אנקת גבהים - חדש לגמרי לא נקרא אפילו 25 ציפורים מתות בסתר - כמעט חדש לגמרי נקרא פעם אחת - 25 כמובן שאם יהיה ספר אחר שימצא חן בעיני לא אכפת לי להחליף הספרים העיקריים שאני מחפשת: * ידעתי למה הציפור הכלואה שרה של מאיה אנגלו (מחפשת נואשות!) * דוויד קופרפילד מתורגם למבוגרים * איש הקוביה של לוק רינהארט * חמש ילדות יפות של גפרי יוגנידב בהוצאת מודן נתן ליצור איתי קשר במסרים (רואה אותם רק בסופי שבוע) או באימייל [email protected] (במהלך השבוע)
את איש הקוביה ראיתי לאחרונה בחנויות צומת ספרים בשפיים ובקניון שבעת הכוכבים בהרצליה. את ספרה של מאיה אנג'לו ראיתי בכמה חנויות צומת וסטימצקי. את חמש ילדות יפות ראיתי בצומת ספרים בירקונים. נראה לי שבשתיים-שלוש שיחות טלפון לחנויות האלה תשיגי את הספרים שאת מבקשת בקלות. בהצלחה.
1. שם הכותר: רייבנלופט - קרנבל הפחד שם המחבר: ג'. רוברט קינג 2. שם הכותר: אביר השושנה השחורה שם המחבר: ג'יימס לאודר 3. שם הכותר: כישוף אדום ההרפרים ג שם המחבר: ג'ין רייב 4. שם הכותר: מכשפי האופל חלק ב' (טרילוגיית מונשי - ממלכות נשכחות) שם המחבר: דאגלס ניילס 5. שם הכותר: באר האופל חלק ג' (טרילוגיית מונשי - ממלכות נשכחות) שם המחבר: דאגלס ניילס 6. רומח הדרקון שישיית המפגשים (6 ספרים) תודה.
אבל חרא תירגום בעברית. וזה לא רק אני אמרתי. אם את באמת רוצה להנות ממנו בלי להיתקל בכל מיני שטויות של המתרגם (שפשוט הרס, בלי להעליב) אז תקני באנגלית. אבל העברי גם בסדר, בתכל'ס...תלוי אם תירגום גרוע מפריע לך או לא
את הספר "מעשה של כלב שבעת לילה מאוחרת" מאיזור הצפון למכירה ? ובכלל אם יש לישהוא המלצות על ספרים מהסגנון של "מי יבכה כשתמות" של רובין שארמה אשמח לקבל אינפורמציה.... רב תודות