קח-תן משהו לקרוא

digression

New member
מחפשת את "הסודות האבודים של אטלטיס"

של ג'ון פניאל, הוצאת אהבה

blue skies

New member
למכירה/החלפה

אנקת גבהים - חדש לגמרי לא נקרא אפילו 25 ציפורים מתות בסתר - כמעט חדש לגמרי נקרא פעם אחת - 25 כמובן שאם יהיה ספר אחר שימצא חן בעיני לא אכפת לי להחליף הספרים העיקריים שאני מחפשת: * ידעתי למה הציפור הכלואה שרה של מאיה אנגלו (מחפשת נואשות!) * דוויד קופרפילד מתורגם למבוגרים * איש הקוביה של לוק רינהארט * חמש ילדות יפות של גפרי יוגנידב בהוצאת מודן נתן ליצור איתי קשר במסרים (רואה אותם רק בסופי שבוע) או באימייל [email protected] (במהלך השבוע)

roni64

New member
ראיתי שלושה

את איש הקוביה ראיתי לאחרונה בחנויות צומת ספרים בשפיים ובקניון שבעת הכוכבים בהרצליה. את ספרה של מאיה אנג'לו ראיתי בכמה חנויות צומת וסטימצקי. את חמש ילדות יפות ראיתי בצומת ספרים בירקונים. נראה לי שבשתיים-שלוש שיחות טלפון לחנויות האלה תשיגי את הספרים שאת מבקשת בקלות. בהצלחה.

binky

New member
מספר החיה 666

הבנתי שאין אפשרות למצוא את הספר. אחרי חיטוט ברשת מתברר שזה כנראה נכון. למישהו יש מושג איך אפשר להשיג אותו?

חופר 11

New member
מישהו מכיר את הספר קשר התוכנה

שלום מישהו מכיר את הספר קשר התוכנה.. אך הספר הזה..

Mנטה

New member
ברבאבא

מחפשת כל ספר של ברבאבא שיש לכם
או שאתם יודעים על קיומו. רצוי כמה שיותר מהסדרה ובמצב כמה שיותר טוב
(כל היודע דבר על מקום הימצאו...וכו')

Nakatoma

New member
שלום, מחפשת לקנות את הספרים הבאים:

1. שם הכותר: רייבנלופט - קרנבל הפחד שם המחבר: ג'. רוברט קינג 2. שם הכותר: אביר השושנה השחורה שם המחבר: ג'יימס לאודר 3. שם הכותר: כישוף אדום ההרפרים ג שם המחבר: ג'ין רייב 4. שם הכותר: מכשפי האופל חלק ב' (טרילוגיית מונשי - ממלכות נשכחות) שם המחבר: דאגלס ניילס 5. שם הכותר: באר האופל חלק ג' (טרילוגיית מונשי - ממלכות נשכחות) שם המחבר: דאגלס ניילס 6. רומח הדרקון שישיית המפגשים (6 ספרים) תודה.

the cookie girl

New member
מחפשת את אבק כוכבים של ניל גיימן

הוצאת אופוס. פשוט יש המלצות חמות מצד אחד אבל לא התרשמתי מהאחורה ומקצת קריאה בדוכן בשבוע הספר. אז.. לקנייה בזול או החלפה עם משהו שיש לי :).

sacrament

New member
ספר מדהים! מקסים! מטמטם!

אבל חרא תירגום בעברית. וזה לא רק אני אמרתי. אם את באמת רוצה להנות ממנו בלי להיתקל בכל מיני שטויות של המתרגם (שפשוט הרס, בלי להעליב) אז תקני באנגלית. אבל העברי גם בסדר, בתכל'ס...תלוי אם תירגום גרוע מפריע לך או לא

hadaryair1

New member
ספר

מחפש את הספר של עופרה חזה השירים הספרשנת 87/8 הוצא אני חושב ידיעות אחרונות

למישהוא יש את הספר...

את הספר "מעשה של כלב שבעת לילה מאוחרת" מאיזור הצפון למכירה ? ובכלל אם יש לישהוא המלצות על ספרים מהסגנון של "מי יבכה כשתמות" של רובין שארמה אשמח לקבל אינפורמציה.... רב תודות

sacrament

New member
המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה

אני מניחה שהתכוונת לזה

תודה על התיקון -טעות ../images/Emo140.gif

בשעת לילה ........ תודה על התיקון!!!!
בכל מקרה אם יש למישהוא למכירה .... אשמח מאוד לקבל פרטים (מהצפון)

למעלה