קח-תן משהו לקרוא

shvilam

New member
אנציקלופדיה עברית הכול כולל הכול כח

אנציקלופדיה עברית הכול כולל הכול כחדשה כולל כרח מילואים טלפון 0505581019 ירושלים

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

או, במלים אחרות: ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (80). הצעות/בקשות של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בשרשור הזה. כל טוב!

מחפשת ספר ללימוד עצמי של צרפתית

אם למישהו יש משהו אשמח אם הוא יפנה אלי במסר.

twist1

New member
למכירה

למכירה ערכה ללמוד עצמי ספר+4 קלטות אודיו ב 80 ש"ח להתקשר לפלא: 052-4602919

colddog

New member
מגזינים של מחשבים למכירה

מוכר בזיל הזול מאות גליונות של מגזינים של מחשבים למכירה: זומביט מחשבים וכיף קפטן אינטרנט pc plus עדיפות למי שיקח את כל הארגז. כל המעוניין יכול לפנות בפרטי או בicq 19774928

אינצקלופדיה 2 סוגים חדשים בזול../images/Emo45.gif

בס"ד למכירה אינצקלופדיה תורה נביאים כתובים מלא ושלם. 15 ספרים! כולל אינצקלופדית אביב 11 ספרים לבתי ספר ולכל לימוד. מומלץ מאוד נביאים כתובים כל הסט 700שקל אביב אינצקלופדיה 500 שקל לרצינים בלבד נא לשלוח מסר מחיר גמיש

נופועפה

New member
שלום../images/Emo20.gif

אני מחפשת שני ספרים של לארי ניבן: 1)כוכב ניוטרון 2)הקיסם בעינו של השטן אשמח אם תוכלו להגיד לי איפה אני יכולה למצוא אותם או אם למישהו יש אני אשמח לירנות אותם או להחליף אותם תמורת ספרים אחרים

אבאדוב1

New member
את מתכוונת ל"קיסם בעינו של אלוהים"

כנראה, מאת לארי ניבן וג'רי פורנל הוצאת זמורה ביתן, נסי בחנויות המשומשים או ב "פיינד א בוק" בהצלחה.

נופועפה

New member
תודה אני אנסה להגיע

אתה יודע במקרה מה הדרך הטובה ביותר להגיע לחנות שלך מכפר סבא? (חוץ מלשלוח את סבתא/אח שלי לחנות)

למעלה