמה הסמלית/עלילתית/תבניתית, כמקובל בז'אנר הסיפור הקצר. קצת כמו המערכונים של החמישייה הקאמרית, שהוא היה אחד מכותביהם. קמו לו הרבה מאוד חקיינים, כי מאוד קל "לשכפל" את הסגנון הזה מבחינה צורנית, אבל רק בודדים הצליחו להתעלות מעל משחקי הניסוח וליצור טקסט בעל איכות ספרותית ומשמעות. מצחיק, אמרתי כבר?

ווואו..

אני בהחלט רואה שהוא טוב ואהוב.. תודה לך.. ישלך ספר מומלץ שכדי לקנות שלו?

לא מצויין גיל בכרטיסישי שלך

אבל אם יש לך חוויות ילדות (או אחרות) משנות השבעים, הייתי ממליצה לך להתחיל מ"געגועי לקיסינג'ר". למי שזוכר את התקופה, שם הספר מדבר בעד עצמו. לצעירים יותר הייתי ממליצה להתחיל מ"הקייטנה של קנלר".

msncoil1

New member
ספרים מדברים באנגלית

שלום. האם יש למישהו מידע היכן ניתן לרכוש סיפרי קריאה באנגלית יחד עם ההקלטה (קלטת, דיסק או קובץ MP3) תודה.

אני גם אשמח לברר שם שם סופר/ת

או שם של הספר - מדובר על ספר ישן, שכתוב שם על מצרים העתיקה, ועל פירמידות, ועל כישוף שנקרא "קה", ושרק יחידים יכולים לעשות את הכישוף הזה. אני לא זוכרת הרבה מעבר לזה. זה ספר שקראתי בילדות.

zenov

New member
Bob Dylan Approximately : A Midrash

Bob Dylan Approximately : A Midrash, A Portrait of the Jewish Poet in Search of God 85 ש"ח כולל משלוח

adir555

New member
יש למישהו ספרים של סטיבן קינג?

אנגלית ועברית... תודה.

adir555

New member
אולי רשמי לי בבקשה איזה יש לך? תודה

אנגלית ועברית.

למכירה..

הי לכולם, כל הספרים במצב חדש, 20 ש"ח לאחד. אלף ימים בונציה - מרלנה דיי בלאסי קצת על הספר: אלף ימים בוונציה, המלא במזונות ובטעמים של איטליה, הינו סיפור של אישה המתאהבת הן בגבר והן בעיר. בספר כלולים מתכונים שכתבה מרלנה אשר עושים את הספר גם תאווה לחיך 100 חורפים – מיכל שלו זהו סיפור של תקופה וגיבורי הרומן עוברים במקביל לתחנות חייהם גם תחנות היסטוריות רבות חשיבות, החל בגילויי אנטישמיות באירופה של תחילת המאה ה – 20, דרך עליית הנאצים ומלחמת העולם השניה, ועד ההגירה לארה"ב והחיים במדינת ישראל למודת המלחמות . סמטת השקדיות בעומריג´אן – דורית רביניאן האוירה החושנית רוויה ריחות כבדים של אופיום, שתן דבש ושקדים. הלשון ציורית מלאה דימויים צבעוניים, סוחפת בקצביה. בשוכבי ובקומי אישה – מירה מגן במרכזו של הסיפור קונפליקט בין התשוקה לאהוב לבין תחושת המחוייבות. מתוך מצוקת החד הורות והעבודה התובענית בבית החולים, המצויה כל הזמן ברקע הדרמה, לומדת הגיבורה שמותר גם לאהוב. גאות החול – לאה עייני נושאו של הסיפור: המיתולוגיה של האלמנות והשכול. אבל החריגה מן הרפרטואר הספרותי המקובל מתגלה בספר זה כבר בעצם השבורה של "טאבו" חברתי – לפנינו רומן המפתח את נושאו בדרך קומית כביכול, קלילה ומשעשעת ומפרק את אוצר הקלישאות. הרון וים הסיפורים – סלמאן רושדי עלילת הרפתקאות על אב ובנוועל החלטתו הנחושה של הבן להציל את אביו ולהחזיר לו את כשרון הסיפורים המיוחד שלו. יפן המסורתית – בן עמי שילוני מספר את סיפורה המופלא של יפן מאז ראשיתה ועד פתיחתה למערב באמצע המאה ה – 19. Plan for profitability – Lee E. Hargrave כיצד לכתוב תוכנית אסטרטגית עיסקית לילך

oren_hershco

New member
מחפש "מכפראש ועד רגלאצבע"

וגם את בן זוגו "משוורצאבק עד צבתנק" של הלבריטר, במקור בהוצאת "תמוז". נא ליצור קשר במסרים. אורן

kkarinn

New member
../images/Emo41.gifספרים חדשים וישנים למכירה../images/Emo41.gif

ספרים חדשים:
אבק כוכבים / ניל גיימן - כחדש 40
גורל אחד - תולדות ההגרלות בעם ישראל / דורון הרצוג - כחדש 70
דג בבטן / אפרת דנון - כחדש 40
הנוסע השמיני 4 / א.ס קריספין וקת'לין או'מלי - כחדש 30
טריוויה ישראל-ספר הטריוויה השלם של המדינה / דנה ויגלר, אליהו זערור - כחדש 25
לליה / מרינה גרוסלרנר - כחדש 30
סימני אהבה - טלה / ג'וליה ודארק פארקר - כחדש 20
עת לברזל - כרך 16 של מחזור כישור הזמן / רוברט ג'ורדן - כחדש 40
שאהבה נפשי / גיל הראבן - כחדש 40
תאונות / יעל הדיה - כחדש 40
dreamcatcher / stephen king - בינוני 25
one door away from heaven / dean koonz - כחדש 25
ספרים ישנים (במצב סביר יחסית לגילם
אבא גוריו / ה. דה בלזק, הוצאת מ.ניומן, 1951 - 25.
אשת נכסים / ברברה טיילור ברדפורד, הוצאת זמורה ביתן, 1985 - 30.
בן תערובת / יוהאן פאבריציוס, הוצאת עמיחי, 1959 - 25.
האסופית / ל.מ. מונטגומרי, הוצאת מ.ניומן (ספר מנוקד, לילדים) - 25.
כוכבים מציצים מרום / א.י. קרונין, הוצאת מהדורת הספר הטוב, 1960 - 30.
נשים קטנות - כרך א' / לואיזה מיי אלקוט - 25.
מבצע קיסריה / עמוס אריכא, הוצאת א. לוין אפשטיין, 1967 - 25.
צעדים / יז'י קושינסקי, הוצאת תמוז, 1980 - 20.
לכל המעוניין, נא לפנות במסר

M a M u S h A

New member
יש לי משהו...

שפת פאסקל-2 כרכים, מהדורה ישנה. אם אתה מעוניין אז במסרים

למעלה