קח-תן משהו לקרוא

זרחח

New member
מעשה באבטיח

אנשים, מחפש אני אפשרות להשיג את הספר הנ"ל "מעשה באבטיח" אשמח לשמוע ולקבל הצעות תודה זרחחחח

zenov

New member
שעת הפעמונים ; העשיר/ז'ורז' סימנון

25 ש"ח כולל משלוח כמובן

ironman

New member
מחפש ספרים משומשים של 3d studio max

מעוניים בספרים כמה שיותר רישמיים - ז"א של descreet וכאלה ....

מומין1

New member
מכירת ספרים ../images/Emo63.gif

1) הארי פוטר והאסיר מאזקבאן/ג'יי קיי רולינג - 40 שקל 2) הבכור לבית אב"י/דבורה עומר - 35 שקל 3) מר ורטיגו/פול אוסטר - 30 שקל 4) המסע לאיכטלאן/קרלוס קסטנדה - 35 שקל 5) בעל זבוב/ויליאם גולדינג - 35 שקל 6) תרנגול כפרות/אלי עמיר - 35 שקל 7) לא בדרך המלך/עודד בצר - 30 שקל 8) ספינות טרופות/אקירה יושימורה - 30 שקל 9) העוזר/ברנרד מלמוד - 30 שקל 10) קאטרינה/אהרון אפלפלד - 30 שקל 11) החטא ועונשו/פ.מ.דוסטויבסקי - 15 שקל 12) מען לא ידוע/קרסמן טיילור - 15 שקל 13) נוסטרדאמוס – נבואות שנות ה-2000 - 15 שקל 14) זן באמנות הקשת/אויגן הריגל - 30 שקל 15) מה זה בכלל פמיניזם?/טלי רוזין - 40 שקל 16) אישה בזכות עצמה/רבקה נרדי - 40 שקל 17) שירי עפר ורוח/נתן יונתן - 30 שקל 18) סט שלושה ספרי לימוד Office 2000 – word, excel, power point הוצאת "הוד עמי" במצב חדש לגמרי! - 85 שקל הספרים במצב כחדש. ליצירת קשר אנא שלחו מסר או מייל ל: [email protected] ספרי לימוד במתמטיקה: מתמטיקה ל-5 יחידות של יואל גבע: כרך א' ב-35 שקל. כרך ב' ב-40 שקל וכרך ד' ב-35 שקל. הספרים במצב טוב מאוד.

../images/Emo63.gifאני ממש מחפשת ספר...

clockwork orange/anthony burgess או בעברית: התפוז המכני מאת אנטוני ברג'ס מחפשת אותו בכל שפה שתוכלו לתת לי.. עברית אנגלית רוסית אני חושבת שגם יש אותו בצרפתית אני ממש ממש מחפשת חיפשתי כבר באי ביי בחנויות ספרים ואיפה לא.. אם מישהו יש לו או מכיר מקומות שאני יכולה לרכוש הכי רצוי זה כמובן הספר בשפת המקור אבל אני רוצה עוד שפות מוכנה להחליף או לקנות ויש לי די הרבה ספרים ובמצב מעולה אגב בעברית אם למישהו יש אני רוצה מהדורה ראשונה אם יש... תודה...

kkarinn

New member
../images/Emo124.gifספרים למכירה../images/Emo124.gif

ספרים חדשים: אבק כוכבים / ניל גיימן - כחדש 40 גורל אחד - תולדות ההגרלות בעם ישראל / דורון הרצוג - כחדש 70 דג בבטן / אפרת דנון - כחדש 40 הנוסע השמיני 4 / א.ס קריספין וקת'לין או'מלי - כחדש 30 טריוויה ישראל-ספר הטריוויה השלם של המדינה / דנה ויגלר, אליהו זערור - כחדש 25 לליה / מרינה גרוסלרנר - כחדש 30 סימני אהבה - טלה / ג'וליה ודארק פארקר - כחדש 20 עת לברזל - כרך 16 של מחזור כישור הזמן / רוברט ג'ורדן - כחדש 40 שאהבה נפשי / גיל הראבן - כחדש 40 תאונות / יעל הדיה - כחדש 40 dreamcatcher / stephen king - בינוני 25 one door away from heaven / dean koonz - כחדש 25 ספרים ישנים (במצב סביר יחסית לגילם) אבא גוריו / ה. דה בלזק, הוצאת מ.ניומן, 1951 - 25. אשת נכסים / ברברה טיילור ברדפורד, הוצאת זמורה ביתן, 1985 - 30. בן תערובת / יוהאן פאבריציוס, הוצאת עמיחי, 1959 - 25. האסופית / ל.מ. מונטגומרי, הוצאת מ.ניומן (ספר מנוקד, לילדים) - 25. כוכבים מציצים מרום / א.י. קרונין, הוצאת מהדורת הספר הטוב, 1960 - 30. נשים קטנות - כרך א' / לואיזה מיי אלקוט - 25. מבצע קיסריה / עמוס אריכא, הוצאת א. לוין אפשטיין, 1967 - 25. צעדים / יז'י קושינסקי, הוצאת תמוז, 1980 - 20. לכל המעוניין, נא לפנות במסר או במייל: [email protected]

למעלה