קח-תן משהו לקרוא

Mighty Morphin

New member
מחפש את הספרים

1) שלושה בבומל/ג'רום ק. ג'רום 2) האקלברי פין/מרק טווין (הספר המוער, בהוצאת אריה-ניר)

למכירה כל ספר ב-15 ש"ח

ירייה בלב - מייקל גילמור עובר כל גבול - א. סערה היא מקום רגוע בשבילנו - צור שיזף פשע הכתיבה - חיים לפיד סוחרי החלומות - הרולד רובינס העורב האדום - לילי פלמר יהודים סתם - יהושע פרלה כסף קטן - יהודית הנדל אהבת אנת - יורם קניוק יהושע בר-יוסף: בשלוש דרכים אפיקורוס בעל כורחו בדרך חזרה נישואים חורגים - גלילה רון פדר נערות הכפר - עדנה אובריין בקשה מאשה אהובה - שמואל ואקנין מסעדת הגעגועים - אן טיילר הפצוע האנגלי - מייקל אונדאטיה חצי הגבר הו אישה - ג´אנג שיאנליאנג הספרים ממש חדשים ! 052-4230162

חופר 11

New member
ספרים על מחשבים

מחפש ספרים על חלנות 98 בעברית או אנגלית לא חושב לי איזה שפה.. במחיר מציאה רצוי אזור הקריות בבקשה. ליפנות אלי במסרים בבקשה

מומין1

New member
יש לי את הספר השלישי אם אתה מעוניין

אם אתה מעוניין שלח הודעה במסרים

מומין1

New member
../images/Emo41.gifספרים למכירה../images/Emo124.gif

הארי פוטר והאסיר מאזקבאן/ג'יי קיי רולינג - 40 שקל שלושת המוסקטרים/אלכסנדר דיומא - 35 שקל האקלברי פין/מרק טווין - 35 שקל הנזיר שמכר את הפרארי שלו/רובין ס' שארמה - 35 שקל חוכמת המנהיגות/רובין ס' שארמה - 35 שקל האלכימאי/פאולו קואלו - 35 שקל המסע לאיכטלאן/קרלוס קסטנדה - 35 שקל בעל זבוב/ויליאם גולדינג - 35 שקל תרנגול כפרות/אלי עמיר - 35 שקל לא בדרך המלך/עודד בצר - 35 שקל ספינות טרופות/אקירה יושימורה - 35 שקל העוזר/ברנרד מלמוד - 35 שקל קאטרינה/אהרון אפלפלד - 35 שקל החטא ועונשו/פ.מ.דוסטויבסקי - 15 שקל מען לא ידוע/קרסמן טיילור - 15 שקל נוסטרדאמוס – נבואות שנות ה-2000 - 15 שקל זן באמנות הקשת/אויגן הריגל - 35 שקל מה זה בכלל פמיניזם?/טלי רוזין - 40 שקל אישה בזכות עצמה/רבקה נרדי - 40 שקל שירי עפר ורוח/נתן יונתן - 30 שקל ספר הבדיחות הגדול – 15 שקל עוד בדיחות לילדים/דידי מנוסי - 10 שקל שני תלמידי חכמים שהיו בעירנו/ש"י עגנון - 10 שקל סט שלושה ספרי לימוד והדרכה של אופיס 2000 – word, excel, power point הוצאת "הוד עמי" במצב חדש לגמרי! - 85 שקל כל הספרים במצב מצוין!

מחפשת ספרי תווים של:

מתי כספי - אחד לאחד חווה אלברשטיין שניהם ירדו מזמן מהמדפים. אם למישהו יש והוא לא משתמש - אשמח לקנות.

דברי איתי לגבי מתי כספי.

נדמה לי שראיתי אותו על מדף של אחד מידידי שלא יתנגד לתרום לך אותו.

Mighty Morphin

New member
מחפש ספר מסדרת המומינים

לפני הרבה זמן (שנות ה-70) יצא הספר "מי יעודד את רשוש" (הוצאת "הדר"). זה ספר שלא ממש קשור למומינים, אלא ספר ציורים עם סיפור. עכשיו, אני חושב שהיה עוד ספר אחד או שתיים בסדרה (מאותה הוצאה), כלומר ספרים כאלה שלא בדיוק על המומינים עצמם (מאת הסופרת טובה ינסון). אם למישהו יש ספר כזה אשמח לקנות, או לחילופין להחליף תמורת ספר אחר (יש לי בבית הרבה ספרים שווים להחלפה).

nuzuthe1

New member
ספרי קריאה , רומנים

אם יש לך פקס , כתוב לי מספר ואשלח לך רשימת הספרים או אימייל, עדיף פקס

maore

New member
בדיוק השאלתי אותו מהספריה כאן

הופיע שקראתי אותו איזה 3-4 פעמים כשהייתי ילדה, וממש לא זכרתי על מהו, אבל העטיפה היתה מוכרת מאוד. רק התחלתי. לא מי יודע כמה בנתיים. חיפשת בספריות? אם לא המצאת, לפנות למחפשי הספרים: גדעון, איתמר, רובינסון וכד'. ספרים שהם לא נחשבים למבוקשים - לפעמים את מתקשרת ופשוט יש להם אותם במלאי. בהצלחה

תודה ../images/Emo140.gif

אני לא מאמינה שבאמת מצאת אותו! סתם ככה בספרייה! זה פשוט ספר קדוש....

למעלה