קח-תן משהו לקרוא

lilann

New member
מחפשת תנ"ך קסוטו בכרכים בודדים

(לא המאוגד לכרכים גדולים), אם למישהו יש ... בשמחה.

lilach de

New member
האריה המכשפה וארון הבגדים

מאת ק ס לואיס. מחפשת את העותק שהודפס בסדרת מרגנית, הוצאת זמורה ביתן, כריכה קשה. מישהו ראה? יודע? יש לו לרוצה למכור? תודהץ

קליל

New member
אני מחפש לקנות ספר בשפה הגרמנית

מישהו יודע ויכול לעזור? איפה ניתן להשיג ספר יד שניה בגרמנית?

פּלפּל

New member
אם אני לא טועה

ב"לנדסברגר ספרים" יש מבחר גדול של ספרים בגרמנית. מתוך אתר דפי זהב: טלפון: 03-5271395 פקס: 03-5222646 כתובת: בן יהודה 116 תל אביב

ולדמן

New member
אבל למה את צריכה דווקא את זה?

כאילו,הוציאו את זה מחדש,אמנם בכריכה רכה,אבל זה עדיין אותו סיפור,ואפילו עולה רק 35 שקלים בצומת ספרים. אני קיבלתי את העותק שברשותי מדוד ודודה שלי לפני בערך 4 שנים,אבל הם גרים רחוק,ולכי תדעי איפה הם קנו את זה... בכל אופן, אם את לא רוצה לקנות ממני בגלל ההקדשה של דודיי על הדף הראשון-אני חושב שתוכלי לקנות את זה בחנויות נידחות,כי המהדורה כמעט ולא נמכרה,אבל שוב,נדבר פה. ולפני שאנחנו בכלל מתחילים האם זו המהדורה? זמורה ביתן/מחברות לספרות/שנת הוצאה 1990?

lilach de

New member
תודה על התגובה המהירה

אבל לא.. מה שקיים היום בחנויות זו הוצאת מחודשת של הספר עם כריכה שונה לגמרי מהכריכה שהיתה לי בזמנו (ושאיבדתי, אלוהים יודע איפה ואיך) לכן ציינתי שאני מחפשת את הספר שיצא כחלק מסדרת מרגנית (שאר ששת הספרים הוצאו לאור בסדרה זו גם, שהיא סדרת "הספרות המתורגמת" של זמורה ביתן. בינתיים מסתבר שכנראה לקראת יציאת הסרט לאקרנים בדצמבר, זמורה ביתן מתכוונים להוציא לאור את הספר הנ"ל שאותה מתכונת ישנה.. זא אולי יש עוד תקווה

פּלפּל

New member
בדצמבר יחזור הספר לפורמט מרגנית

בתרגום חדש (כך נכתב בבלוג של הוצאת זמורה ביתן, בתכתובת טוקבקים עם סיוון).

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים מס' 89. הצעות/בקשות של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בשרשור הזה. כל טוב ובהצלחה!

Nirichi

New member
ספרים למכירה כולל ספרי לימוד

שלום לכולם, מצורפת רשימת ספרים למכירה ברמת אביב. ניתן ליצור קשר עם ניר ב- 054-4818979. להת'

מחפשים ספרי פנטזיה של:

דיוויד גמל, טרי גודקינג ו- Raymond E. Feist - ספרים באנגלית עדיף
בבקשה ליצור קשר במסר

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלמכירה- ספרים משומשים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

**נא ליצור קשר במסרים או באימייל [email protected] רצוי מאיזור השרון (נתניה, הרצליה, כפ"ס, רעננה ות"א) ספרי קריאה ועיון: >>סברינה המכשפה הצעירה- ספר מס' 6 בסדרה- "ים של מזל" / דיאנה ג'י גלאגאר (10 שקלים- כריכה רכה) >>איך מציירים דמויות קומיקס- מדריך בסיסי ופשוט לציור דמויות קומיקס / גראהם קורבט (20 שקלים- כריכה קשה, ספר לילדים) ספרי לימוד לחט"ב ותיכון: >>תרגלת- הצלחת- תרגילים ופתרונות מלאים כולל 10 בחינות מתכונת לבחינת הבגרות בלשון, הבנה והבעה / נגה גנאל ויפעת שרעבי (20 שקלים) >>כימיה ללא הפסקה- ע"פ תכנית הלימודים החדשה בכימיה / אריאלה וינר וחיה פרומר (30 שקלים) >>אופטיקה לבחינות הבגרות, למכללות ולמכינות אקדמיות / ד"ר דוד זינגר (45 שקלים) >>העולם והיהודים בדורות האחרונים- 1870-1920, ספר לימוד בהיסטוריה לחטיבה העליונה / עריכה מאת אליעזר דומקה (40 שקלים) >>תולדות היהודים בתקופת בית שני- ספר לימוד והכנה לבגרות בתע"י (תולדות עם ישראל) / אברהם חדד (35 שקלים) >>תולדות ישראל והעמים בדורות האחרונים (1860-1918)- ספר לימוד והכנה לבגרות בתע"י, כרך א' / אברהם חדד (45 שקלים) >>תולדות ישראל והעמים בתקופת השואה והתקומה (1939-1970)- ספר לימוד והכנה לבגרות בתע"י, כרך ג' / אברהם חדד (50 שקלים) >>אלערביה- ספר לימוד בערבית; ספר ב' / רוחמה אבני, אברהם ינון ולינדה ישראלי(20 שקלים) >>Bridges- ספר ללימוד אנגלית לכיתה י"א, מאת Anna Garty ו-Ditza Verter- במצב מצויין (40 שקלים)

itaym02

New member
למכירה\החלפה Wheel of time

כל הסדרה באנגלית (עשרה ספרים) במחיר 250 שקל, או החלפה בשווי ערך ספרים\דיסקים אחרים.

למעלה