קח-תן משהו לקרוא

fots

New member
מתחנת הרכבת השלום לדוגמא:

קו 63 (של חברת דן) מגיע עד מרחק כמה חנויות ממני. מתחנה מרכזית החדשה ניתן לקחת את קו 4 ולרדת ברח' בן יהודה פינת בוגרשוב ואני במרחק דקה וחצי מרח' בן יהודה.

FakePlasticTree

New member
מלקולם ומלחמתו בסריסים...

האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את המחזה? או אם למישהו יש ומעוניין למכור? תודה

ספרי מד"ב ופנטזיה למכירה

1. ההזדמנות האחרונה- טים פאוורס- 40 ש"ח. 2. בית יער- מריון צימר בריידלי- 30 ש"ח. 3. קוסם: שוליה-ריימונד אי. פייסט- 35 ש"ח. 4. ננסי הכנפיים- טרי פראצ'ט- 35 ש"ח. 5. ננסי המכרות- טרי פראצ'ט- 35 ש"ח. 6. אור מופלא- טרי פראצ'ט- 35 ש"ח. 7. איש הקציר-טרי פראצ'ט- 35 ש"ח. 8. אחיות הגורל- טרי פראצ'ט- 35 ש"ח. 9. ראינוע- טרי פראצ'ט- 35 ש"ח. 10. כפת החתול- גואן וינג'- 60 ש"ח. 11. שעת התה הארוכה והאפלה של הנפש- 35 ש"ח. 12. גשר הציפורים- בארי יוגארט-40 ש"ח. 13. אבק כוכבים- ניל גיימן- 35 ש"ח. 14. פרשת ג'יין אייר- ג'ספר פורד-40 ש"ח. 15. מסע להררי מאג'יפור- רוברט סילברברג- 20 ש"ח. 16. בשורות טובות- גיימן ופראצ'ט- 40 ש"ח. 17. פירמידות- טרי פראצ'ט- 35 ש"ח. 18. הנערה ואביר המילה- טרי ברוקס-30 ש"ח. 19. אביר המילה חוזר- טרי ברוקס- 35 ש"ח. 20. סיפור האבן- בארי יוגארט- 40 ש"ח. 21. לעולם לא עולם- ניל גיימן-40 ש"ח. ניתן לפנות במסרים או במייל: [email protected]

yrnkrn

New member
למכירה: ספרי מד"ב ופנטסיה באנגלית

כל הספרים כריכה רכה באנגלית כמו בתמונה. ארבעת ספרי היפריון מצב מצוין 100 ש"ח עשרת ספרי אמבר מצב משומש 100 ש"ח שבעת ספרי נרניה מצב חדש 100 ש"ח המחיר לא כולל משלוח אם נדרש.

nanabanana2

New member
שלום לכולם

אני חייה באוסטרליה ומחפשת חוברות ישנות של "לאשה" ו "את" משהו יודע איפה אפשר למצוא? ובכלל מי מוציא לאור את החוברות האלו? אני מבקשת את עזרתכם מכיוון שקצת קשה לברר מרחוק כל כך תודה מראש

דנטל

New member
"לאשה" של ידיעות ו"את" של מעריב

יש לי לא מעט "לאשה", אבל זה לא עד כדי כך ישן. מדובר בערך בשנה-פלוס האחרונה. אם יש לך מי שיכול לבוא לקחת את זה ממני (תל אביב) ולהעביר לך - בכיף. יכול להיות אפילו שבערמה פה יש גם "את" אחד.

יש לי מלא כאלה!

מסוף שנות ה-70, משנות ה-80 ותחילת שנות ה-90. יש לי גם "עולם האשה" (זוכרת?). שלחי לי פרטים במסר.

newKiticat

New member
יש לי בערך 1,500

גיליונות של "לאשה", "את", "עולם האישה". אם את מעוניינת פני אלי.

zenov

New member
חצילים למכירה

Atlas des plantes médicinales BIANCHINI , FRANCESCO & CORBETTA , FRANCESCO Paris ( printed in Verona , Fernand Nathan , 1976. 244 pages of which 54 are full paged coloured plates 99 ש"ח כולל משלוח

manbula

New member
למכירה ספרו של הרב לאו

למכירה ספרו של הרב לאו - אל תשלח ידך אל הנער מחיר 30 ש"ח איסוף מתל אביב לפרטים נא לשלוח אליי מסר

fots

New member
מכירת ספרים ../images/Emo63.gif

1. מבחר מאמרים על יצירתו של אמיר גלבוע - הוצאת עם עובד משנת 1972 2. שלושה מחזות של ברטולט ברכט - הוצאת עם עובד משנת 1986 3. תמול שלשום של ש"י עגנון - הוצאת שוקן משנת 1959 4. כלב חצות של ש"י עגנון - הוצאת ספרי תרשיש משנת 1960 5. ספר הבדיחה - א. דרויאנוב - הוצאת אחיאסף וקרית ספר משנת 1939 (2 כרכים) 6. מתחת לשטיח הכחול של איל מגד - הוצאת כנרת משנת 1985 7. שעת חסד של יהודה עמיחי - הוצאת שוקן משנת 1982 8. משהו בשביל מישהו של דוד אבידן - הוצאת שוקן משנת 1964 9. שירים ובלדות של איציק מאנגר - הוצאת על המשמר משנת 1969 10. פאוסט של גטה - הוצאת שוקן משנת 1943 11. רעידת אדמה בצ'ילי של היינריך פון קלייסט - הוצאת שוקן משנת 1946 12. מיכאל קולהאס של היינריך פון קלייבט - הוצאת ספרי תרשיש משנת 1953 13. שירי שנות ה-70 (דוד אבידן, יונה וולך, נתן זך, פנחס שדה, יהודה עמיחי ועוד רבים) - הוצאת בר משנת 1985 14. תיאטרון "אהל" סיפור המעשה - הוצאת מפעלי תרבות משנת 1983 15. פונדק האימה של יצחק בשביס זינגר - הוצאת דביר ואדם משנת 1980 16. כמו שאיש אחד חכם אמר פעם... של אהרן שמי ודני קרמן - הוצאת כיוונים משנת 1983 17. היהודי זיס של ליון פויכטונגר - הוצאת זמורה ביתן משנת 1984 18. סיפורים עליזים מימים סוערים של מרדכי אמיתי - הוצאת יבנה משנת 1973

למעלה